• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Üniversitede hoşuma giden çocuğu nasıl tavlarım?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor

Onunla nihayet aynı gruptayız ilgimi nasıl belli ederim bana adım atabilmesi için?

Üniversitede hoşuma giden çocuğu nasıl tavlarım?
Üniversite Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • _GeceMuhafızı_
    _GeceMuhafızı_ Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Birini etkilemek her zaman kolay olmayabilir, ancak aşağıdaki ipuçları işe yarayabilir:

1. **Kendin ol**: Kendine güven ve kendin ol. Sahte bir kişilik oluşturmak yerine, gerçek kimliğini göster. Kendine güvenen ve kendini seven biri, başkaları tarafından da sevilmeye daha yatkındır.

2. **İletişim kur**: İlgilendiğin kişiyle konuşmaya başla. Ortak ilgi alanlarınız hakkında konuşabilirsiniz. Bu, hem onunla bağlantı kurmanıza hem de onunla daha fazla vakit geçirmenize yardımcı olabilir.

3. **Dinle**: Onunla konuşurken, söylediklerini dikkatlice dinle. Bu, ona değer verdiğinizi ve ne söylediğine önem verdiğinizi gösterir.

4. **Dürüst ol**: Duygularınızı ve niyetlerinizi dürüst bir şekilde ifade edin. Ancak, bu duyguları ifade etmek için doğru zamanı bekleyin.

5. **Saygılı ol**: Her zaman saygılı olun ve kişisel sınırlarına saygı gösterin. Onun rahat olmadığı bir durumda ısrarcı olmayın.

6. **Zaman ver**: İlişkiler zaman alır. Sabırlı olun ve ilişkinin doğal olarak gelişmesine izin verin.

. İyi şanslar! 😊

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Aynı odew grubu derken , sözlü iletişim yok mu hiç

1
    39 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Var arada selam veriyorum ama çocukla ortak arkadaş grubunda hiç denk gelemedik ikili konuşma şansım olmadı yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benzer durumu bende kızla yaşıyorum şu an , bı erkek olarak , istiyorsan ilk adimi sen at , Çünkü ben atamiyorum , o da atmıyor veya atamıyor , bu şekilde nereye kadar gitcek ,

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cepte ya da basit olarak görülmek istemiyorum o yüzden atamam en fazla ona biraz daha ilgili davranabilirim. Erkeklerde kızlardaki gibi değil red yese bile 7/24 bu konuşulup dışlamazlar ama kızlar öyle değil dedikodumu yaparlar+ erkek meraklısı olarak etiketlenirim ve bütün bölüme yayılır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle bir şansım yok yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yanlışların var , mesela ben teklif etsem reddetsem , bu daha iletişim kuramam , denk gelmemek için ders bile girmem. Bu yapı ile alakalı. Ama sen daha samimi sıcak davranarak bunu belli edebilirsin , mesela ilk sen selam ver , konu aç , hakkında bisiler sorr , bana bu. Şekilde yapsa bende cesaretlenirim muhtemelen , ama ilk ben gidiyorum , sonra uzun uzun konuşuyoruz , ilk genelde benden gidiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben ilk adımı atarım o konuda sıkıntım yok ilgi duyduğumu anlar zaten belli ederim çünkü ama gerisi onda işte direk hoşlanıyorum diyemem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bence o ilgiyi görünce açılır , şahsen ben oylr olurim , bizim biraz daha yeni , ortak yön çok , birbirimizi çok gormiyoruz , ilgi var gibi ama tam belli değil , sen daha ilgili ol , umursamaz davranma , senin hareketlerini kafasinda kuruyordum belki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarım yalnız yakalama şansım olmuyor pek arkadaşlarıyla yapışık gibi geziyor o yüzden işim biraz zor ama aynı ortama girersek ben hissettiririm o ilgiyi. Kız senin gözünün içine içine bakıyorsa seninle konuşurken eli saçına gidiyorsa hoşlanma ihtimali çok yüksek utangaç bir tipse gözünün içine direk bakamaz gözlerini kaçırır ama üzerinde bakışlarını yakalarsın yine

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sık gorusmuyoruz ne yazikki , haftada 3 4 saat beraber takılıyoruz , o gün ortak ders var , derste , dersten sonra , eve giderken beraberiz , samimi onu hissettim , dediklerime gülüyor , arkadaşlarımda komik olduğumu söyler , yanımda hiç telefonla uğraşmaz , geçen hafta ben , bu hafta o benim icjn yolu uzattı , konuşurken bana bakar direk ama saçla oynama felan denk gelmedim , sana gelince , arkadaşlarından ayrı yakalanan zor gibi , onların yanında samimiyetini belli edince , arkadaşları da anlar , rahatsız olurmusun arkadaşlarının anlamasından

