Oh olsun kızlara yürümüṣ durmuṣ biriyle bile sevgili olamamıṣ ezik zaten baṣka yerde bulamazsın sen oh olsun be
gördükce içimin yağları eriyor 🤣 burada kandırmaya çalıṣtığı kızada söylemek istiyorum ki; iyi yapmıṣsın sakın geri adım atma 😃😃
Oh olsun kızlara yürümüṣ durmuṣ biriyle bile sevgili olamamıṣ ezik zaten baṣka yerde bulamazsın sen oh olsun be
gördükce içimin yağları eriyor 🤣 burada kandırmaya çalıṣtığı kızada söylemek istiyorum ki; iyi yapmıṣsın sakın geri adım atma 😃😃
KS da böylesine ilk defa geldim 😂 Eski sevgilin buraya gelse kavga gürültü çıksa öff mısır patlatırım sinema izliyormuş gibi izlerim kavganızı 😂
Hiç yapamaz çünkü hakki yok
ayrilirken benim gibi birine iftira atip ne ar birakdi ne namus herseyime sövdü bide aldatti öyle mikrop biriydi
aynen
burada ama kendini sütten düṣmüṣ ak kaṣık gibi gösteriyor
profili gören nekadar mulayim birisi sanar
Cevap
5Cevap
Eski sevgiline bu kadar takıntı yapma derim
Takintili olsam geri dönerim kaç eski sevgilim var
bu burada gördüğümdü
Bu nasıl bir yokluktur ki eski sevgilini takip ediyorsun çok ilginç
Yoklukla ne alakasi var be? tesadüf eseri karsima cikti bende baktim nevar bunda bide size hesap mi verecegim?
Estağfurullah kimseden hesap sorduğumuz yok herkes kendi düşüncesini söylüyor değil mi
Gizli gizli beni izlemene bayılıyorum
Ohhh sende halen bulamadn hep ezik kalacsn
Yaṣın tutmuyor dayı 😃 senin eski sevgilin mefta
Engeli kaldirdim yazabilirsin
Hic engellememisti ki zaten 🤣 sen ruya görüyorsun ben senin eski sevgilin degilim
daha farklı ve güzel şeylerle mutlu olmayı denemelisin
Sanane ki neyle mutluyum veya degilim
Hesabını gizliye almaması onun canım
öyle 😃 ama belli arayıṣta yinede bulamamıṣ oh olsun
Hayir gizlide değil
Burdan sevgili arayanlarmi var ya
varmis mesela benim eski sevgili
Eski sevgiliyi takip nedir be
takip etmiyorum karsima cikti bakayim dedim 😃 hala ayni ezikliğinde
İstikrarlı demekki 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?