Aşk İlişkileri Erkek düşkünlüğü neyden kaynaklı olabilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Onceden hic boyle degildin cok namusluydum simdi surekli erkeklerin fotolarina bakiyorum hayaller kuruyorum Güncellemeler+1 yıl Yakusuklu erkeklerin* Erkek düşkünlüğü neyden kaynaklı olabilir? Cevapla Erkek Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. Sevgi eksikliği olabilir.. 0 0 Yorumla
MuhendisinizGeldi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Hayalde sorun yok bende hayal ediyorum sadece konuşuyorum bunlar doğal şeyler ihtiyaç gideriyoruz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben seks yapmak istiyorum artik birini bulup :/ Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl Güvenilir birini bulabiliyorsan ne güzel ben bulamıyorum Yorumla Soran +1 yıl Bende bulamadim bir an once bulmak istiyorum artik da sen niye guvenemiyorsun ki erkekler icin daha kolaydir bence Yorumla MuhendisinizGeldi +1 yıl Para için yaklaşıyorlar hep buda beni rahatsız ediyor Ankara'da yaşıyorum Yorumla
Peri111 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Erkek düştünu olsan ondan ona gezersin flört edersin herkesle öyle olduğunu düşünmüyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kudurdum o yuzden 😂 Yorumla Peri111 +1 yıl Olur öyle şeyler 😅😅 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Demek ki evlenme zamanınız geliyor. Bunlar çok normal. Asıl böyle olmasaydınız sorundu... 0 0 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bastırmakla geçen zamana karşı zihnin ve vücudun isyan eder hale gelmiş. 0 0 Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Olur öyle zaman zaman hormonlar tavan yapmıştır 0 0 Yorumla
Muratt4597 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Çevrende ki kız arkadaşların manita yapmaya , sana seks anılarını anlatmaya da başladıysa ; bilinç altına bu da işlemiş ve senin hormonlarını tavana çıkarmış olabilir. 0 1 Yorumla Muratt4597 +1 yıl Önceden de istiyorsundur ama artık zamanı geldi diyosun bence içten içe , haksız mıyım? Yorumla
Ceronimo1132 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Senin karşına İlgisiz ve seni sen gibi sevmeyen çıkar elde eden erkekler çıkmış 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Ceronimo1132 +1 yıl Ne anlamda düşkün sün Yorumla Soran +1 yıl seks Yorumla Ceronimo1132 +1 yıl Denedin mi daha önce Yorumla
Cem355 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Bazen cinsellik duygularımız on plana çıkıyor bi sorun yok yani 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Sallama oyle bisi yok. Foto lar hayaller falan 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Soran +1 yıl Soruda boyle yazdim elit dizisini biliyon mu o dizi izlerken bosalcak gibi oluyorum o erkeklerin beni * arzuluyorum Yorumla Soran +1 yıl Mikmesini Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl İnanmiyorum gecici libido krizidir Yorumla Soran +1 yıl Yahu saka misin inanmadigim bir seyin gecici oldugunu nasil dusunuyorsun 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ayrica neden inanmiyorsn Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Elle tutulan gozle gorulen inandiricidir Yorumla
IvarTheBoneless7 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Hep yokluktan oluyor annem 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Puahaha Yorumla Soran +1 yıl Olum bir kiz istemezse yoklukta klmaz istemiyordum ki yapmadim simdi ise deli gibi istiyorum neden olabilir Yorumla IvarTheBoneless7 +1 yıl Hormonların yükselmiş 🤷🏻♂️ Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hormonal etki başka bir şey değil bence normal 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye olmus ama onceden niye yoktu Yorumla benfavor +1 yıl Kendini yeni fark etmiş olabilirsin Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Kadının abazasıda hiç çekilmez be 0 0 Yorumla
Fenolfltalein Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olur öyle, çok da şeyapmamak lazım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim gibi hiç se k s yapmadıysan normal. Vücudum istiyor resmen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hangi yaşlarla düşüyorsun ki sen böyle namus diye diye bu yaşa kadar hasret kalmışsın o yüzden 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. hormonlar devreye girmiş 0 0 Yorumla
MorettiMichael Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı. Cok baskilamissin kendini demekki yıllarca 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. yyokulktan knka sdfds 0 0 Yorumla
200x5 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı. olur öyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oha cok yakisiklisin masallah Yorumla 200x5 +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
Olugide Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ne hayali kuruyorsun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl yaprak ve dasak Yorumla Soran +1 yıl Yalamak ve icime almak istiyorum offf Yorumla Olugide +1 yıl Kiloyla var.. Yorumla Olugide +1 yıl Alsana Yorumla Soran +1 yıl Kac kg Yorumla Olugide +1 yıl Tart sen bak Yorumla
safak573457 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl evlenme çağın gelmiş bacım 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha ay sen ne masumsum ya 😂 Yorumla Soran +1 yıl Cok tatli ve samimi bir yorum cok hosuma gitti boylesine kuduruk bir kiza boyle yorum yapan erkek nadir bulunur 😂 Yorumla safak573457 +1 yıl Ne biliym düşündüğümü söylerim fazla kuduruk olma sende biraz kendini dizginlemeye çalış :D :D Yorumla gizmliqhiz +1 yıl benimde evlenme çağım geldi mesaj atsana bana Yorumla safak573457 +1 yıl @gizmliqhiz niye ben evlendirme memurumuyum Yorumla Soran +1 yıl Puhahahhqh Yorumla Soran +1 yıl Yani cidden neden bu cocugu sectin merak ettim belliki niyetin evlilik degil 😂😂😂 Yorumla gizmliqhiz +1 yıl Yok benim niyetim ciddi hsadjgkasdh Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Hormon? 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Ergenlik 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Kuduruksun 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Sevgi eksikliği olabilir..