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bence kızla bir şansını dene derim ama arkadaşça da yaklaşıyor olabilir bilemeyiz orasını red yiyebilirsin yani ona göre kendini psikolojik olarak hazırlaman lazım. Bende aynı şekilde kendimi red yemeye de hazırladım ona göre adım atacağım. Yok rahatsız olmam arkadaşları belki itici güç olur ya da ima falan yapıp sıkıştırırlar bunu işime gelir hatta.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Arkadaşça olabilir dediğin gibi , tam emin değilim , kestiremiyorum , herkese karşı böyle mi onu da net bilmiyorum , bana karşı samimi o ayrı , biraz daha zaman geçmesini beklicem , ilk adımı atmaz yüksek ihtimal , bende net emin olmadan atmam , onumzudeki 1 ay gozlemlicem , benimle zaman grcirmek icij bisiler yapıyor mu dyiee. Duruma göre bakcam. Sana gelince , çocuk başkasını seviyor ise , sorun olur , arkadaşları senin ondan hoşlandığı anlayınca , onu sikistirabilir , dalga felan geçerler imali konusurlar , çocuk rahatsız olup senden uzaklasabilir , seninki geliyo vb. benzerini yaşadım ve bu kızla aramı bozdu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım o zaman samimiyeti ilerlettikten sonra bir şeyler yapmayı teklif ederim. Bana yazar zaten ona eminim ama bunu sağlamak önemli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Biraz daha ilerletince dene bence zdaha mantıklı , bir gözlem yapmış olursun hemm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bence de😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Umarım olaylar dilediğin gibi gider

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnşallah seninde hakkında hayırlısı olsun olayların istediğin gibi olması dileğiyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bişi sorcam , Instagram veya telefon numarasını benim mi istemem lazım , kızlar istemez mi , mesela sen istemezmisin instasini?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İsteyebilir ya da direk istek de atabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben direk isteyemem gibi , belki o ister dicemde , oda istemezse ne olcakkk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ortak arkadaşınızın takipleştiği kişilerde ismini arat kızın hesabını bulursun muhtemelen oradan istek atabilirsin hiç sormadan ya da ortak güvenebileceğin başka bir arkadaşına kızın instası var mı diye sor o söyler istek atarsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İnstasini ben kendim arayıp buldum , ama kıza sormadım , kız demez mi , uğraşmış aramış, yanlış anlar belki. Bilmoyurm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok neden yanlış anlasın ki arkadaş değil misiniz zaten istek atman gayet normal.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Acı haber geldi , arkadaşıma istek attırmstm. kabul etmiş , fotolarini felan gösterdi. Sevgilisi olma ihtimali var. Birisi anlini öperken foto var , telefonun ana ekranında da o foto vardı , çocuk az büyük giib abisi olabilir dedi , arakdasi olamaz bence , arkadaş ile o şekil foto saçma.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Arladaşı değildir abisi olduğunu da sanmam üzüldüm yaa geçmiş olsun inşallah daha güzelini daha iyisini bulursun 🥺

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sevgili olsa bahsetmezmiydi bana , konuşkan biri , benim ona yavsama ihtimalime karşı bana söylerdi , laf arasında sevgilimle şuraya gittik vb.,,, ama dediğin gibi abisi olamaz bencede , kuzen olma ihtimali de düşük.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Belli olmaz bence neden dersen sevgilisi olup da söylemeyen vardı çevremde başkasıyla da flört ediyordu gayet. Emin değilsen ilişkilerden konu aç sonra direk sor sevgilin var mı diye ya da başka bir arkadaşına sordurabilirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ortak arkadaş yok , fotodan profilden de çıkarım yapamadık , sevgilin var mı diye soearsam direk yavsama gibi olurr. Sevgilisi olsa yanımda yazar konsuur felan , arayıp soranim yok felan demişti bana.1 2 hafta daha boylr bı devam etmem , anlarım muhtemelen.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen daha iyi bilirsin onu tanıdığın için bakarsın artık duruma göre direk adım atmak açısından demiştim bende ben direk sorarım laf arasında.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayatta soramam , hareketleri samimi geldi bilmiyorum , herkesle bu şekil oldiginu sanmam. Ama dururmu çözmem lazım ve bunun için zamanım pek yok , haftada 1 gün ne yazikki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu kötüymüş ya telefonunun ana ekranında da var ya aynı fotoğraf işte o fotoğraftakinin kim olduğunu sor dikkatimi çekti senin için değerli biri mi? diyebilirsin laf arasında.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Başka bir şey aklıma gelmedi en hızlısı bu gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben çözecem bunu bı şekil , telefon un ekranına baktigimi görünce kapattı 2 kere flean , ya da bana öyle geldi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Belki sevgilisi vardı ara verdiler ve bu konudan bahsetmek istemiyor ya da abisi olabilir ama bu ihtimal çok düşük

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bana da öyle geldi , arkadaş gibi de değil, kuzen de olamaz gibi. Otobüste felan yanıma oturmazsan oturmam felan yaptı , geçen hafta sen bıraktın bu hafta ben seninle durağa kadar gelim dedi , bizim oraya gel , ben seni gezdirirm dedi. Nd bilim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Arkadaşça da yaklaşıyor olabilir belli olmaz bir şekilde ilgini belli etmen ya da hissetirmen lazım diğer türlü sakat iş çünkü friendzone olur yüksek ihtimalle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O çocuğun kim olduğunu anlayana kadar adım atmam , eğer sevgilisi ise , bu defter kapanır yapcak bişi yok. Değilse yavaş yavaş belli ederim. Arkadaşça yaklaşma ihtimalini düşündüm , oda olabilir , ama 3. 4. sefer için fazla samimi geldi hareketleri , bilmoyurm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım o zaman beklemekten başka yapacak bir şey yok sanırım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bol şans

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

8

Cevap

• DigitalRuh
    DigitalRuh Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

onu tanımaya çalıştığını belli eden sohbetler aç mesela bıyığını buruyor musun de ona

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu nasıl bir soru😂😂😂 içeriği anladım ama👍

Yorumla
    • DigitalRuh
      DigitalRuh
      +1 yıl

ne bilim ben hiç erkek tavlamaya çalışmadım ondan dedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kızlar sizi nasıl tavlardı ona göre taktik verin işte

Yorumla
    • DigitalRuh
      DigitalRuh
      +1 yıl

o yaşlarda hayat dolu heyecanlı hayatı onunla keşif ede bileceiğim bir memeli tavlardı beni galiba sanırsam muhtemelen emin olmamakla beraber

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Bakış at yanına git tanış gerisini o halleder zaten

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Birbirimizi tanıyoruz ama hiç doğru düzgün konuşma şansımız olmadı aynı ortamda olmadığımız için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tamam bir bahane bul yanına git azcik konuş mal değilse bir sonraki adımı da o atar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam öyle yapacağım inşallah mal çıkmaz

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hoşuna gidicek şeyler yap az çok bilirsin bence

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Uzaktan uzaktan bakışıyoruz arada selam veriyorum biraz çekingen pek kız çevresi yok aynı arkadaş grubunda olsak kesin tavlardım ama ortak bir grupta denk gelemediğimiz için hiç şansım olmadı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Peşine takabiliceğin biri mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Orasını daha bilmiyorum ama bakacağım şimdilik öyle gibi gözüküyor ilgisini çekersem eğer

Yorumla
  • AyseYilmaz111
    AyseYilmaz111 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

Instagram dan takip at hikaye koy bakalim yanit vercek mi

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biraz samimiyet kurayım istek atacağım

Yorumla
  • EcmGngrmd
    EcmGngrmd Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 80%
    +1 yıl

Bir kahve alıp yanına gidip merhaba nasılsın demeye denesen

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onu yapamam o kadar samimi değiliz

Yorumla
    • EcmGngrmd
      EcmGngrmd
      +1 yıl

Samimiyet kurmak için zaten bu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Herkesin ortasında bariz bir şekilde yapamam işte bana ters😂

Yorumla
    • EcmGngrmd
      EcmGngrmd
      +1 yıl

Niye bence çok modern hem cesaretinde etkilenmiş olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynı ödev grubundayız+aynı sınıf red yersem dönem sonuna kadar dalga konusu olur

Yorumla
    • EcmGngrmd
      EcmGngrmd
      +1 yıl

Saçmalama alt tarafı bir merhaba deyip nasılsın diyeceksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aşkım ben onunla muhabbet kurarım zaten ama dediğin şekilde yapamam

Yorumla
    • EcmGngrmd
      EcmGngrmd
      +1 yıl

İyi peki ne diyim ki umarım gönlünce olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkürler umarım

Yorumla
  • erkeksihayvan
    erkeksihayvan Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.

Yoluna buğday dök, yeme geliyo onlar

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cidden sormuştum yaa dalga geçmeyin 😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sevdiğin i söyleyerek

1
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle olmaz işte aşkından ölmüyorum sadece hoşlandım ilgisini çekmek istiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aşkından ölüyorum demesende sevdiğini hoşlandığıni soylemez sen karsi taraf hislerine karşılık asla vermez. Bir tarafın bir adim atmasi gerekiyor .. ilgi cekmekle zaman kaybetme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynı ödev grubundayız işte öyle olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ve ben yavaş yavaş olsun istiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sosyal medyasini bul ekle sohbet.. kaybedecek birseyin yok.. yoksa zaman kaybedersin sadece

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Orası öyle ama kimseye direk yazmadım hiç o yüzden bana biraz ters önce o adım atsın cilveyse cilve onu da yaparız sıkıntı yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben biraz geri kafalıyım o konuda önce erkek yazsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

🤣🤣Bilmiyorum direk söyleyecek cesareti inşallah Birgün bulursun .. ben direk söylüyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Arada fark var ama ben söylesem basit ya da cepte olacağım 😂 sen cesur olacaksın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Öteki türlü de zaman kaybedeceksin ama🤣🤣ben şu an sevdigim kızdan azarlar gibi red tarzi konusmalarla. Başlayan konuşmamızda.. şimdi evliliğe giden bir iliskide kız peşimde koşuyor 😊😊🤣bence cepte olmak diye bir şey yok sevdiğini söylemek sana ne kay bettirecek anlamıyorum gurur mu

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Bilsem ben de yapıcam

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aşkım çocuk çok tatlı ama nasıl ilgisini çekerim bilmiyorum daha önce hiç aynı ortamda denk gelemedik

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Numarası falan var mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok ama bulurum ilgisini çekersem kesin yazar sürekli bana bakarken yakalıyorum sınıfta o yüzden umudum var diyaloğu ben kurarım başta ama gerisi onda

Yorumla
  • kendinikesfet_
    kendinikesfet_ Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    +1 yıl

Adım adım aceme etme ilgisini çek

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl mesela gözlerinin içine içine baksam gülümsesem saçımla oynasam?

Yorumla
  • pofudukoğlan
    pofudukoğlan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Tavuk pilav ceviz yemeye çağır

0
    0 Yorumla
  • erdemhalimerdem
    erdemhalimerdem Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    +1 yıl

Etkile onu

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl? Gözünün içine bakarak gülümsesem anlamaz mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Buradan konuşalım

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Üniversitede hoşuma giden çocuğu nasıl tavlarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Üniversitede sınıftaki çocuğu kendime nasıl ayarlarım? 12 cevap verildi
Üniversite ortamında hoşlandığım çocuğun ilgisini nasıl çekebilirim? 4 cevap verildi
Hoşlandığım çocukla aynı sınıftayım nasıl davranmalıyım? 16 cevap verildi
Kampüsteki çocuktan hoşlanıyorum, ilk adımı atmalı mıyım? 5 cevap verildi
Bir çocuktan hoşlanıyorum onu nasıl etkilerim liseye gidiyorum lütfen farklı sınıflardayız? 1 cevap verildi
Okulda Birinden Hoşlanıyorum Ne Yapmalıyım? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Annenizi mi çok seviyorsunuz babanızı mı? Peki en sevdiğiniz renk ne?
  • Çayımız da çöp çıkınca misafir gelirdi. süzgeçler de engel oldular eğlencemize off offf🙃🫤?
  • Sabahları kahve içmeden başlayamayan insan prenses midir?
  • Yeri dolmayan biri oldu mu hayatınızda?
  • Sevdiğini zorbalar mısın?
  • Flörtünüz ilk buluşmaya gelmediyse ne düşünürsünüz, ne hissedersiniz?
  • Hiç Hot Dog yediniz mi, tadı nasıldı?
  • Hayatta "İyi ki yapmışım!" dediklerin mi çok, yoksa "Ne yaptım ben!" dedilerin mi?
  • Birine verdiğin değerin ayarı yanlış olursa, seni vezir mi eder yoksa rezil mi eder?
  • Hoşlandığın birinden ışık hızıyla soğur musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