Platoniğim beni tanımıyor görmedi belki hiç ve benim artık canım yanıyor unutmak istiyorum ama nasil bilmiyorum (aklımdan cikmiyor🥲)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O yadizlata sarıp parlattigin yerden indir bunların sadece senin dusuncelerinden ibaret olduğunu kabul edip hayatına ve gerçek şeyler yaşamaya odaklan zor gelsede başta sonradan netice alirsin
Bu psikolojik bir şey kafada takıntı yapıyorsun ama zamanla umursamayınca ya da onun yanında kendin olunca bu takıntı geçiyor
Zamanla bir bakmışsın çıkmış... Öyle unutayım diyip te unutulmaz biri
Arkadaşlarına sordum (kız, erkek) nasil biri diye aşırı güzel anlatıllar daha cok aşık oldum hem yakışıklı hem merhametliymiş şsclwşflsşxş
Ben derdimi anlatsam sana ağlarsın :) sevdiğim kızın ayaklarına kdr öpen biriydim her buluştuğumuzda o kdr onu seviyordum ve bana çok sadakatinin olduğunu hissettirdi en son ihanet etti 3 ay kuzeniyle konuşuyordu flört tarzı kuzeni de buna yürüyormuş farkında değilmiş demek. Onu anladım da 3 ay gizli hesap açmış Instagram ve erkeklerin mesaj isteklerini kabul etmiş :) bunu duyduğumda evden kaçtım ve ona kendimi intihar edecegimi soyledim benim evime doğru gelme ne yaparsan yap dedi :( ondan sonra da yarını oldu 1 hafta boyunca şehir disina çıktım sonra beni sürekli aradı rahat bırakmadı bilmiyorum bende istediğimden dolayı en son şans verip geri geldim aşk pişmanlıktır kumar gibi birseydir ya kazanırsın ya kaybedersin ama aklın varsa riskli olacak oyunlara girme derim üzülürsün...
Keşke böyle bir erkek çıksa karşıma ama hani cidden çok seven erkek bulmak zor bildiğim kadarıyla o da severse tam severmiş arkadaşları öyle dedi ama bilmiyorum ya senim anlattıkların da üzücü aşk acıtıyor ve istemeden ona aşık oldum acı çekmek istemiyorum sevgilisi var mı bile bilmiyorum ama elimde değil duygularımı kontrol edemiyorum
Vazgeçmek kolay değil benim için sonu ölüm müş gibi ebedi cehennem olmazsa ahiret hayatımda şu an nefes almama müsade etmem ben o geceyi hiçbir zaman unutmam evden kaçtım ayağım burkuldu hayatımda ilk defa bu kdr kötü bir burkulma oldu 1.5 haftadır şişik bayağı bir şekilde ve ben çıkarken dışarı da akşam di hüngür hüngür ağlıyordum millet bana garip garip bakıyordu hatta çoğu insan dışarı da yanıma geldi bunları yazarken bile gönlüm acıyor...
Kaç yaşındaydınız bunu yaşadınızda ve şu an hala aşık misiniz o kişiye?
Biliyormusun belki de beni hak etmiyor belki de hiç hak etmiyor ona verdiğim ilgiyi sevgiyi bilmiyorum belki de bırakırsam onu benim gibi birini asla bulamaz seveni belki de gerçekten onu seveni bulamaz ne yazık ki hata yapıyorum gerçekten kendime acıma duygum yok benim
18 yaşındayım siz?
Bu olay 1.5 haftadır olmuş aşık değilim alışkanlık diyelim
Ve bu olay yaşandında kaç yaşındaydınız yeni olmadı sanırım herhalde dimi?
Benim dediğim kişi 20 yaşında🥲
Hayır yeni oldu
Olay üzücü ve 18 yaşında gerçekten seven insanlar olduğunu da öğrenmiş oldum sayenizde
Hm anladım sizin yaşınız kaçtı merak ettim de
Benim bildiğim gerçek seven erkek 25-30 arası yaşında oluyor ondan şaşırdım 🥲
Ben 18 o 20 benden 2 yaş büyük şeşxöeşfşs
Sevginin yaşı olmaz ne yazık ki bu ara da abartirsin belki dersiniz ama yine de demek istiyorum bu yaşıma kdr hiçbir zaman calismazken onun için 2,3 ay boyunca çalıştım ona telefon aldım ve onun ihtiyaçlarını az çok karşılamaya çalıştım ve o da bana bunu layık gördü
Onun ailesinin yapmadığını ona yaptım bu sonlar da ona altın küpe almak istedim çok severdi küpeler çalışıyordum işte ve onun servis parası için çalışıyordum en son bunları öğrendim işte
Tabi doğru ama işte erkeklerin çoğu sahte seviyor böylesini ilk kez görüyorum keşke o da sizin gibi biri olsa tanımıyorum ama sizin tarıf ettiğiniz gibi biri olsa cidden çok isterdim çok tatlı böyle erkekler geliyor bana
Sağolun teşekkür ederim nasıl biri olduğunuzu çok mrk ettim ama kendi düşüncem kimseye bağlamayın kendizi gerçekten o sevgiyi karşıdaki kişide görene kdr üzülen her zamanki gibi seven taraf oluyor çünkü
O da sizin gibi biri yani sevgilisi varmış hakkında soruşturdum onun sevgilisi vefat edince kendini alkhola atmış onu unutmak için çok seviyormuş o kizi hani belki beni de onun gibi sever diye hep bekliyorum..
Ve aşık olmaya başladım tam olmadan unutmam lazım
Allah yardım etsin naneyi yedin. Ama bazı insanlar var insanın hayatına girer adamı adam eder bazı kızlar da var adamın hayatına girer adamı adamliktan eder ne yazık ki...
Cidden aşk acı veriyor ve ben beni sevmesini çok isterdim hayatımda 2 kez aşık oluyorum ve napıcam bilmiyorum kendisi çok düzgün biri ve çok yakışıklı
Hakkında hayırlısı olsun umarım herkes gönlüne göre yaşar hayatını
İyice burayı sohbet yerine çevirdik hahah Instagram da güzel dönerdi bu sohbet de neyseh
İnşş 🙂
Gormedi derken yuzunumu gormedi
Aynı kurstayız ama işte görmüş gibi davranmıyor o kadar insan olduğu için görmüyordur belki