Sevgilimle 2 haftadır çıkıyoruz ve bugün mesajlastigimizda yakın bir arkadaşının nikahına gittiğini söyledi bana hiç bahsetmemisti. Biraz garipsedim açıkçası. Ama belli etmedim ona. Sizce bana da söylemesi veya davet etmesi de gerekmez miydi? Sonuçta sevgiliyiz.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seni kızar diye söylememiş olabilir herseyide söylemek zorunda değil sorun edip tatsızlık çıkarma
Sadece 2 haftalık sevgiliyken bence garip değil
Kafan mı güzel?2 haftalık sevgiliye daha görüşülmez bile yüz yüze.
Kafan mı güzel? Bu nasıl üsluptur
Senin saçma aklına verecek en iyi cevaptır.
Sacma akla kimin sahip olduğu konuşma seklinizden anlaşılıyor:)))
Küçük çocuklar buraya girmesin ya cidden. 2 haftalık sevgili çok mu uzun geldi ablacım hı?
Bence de küçük çocuklar girmemeli daha konuşmayı bile bilmiyorlar yazık:))
Senin gibi kafasızlarla daha fazla muhatap olmak istemiyorum sorun bittiyse cevabını aldıysan git artık işim gücüm var çok boş yapıyorsun
Bir işin olduğuna emin misin. Bu kadar uzun ve saçma cevapları anca işsizler yazar bence:)
Ay sen ne slaksın küçük olduğun ergen olduğun ne belli. Akılsız saçma soru sorarsan böyle cevap alırsın ergen. Hadi git ötede oyna yoksa patlatırım topunu.
Akilsiz sorulara senin gibi akılsızlar cevap verir. Yürü şimdi yallah sayfamdan velet:)
Akılsızlar akıl vermeyi seviyorum birey zina seni defol git başına alma belayı. Farkındaysan ne kadar saçmaladığım bir ben değil yazan herkes söylemiş zekası geride olan kişi seni defol bakayım.
Az ötede kudur salyaların akıyor sayfamı kirletme. Velet
Ve. Le. Di. Zi. Na. Sek. Tir. Git. Şurdan kafasız. Hahahaha
Hecelemeye yeni başlamışsın. Anlamıştımzaten. Yüzsüz defoll:)))
O kadar akılsız sın ki yeni kullanıcısın galiba bunları sayfa yayınlamıyor. Haha senin bu akılsızlıklarına gülmekten karnım ağrıdı yeter gece gece ya hahahah
Embesil bayan hecelemeye devam edin ilerde okuma yazmayı ve KONUSMAYI da öğrenirsiniz umarım. hadi ordan ŞİMDİ Ahahahaaaa:))
Senin kadar ger. İzek. Alı biri görmedim. Sektir git ergen. O kadar yalnızsın ki burdan benimle konuşmaya çabalıyorsun yazık gülmekten öldüm ya ergenlik yapma yeri bura değil hadi ikile buraya bebeler giremez jajajaja
Bebeler giremezse siz niye buradasınız embesil bağyan.:)) Yalniz olan sizsiniz ki benim sayfamdan bana sallayıp duruyorsunuz. Beni de yalnız sanmaniz çok normal. Sonuç olarak herkes karşındakini kendi gibi sanırmış. Bu zeka ile yalnız kalmaya da mahkumsunuz. Üzüldüm gerçekten. :)) hadi ordan simdi
O kadar cah. ilsin ki konuştukça dibe batıyorsun her seferinde daha çok gülüyorum jajajaj farkındaysan her cevap veren kişi senin saçmaladığım söylemiş. Tabi kullanacak aklın varsa Bi zahmet anlarsın hahaha
Kudurrrr o kadar yüzsüzsün ki kovulmana rağmen sacmalayip duruyorsun. Gurur önemli hele ki bir bayan için. Gerçi anlayacak kapasite yok sende MAL olduğun için. Şizofren:)) ahahahaagaa yalnız bayan
Kudurmak köpeklere özgüdür kişi kendinden bilir işi, kudurduğunun farkındayım ergen hadi şimdi sütünü iç ve uyu geç oldu sana jajajaj. Ne kadar kafasız sın Bi defolup gitmeyi bile bilmiyorsun hahaha hahah bence soruyu sil ve git bir köşede ağla ne kadar saçma soru sorduğun için ne kadar saçma düşündüğün için. Doktor delidir kendi haline bırak dedi senin için sana daha da yazmayacağım kendi kendine konuşmaya devam edebilirsin jsjsjsjsjsj
Lan sen harbiden mal mısın kimi kimin sayfasından kovuyorsun embesil sen benim sayfamdasin.:)) Sana köpek denilemez köpekler akıllı hayvanlardır çünkü. Kendi kendine konuşan sensin zavalli:)))) Cevap yazma o halde hadi ordan simdi. Ahahahaha
Trol mu bu 2 haftadır sevgilisiniz 2 sene değil
Söylemesi gerekir
Bende öyle düşünüyorum
Teşekkür ederim