Bu nasıl bir şey ya düşünsenize bilmem kaç erkek sizi istiyor teklifler ediyorlar.
Ben düşündükçe kafayı yiyorum. O kaç kişinin içinden bana niye gelsin gibi ve diğer erkekleri düşünüyorum talibi olan birine sen ne diye talip oluyon gibi aklım almıyor sevgi de aşktan soğumaya başlıyorum böyle şeyleri düşündükçe
Ben düşündükçe kafayı yiyorum. O kaç kişinin içinden bana niye gelsin gibi ve diğer erkekleri düşünüyorum talibi olan birine sen ne diye talip oluyon gibi aklım almıyor sevgi de aşktan soğumaya başlıyorum böyle şeyleri düşündükçe
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cinsel açlığın en üst düzeyde olduğu ülkelerde evet.
Abi ben çıkmak istiyorum bu düzende delirtiyor beni intahar edesim geliyor
Bir kız arkadaşım mesaj kutusunu göstermişti, 300'den fazla mesaj isteği vardı dm kutusunda.
Kalbime iner nasıl dayanıyon Hacı
Normal kız arkadaşım, sevgilim değil.
Kız çevresi olan biriyim.
İşte sizin suçunuz bizimde kafamızı karıştırıyorsunuz
Benim aklım almıyor biri bı kıza yazınca ben nasıl yazayım adam ilk yazmış etmiş. Hak yemek gibi geliyor
Bide şöyle düşün mesela kız o kadar yazan olmasına rağmen senden etkileniyor seni istiyor bu da güzel bi şey
Ama başka birinin duyguları olmuş olacak ondan.
Dediğim gibi benden hoşlansa bile diğerlerinin hakkına girmiş gibi hissediyorum (orada bir düzen enerji vardı sen nereden çıktın gibi hissediyorum)
Sosyal medyada dişi sineğe bile yazmaya çalışan erkekler olduğu için evet
Kızlar nasıl karşılıyor bu durumu. Mesela kız benim sevgilimse ve ona yazanlar varsa ben hayattan sogurum kafası karışır beni unutur diye.
Cevap vermeyecek bukadar basit zaten seninle iken başkası ile konuşan kızdan hayır gelmez
Tüm kızlar böyle değil midir dersin ben kimseye güvenemiyorum. Annem babamı aldattı
Hahaha evde kalmış kız al knk en rahatı
Nasıl bulcaz bee
Bana hiçbir teklif ya da istenilme olmadı
Yaş kaç
😔😔
Seni çok üzerler bro
Abi ben üzülmek istemiyorum gamsız bir güzel kardeşim olmak istiyorum ne yapmalıyım
evet olur