Hayalde sorun yok bende hayal ediyorum sadece konuşuyorum bunlar doğal şeyler ihtiyaç gideriyoruz
Ben seks yapmak istiyorum artik birini bulup :/
Güvenilir birini bulabiliyorsan ne güzel ben bulamıyorum
Bende bulamadim bir an once bulmak istiyorum artik da sen niye guvenemiyorsun ki erkekler icin daha kolaydir bence
Para için yaklaşıyorlar hep buda beni rahatsız ediyor Ankara'da yaşıyorum
Erkek düştünu olsan ondan ona gezersin flört edersin herkesle öyle olduğunu düşünmüyorum
Kudurdum o yuzden 😂
Olur öyle şeyler 😅😅
Demek ki evlenme zamanınız geliyor. Bunlar çok normal. Asıl böyle olmasaydınız sorundu...
Bastırmakla geçen zamana karşı zihnin ve vücudun isyan eder hale gelmiş.
Olur öyle zaman zaman hormonlar tavan yapmıştır
Çevrende ki kız arkadaşların manita yapmaya , sana seks anılarını anlatmaya da başladıysa ; bilinç altına bu da işlemiş ve senin hormonlarını tavana çıkarmış olabilir.
Önceden de istiyorsundur ama artık zamanı geldi diyosun bence içten içe , haksız mıyım?
Senin karşına İlgisiz ve seni sen gibi sevmeyen çıkar elde eden erkekler çıkmış
Ne alaka
Ne anlamda düşkün sün
seks
Denedin mi daha önce
Bazen cinsellik duygularımız on plana çıkıyor bi sorun yok yani
Sallama oyle bisi yok. Foto lar hayaller falan
Ne alaka
Soruda boyle yazdim elit dizisini biliyon mu o dizi izlerken bosalcak gibi oluyorum o erkeklerin beni * arzuluyorum
Mikmesini
İnanmiyorum gecici libido krizidir
Yahu saka misin inanmadigim bir seyin gecici oldugunu nasil dusunuyorsun 😂😂
Ayrica neden inanmiyorsn
Elle tutulan gozle gorulen inandiricidir
Hep yokluktan oluyor annem
Puahaha
Olum bir kiz istemezse yoklukta klmaz istemiyordum ki yapmadim simdi ise deli gibi istiyorum neden olabilir
Hormonların yükselmiş 🤷🏻♂️
Hormonal etki başka bir şey değil bence normal
Niye olmus ama onceden niye yoktu
Kendini yeni fark etmiş olabilirsin
neyse ki yakuşuklu değilim
Kadının abazasıda hiç çekilmez be
Olur öyle, çok da şeyapmamak lazım.
Benim gibi hiç se k s yapmadıysan normal. Vücudum istiyor resmen
Hangi yaşlarla düşüyorsun ki sen böyle namus diye diye bu yaşa kadar hasret kalmışsın o yüzden
hormonlar devreye girmiş
Cok baskilamissin kendini demekki yıllarca
Yaşının getirdiği bir şey. 😏
normal bir kadınsın.
bende kadın düşkünüyüm nolcak şimdi
yyokulktan knka sdfds
olur öyle
Oha cok yakisiklisin masallah
teşekkür ederim
Ne hayali kuruyorsun
yaprak ve dasak
Yalamak ve icime almak istiyorum offf
Kiloyla var..
Alsana
Kac kg
Tart sen bak
evlenme çağın gelmiş bacım
Hahaha ay sen ne masumsum ya 😂
Cok tatli ve samimi bir yorum cok hosuma gitti boylesine kuduruk bir kiza boyle yorum yapan erkek nadir bulunur 😂
Ne biliym düşündüğümü söylerim fazla kuduruk olma sende biraz kendini dizginlemeye çalış :D :D
benimde evlenme çağım geldi mesaj atsana bana
@gizmliqhiz niye ben evlendirme memurumuyum
Puhahahhqh
Yani cidden neden bu cocugu sectin merak ettim belliki niyetin evlilik degil 😂😂😂
Yok benim niyetim ciddi hsadjgkasdh
bence azmışsın gibi
birlikte oldunmu kimse ile
Çok mu da
Sevilme zamanındasın
Hormon?
Azmissin
Flörtöz musun?
Ergenlik
Kuduruksun 😂
Demekki dayananadin