Sevgilim yok nedenini araştırıyorum.
sizce bir erkek neden sevgili bulamaz. ben sevgili bulamadım biraz da utangacım bır kıza teklif edemem...
sizce bir erkek neden sevgili bulamaz. ben sevgili bulamadım biraz da utangacım bır kıza teklif edemem...
İmkansıza yakın bir ihtimaldir. Sebepleri oldukça fazla ve birbirine karışmış nedenlerden veçeşitli faktörlerin bir araya gelmesinden kaynaklanır. o denli çoktur ki o konuya giremem. Lakin artık kişiliklere ve cinslere işlenmiş kalıplaşmış davranış halini almış şeylerdir. Korku, isteksizlik ve yaşa bağlı umutsuzluk ve enerji , modda azalma , yalniz basina yaşlanma ve ölüm ile sonuçlanan bir süreçtir bu topraklarda. Nedenleri psikolojik, sosyolojik, ailevi, çevresel, coğrafyaya bağlı ve iki kultür arasinda sıkışmışlık (yarımyamalakliktan) Güc alarak ileeleyen , her gecen gün daha da devlesen bir seydir. Lakin mesela islam dini bunda bir faktör degildir. Batili tarz ile islam karisimi yapilirsa (olan) bu baş bir FAKTÖR dür. Tek basina sebepler degil çok sayida grift nedenleeden dolayi kaynaklanmaktadir.
Bende senin gibiyim arti nedense kız arkadaşım olmaz derken bir baktım bir kız geldi tanıştı şimdi aklımdan çıkmıyor ne yapmam gerek bilmiyorum arti kız biraz kapalı kutu gibi
utanma sende? aslında çıkma teklifini felan değişik yollarla yap illa romantik dediğimiz şey olması gerekmiyo ki. şahsen ben romantiklikden çok ilginç bi teklif isterdim :/ sonra utancını yenmek zorundasın bide .bide yanına gidip direk söyleme biraz arkadaş olun sonra yavaştan hoşlandığını belli et ama senden hoşlanıyorum deme kavga ederseniz arayıp çok sorma üstüne düşersen şımarır .en sonunda zaten o da senden hoşlanıyodur belki bu kademeye gelmeden anlar kız ve seni uğraştırmaz
ilk önce yanına gidersin . sonra tanışırsın . ama amacının o olduğunu belirtme sonradan sevmiş gibi yap . zaten çıkmaya başlayınca söylersin. mesela gittiği yerlerri biliyosan orlarda takıl biraz ortak alanlarınız çokmuş gibi olsun karşılaşınca mesela işin yoksa oturalım şimdi kuru kuruya göndermiyim felan dersin ama bnu daha değişik bi dille söyle diirek gel oturalım deme nazik olmasın nazik olmasın derken tanııdık biriyle konuşuyomuş gibi samimi söyle
yanına gitme ama mesela uzaktan gördün diyelim arayıp nerdesin diye sor bir seferliğine yapabilirsin böyle bişeyi ama 2 kere yapınca anlar kız . işte bende ordayım istersen nerde olduğunu söyle yalnızsan seni bırakıyım felan dersin . evet oluru var derse kız sende ona nerdesin geliyim felan de işte istediği yere bırakırken çok hızlı gitmessin az konuşursun onla o kısmını bilemiycem erkeklerden daha kötüyüm o konuda :/ işte bu şşekilde değişik şeyler yap
bide mesela konuşurken film senaryosu gibi oldu hiç aklıma gelmezdi böyle bişey olucağını der gibi konuş ama çok üstünde durma bu konunun bi kere söylersen yeterli
rica ederim
merak ettim, bir sevgili yaptınmı? aradan bir sene geçmiş, merak ettim bir gelişme var mı diye
Ben 22 senedir böyleyim.
Cevap
15Cevap
Gözünde büyütme...
Önce bak gözlemle , beğen
Sonra cesaretini topla...Ona normal bir insanmış gibi bak...Eğer gözünde büyütürsen başkaları kapar :)
Sonra tanışmak için adım at...Bir sürü yöntemi var..Bir sürü ortamı var...
En güzeli kendine güven , ses tonunu ayarla
Tanışabilir miyiz de
Kızlar kendine güvenen erkekleri sever , ha olmadı mı
Takmayacaksın kafaya...Dünyanın yarısı kız zaten :) elbet biri kabul edecek..
Ama bak şimdi olaya sondan giriyorsun
Önce birini beğen
Kendine bak ,bakımlı ol heycanını yen
Sonra yol aramaya başla...
Ortamına göre değişir adımlar
Yalnızlık senfonisi güzel bir şey ama abartısı hiç güzel deyil insanın hayatında biri olmalı seviceksin sevileceksin bazen yok istemez desekte yinede gönül istiyor bir sevgili bir dosttan yakın ben en son 6 yıl önce sevgili yapmıştım çevremde kiler genelde vardir diye biliyodur ama aslen olan yoktur yalnızlık senfonisi işte
Sen bir kıza 1 adım at kız sana 2 adım atar hem türkiyede kız nüfusu erkek nüfusundan fazla bırak onlar düşünsün utangaçta olma unutma kız seni reddetse bile kaybedecek bir şeyin yok.
üniversitede kızlar teklif ediyo dediler bende bu sene üniversiteye gidicem bakalım doğru mu
doğruysa sana mesaj atarım :)))
testeron hormonlarına baktır bi sen o zaman
yapcak bişey yok :)))
Çok fazla detaycı erkekler bulamaz şekil A ---> link
sorunun içinde cevabını vermişsin bence:) utangaç olduğun için
kendını aç dışarıya cık ınsanlarla muhatap ol konus aşarsın
Kızları mehmet ali ismail gibi gör yani erkeklerle nasıl konuşurken rahatsan onlarla da öyle konuş...
çünkü kızla konuşurken içinde sadece onu kız arkadaşın yapma fikri geçiyor.bu da her şeyi engelliyor
sen gerçek misin.yoksa hayali bi kahraman mısın.
ne düşünsem aynısını aynı sözcükleri kullanarak yazıyosun.
doğru düşündüğümüzden olabilir mi:)
cesaret zincirlerini kırmalısın, çirkin kızlarla konusmaktan çıkmaktan basla ilerisi gelir.
kendin söylemişsin zaten uttangaçsın açılamıyorsun bi kıza
nasıl yani?
zaten direk kıza gel tanışalım çıkalım falan diyemezsin ki..utangaç biriysen..bu zamanla olur bence
bakış,bi kaç espri,bikaç soru sorarsın, bilmiyyorum bu tür şeyler yapabilirsin
işte teklif kuzen etmessen teklif gelene kadar bulamassın tabi teklif gelene kadar beklersin bnde kendi adıma edemiyorum gerçekte bu korkunla yüzleş
Nedenini bulmuşsun daha ne araştırması..
aradıgın türden kız hala üretilmemiştir
utangaç olduğun için olmasın
bir kız seç ona çok hediye al gelir merak etme
Benim de sevgilim yok meselaa
Neden onların teklif etmesini beklemiyorsun?
Soruda Gizli Nedeni...
fazla detaycıdır
utangaç olduğu için
kısmet :)
Sende bendensin :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar