Aşk İlişkileri Sevgilinizin bir eşyasını sizde unutması size ne hissettirir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Eşya derken. Kolye toka. Küpe elbise ayakkabı çorap vs 😊 Sevgilinizin bir eşyasını sizde unutması size ne hissettirir? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. ben mutlu olurdum ama geri gidip götürürdüm :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tek götürüm diyen siz çıktınız helal olsun 👏👏👏 u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkür ederim ☺️
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sevişince mi bıraktı :) onu almaya gelir gene sevişiriz diye düşünürüm :) 0 38 Yorumla Soran +1 yıl 😄. Unutmuş yani Yorumla guzelseverim34 +1 yıl Evet unutuluyor :) onu almaya gelir yakında :) hazırlıklı ol bari Yorumla Soran +1 yıl Unutan benim 😄 Yorumla guzelseverim34 +1 yıl :) tadı damağında kaldı demek Yorumla Soran +1 yıl Daha neler 😊 Yorumla guzelseverim34 +1 yıl :) hadi amaaaa. benden gizlemene gerek yok Yorumla Soran +1 yıl 😄 tamam öyle olsun Yorumla guzelseverim34 +1 yıl neyini unuttun? Yorumla Soran +1 yıl Kolyemi Yorumla guzelseverim34 +1 yıl :) eve girme , pencereden atsın bari :) girersen o kolye gene çıkar. Yorumla Soran +1 yıl Dedim güvenliğe bırak kapıdan alırım. onada yok Yorumla guzelseverim34 +1 yıl :) mecbur bu kezde südyenini unutacaksın artık Yorumla Soran +1 yıl 😄 dışarıya nasıl çıkıcam onu unutmama imkan yok Yorumla guzelseverim34 +1 yıl :) südyensiz duramazmısın :) Yorumla Soran +1 yıl Cıkamam Yorumla guzelseverim34 +1 yıl iri olduğu için mi? Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla guzelseverim34 +1 yıl :) merak ettim. ne zaman gideceksin kolyeni almaya Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum onunla konuşurum ne zaman müsaitse Yorumla guzelseverim34 +1 yıl Sen ne zaman gitmek istiyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Şimdi 😄 Yorumla guzelseverim34 +1 yıl :) sevişmek mi istiyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Hayır daha neler alıp çıkıcam kapidan Yorumla guzelseverim34 +1 yıl :) bence içeri çeker seni. yaslar duvara Yorumla Soran +1 yıl O öyle karakterde biri değil ciddi olgun birisi Yorumla guzelseverim34 +1 yıl böyle şeylerin olgunluğu ciddiyetimi olur. sağlıklı bir züke sahipse evine de gittiysen duvara yaslar hiç olmadı öper ya. Kolyeyi nasıl çıkardı peki? Yorumla Soran +1 yıl Ben çıkardım boynumu agritiyodu Yorumla guzelseverim34 +1 yıl :) gerdanını boynunu öperken mi? Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya Yorumla guzelseverim34 +1 yıl off ya. evine gittin ve sevişmediniz mi :) Yorumla Soran +1 yıl Karıştırma oraları Yorumla guzelseverim34 +1 yıl Ya hadi anlat ama :) herhalde tuz almaya gitmemiştin Yorumla Soran +1 yıl 😄 konuştuk yemek yedik daha ne bekliyon Yorumla guzelseverim34 +1 yıl :) günaydın. o kadarcık mı. arkandan sarılıp boynunu öpmedimi Yorumla Soran +1 yıl Lan daha ne bekliyon filmi çeviriyoz oturup konuştuk yemek yedik bu kadar Yorumla guzelseverim34 +1 yıl kolyeyi niye çıkarıyorsun ki o zaman :) Yorumla Soran +1 yıl Boynunu kesti rahatsız oldum çıkardım masaya koydum unuttum Yorumla guzelseverim34 +1 yıl :) hımm. ben olsam aa nereni acıttı bakim der öper acısını geçirirdim. öyle kuru sohbetle göndermezdim Yorumla
ToDieToSleep Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Beni nikahına almak istiyor demektir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😄. Unuttu diyelim bilerek bırakmadı Yorumla
Metehn27 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 30% +1 yıl Vermedim malum eşyayı 😂 0 14 Yorumla Soran +1 yıl 😄 hadi napıyon peki Yorumla Metehn27 +1 yıl Oda kalsın gelince giyerim demişti sonra kaldı öyle bir ikisi Yorumla Soran +1 yıl Benim eski sevgilim ayakkabimla elbiselerimi vermedi. Napicak anlamıyorum Yorumla Metehn27 +1 yıl Onlar bişi değil özeller hoş oluyor Yorumla Soran +1 yıl Hımm peki neden vermez aradım istedim vermiyorum dedi kapatti Yorumla Metehn27 +1 yıl Kızgınlığından o ne yapabilir onları Yorumla Soran +1 yıl Aynende öyle kavga etmißtik Yorumla Metehn27 +1 yıl Biz etmedik baktım vermiyorum hediye etti Yorumla Soran +1 yıl 😄 iyimiş 1 yıldır onda duruyor Yorumla Metehn27 +1 yıl Değerlenmiştir şimdi dolar yükseldi🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Aynen ayakkabı özellikle o. zaman 500 almıştım şimdi 1 bin , oldu 😄 Yorumla Metehn27 +1 yıl Hahahah😂 Yorumla Soran +1 yıl 37 numara ayakkabıyı napıcak 😄 Yorumla Metehn27 +1 yıl Yaz bana konuşalım Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı. Ne his ettirecek unutmuş demek ki 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Unuttuğu şeye baktıkça aklına gelirmi merak ediyorum Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Bişey ifade etmezmi Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Hayır ifade etmiyor Yorumla Soran +1 yıl 1 yıllık sevgilinse Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Yine de ifade etmez Yorumla Soran +1 yıl Sevsen bilemi Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Evet sevsem bile 8 yıllık sevgim oldu bileklik halen evde duruyor Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyorsan bişey ifadevetmez tabi Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Sevmiyorum değil bitti gitti geri vermek isterdim ama nerde olduğunu bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Müge anlıya çık bulur 😊 Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Sence o kadar uğraşır mıyım 😏 Yorumla Soran +1 yıl Yok o bileklik sakladıgina göre sana bir anlam ifade ediyor demek Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Hayır işte öyle değil Yorumla Soran +1 yıl Niye saklıyorsun Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Dedim ya bulursam veririm Yorumla Soran +1 yıl Saklanan bile bir duyguyu gösterir Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı. Vermem geriye sjsj 0 26 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Artık benimdir Yorumla Soran +1 yıl Kadın elbisesi kadın ayakkabısı . toka ne işine yarayacak. benim eski sevgilimde vermedi. Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Eski olduğu detayını vermedin.. o zaman çöpe Yorumla Soran +1 yıl Yenide var 😄 Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl O başka ya.. pamuklara sarıp sarmalanır 🤓 Yorumla Soran +1 yıl Niye vermiyor ben gelip alicam dedim vermeyecek dedi kapatti Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Çöptedir belki istesen de alamazsın sjsj Yorumla Soran +1 yıl Niye atıyor ben ona dedim poşete koy kapının önüne alırım diye yüzüme kapatti Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Çünkü unutmuşsun. Niye unutuyon Yorumla Soran +1 yıl Kavga ettik sabaha kadar kafamı kaldı birbirimize girdik. canımı zor kurtardım 😄 Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Niye soyunuyorsun canım sende elin adamın evinde sjsj Yorumla Soran +1 yıl Onun evinde kalıyordum ara sıra iş kıyafetlerini giyip gidince siviller kaldı Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Canın daha önemli boş ver Yorumla Soran +1 yıl Neden böyle yapıyor onu anlamıyorum sadece Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Zarar vermek istiyor heralde. Hala sana karşı nefret de olsa beslediği bir duygu var Yorumla Soran +1 yıl Nefret var o konuda net zaten en son elimi kana bulama dedi adam 😄 Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Anam doğru karar vermişsin sen manyağa bak 😀 Yorumla Soran +1 yıl Ben ondan daha manyağım birbirimizi tehtit etmiştik bende ona daha ağırını söyledim merak etme 😄 Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Merak etmediğime emin olabilirsin yiyin birbirinizi sjsj Yorumla Soran +1 yıl Aferin etme zaten. Teşekkür ederim. Yorumunuz için 🙏 Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Rica ederim takılıyorum bu arada kırdıysam 🥹 Yorumla Soran +1 yıl Estağfurullah fikir alışverişi yapıyoruz. Arada kaynatıyoruz Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Biz daha çok kaynattık 🤦🏻♂️ Yorumla Soran +1 yıl Evet 😄 Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Allah affetsin 😀 Yorumla
Jdkflflfşdşdşdşd Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Artık benim eşyam 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Atmazmısın Yorumla Jdkflflfşdşdşdşd +1 yıl Atmam neden atayım eski sevgilim değilse Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🙏 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Saklarim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Güzel almaya gelirse 😄 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Gelsin 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Mutlu olurum her gün o eşyasının üzerine bosalirim 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Oha duygu hissettirmiyor mu o eşya kolye ya da toka olabilir Cevap sahibi +1 yıl Hissettiriyor tabiki yanımdan ayirmam onu sever gibi severim Soran +1 yıl Güzel Cevap sahibi +1 yıl Evet Soran +1 yıl Eski sevgilim vermedi. Onun evi de kalan kiyafetlerimi ayakkabımı tokamı Cevap sahibi +1 yıl Eger seni seviyorsa o eşyalarla vakit geçirir ama sevmiyorsa çöp Soran +1 yıl Niye çöpe atıyor istedim vermedi mesaj attım aradım vermiyecem dedi vermedide Cevap sahibi +1 yıl Görüşmek için Soran +1 yıl 1 yıldır onda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ben mutlu olurdum ama geri gidip götürürdüm :D
Tek götürüm diyen siz çıktınız helal olsun 👏👏👏
Teşekkür ederim ☺️
Sevişince mi bıraktı :) onu almaya gelir gene sevişiriz diye düşünürüm :)
😄. Unutmuş yani
Evet unutuluyor :) onu almaya gelir yakında :) hazırlıklı ol bari
Unutan benim 😄
:) tadı damağında kaldı demek
Daha neler 😊
:) hadi amaaaa. benden gizlemene gerek yok
😄 tamam öyle olsun
neyini unuttun?
Kolyemi
:) eve girme , pencereden atsın bari :) girersen o kolye gene çıkar.
Dedim güvenliğe bırak kapıdan alırım. onada yok
:) mecbur bu kezde südyenini unutacaksın artık
😄 dışarıya nasıl çıkıcam onu unutmama imkan yok
:) südyensiz duramazmısın :)
Cıkamam
iri olduğu için mi?
Ne alaka
:) merak ettim. ne zaman gideceksin kolyeni almaya
Bilmiyorum onunla konuşurum ne zaman müsaitse
Sen ne zaman gitmek istiyorsun?
Şimdi 😄
:) sevişmek mi istiyorsun?
Hayır daha neler alıp çıkıcam kapidan
:) bence içeri çeker seni. yaslar duvara
O öyle karakterde biri değil ciddi olgun birisi
böyle şeylerin olgunluğu ciddiyetimi olur. sağlıklı bir züke sahipse evine de gittiysen duvara yaslar hiç olmadı öper ya. Kolyeyi nasıl çıkardı peki?
Ben çıkardım boynumu agritiyodu
:) gerdanını boynunu öperken mi?
Hayır ya
off ya. evine gittin ve sevişmediniz mi :)
Karıştırma oraları
Ya hadi anlat ama :) herhalde tuz almaya gitmemiştin
😄 konuştuk yemek yedik daha ne bekliyon
:) günaydın. o kadarcık mı. arkandan sarılıp boynunu öpmedimi
Lan daha ne bekliyon filmi çeviriyoz oturup konuştuk yemek yedik bu kadar
kolyeyi niye çıkarıyorsun ki o zaman :)
Boynunu kesti rahatsız oldum çıkardım masaya koydum unuttum
:) hımm. ben olsam aa nereni acıttı bakim der öper acısını geçirirdim. öyle kuru sohbetle göndermezdim
Beni nikahına almak istiyor demektir.
😄. Unuttu diyelim bilerek bırakmadı
Vermedim malum eşyayı 😂
😄 hadi napıyon peki
Oda kalsın gelince giyerim demişti sonra kaldı öyle bir ikisi
Benim eski sevgilim ayakkabimla elbiselerimi vermedi. Napicak anlamıyorum
Onlar bişi değil özeller hoş oluyor
Hımm peki neden vermez aradım istedim vermiyorum dedi kapatti
Kızgınlığından o ne yapabilir onları
Aynende öyle kavga etmißtik
Biz etmedik baktım vermiyorum hediye etti
😄 iyimiş 1 yıldır onda duruyor
Değerlenmiştir şimdi dolar yükseldi🤣🤣🤣🤣🤣
Aynen ayakkabı özellikle o. zaman 500 almıştım şimdi 1 bin , oldu 😄
Hahahah😂
37 numara ayakkabıyı napıcak 😄
Yaz bana konuşalım
Ne his ettirecek unutmuş demek ki
Unuttuğu şeye baktıkça aklına gelirmi merak ediyorum
Hayır
Bişey ifade etmezmi
Hayır ifade etmiyor
1 yıllık sevgilinse
Yine de ifade etmez
Sevsen bilemi
Evet sevsem bile 8 yıllık sevgim oldu bileklik halen evde duruyor
Sevmiyorsan bişey ifadevetmez tabi
Sevmiyorum değil bitti gitti geri vermek isterdim ama nerde olduğunu bilmiyorum
Müge anlıya çık bulur 😊
Sence o kadar uğraşır mıyım 😏
Yok o bileklik sakladıgina göre sana bir anlam ifade ediyor demek
Hayır işte öyle değil
Niye saklıyorsun
Dedim ya bulursam veririm
Saklanan bile bir duyguyu gösterir
Vermem geriye sjsj
Neden
Artık benimdir
Kadın elbisesi kadın ayakkabısı . toka ne işine yarayacak. benim eski sevgilimde vermedi.
Eski olduğu detayını vermedin.. o zaman çöpe
Yenide var 😄
O başka ya.. pamuklara sarıp sarmalanır 🤓
Niye vermiyor ben gelip alicam dedim vermeyecek dedi kapatti
Çöptedir belki istesen de alamazsın sjsj
Niye atıyor ben ona dedim poşete koy kapının önüne alırım diye yüzüme kapatti
Çünkü unutmuşsun. Niye unutuyon
Kavga ettik sabaha kadar kafamı kaldı birbirimize girdik. canımı zor kurtardım 😄
Niye soyunuyorsun canım sende elin adamın evinde sjsj
Onun evinde kalıyordum ara sıra iş kıyafetlerini giyip gidince siviller kaldı
Canın daha önemli boş ver
Neden böyle yapıyor onu anlamıyorum sadece
Zarar vermek istiyor heralde. Hala sana karşı nefret de olsa beslediği bir duygu var
Nefret var o konuda net zaten en son elimi kana bulama dedi adam 😄
Anam doğru karar vermişsin sen manyağa bak 😀
Ben ondan daha manyağım birbirimizi tehtit etmiştik bende ona daha ağırını söyledim merak etme 😄
Merak etmediğime emin olabilirsin yiyin birbirinizi sjsj
Aferin etme zaten. Teşekkür ederim. Yorumunuz için 🙏
Rica ederim takılıyorum bu arada kırdıysam 🥹
Estağfurullah fikir alışverişi yapıyoruz. Arada kaynatıyoruz
Biz daha çok kaynattık 🤦🏻♂️
Evet 😄
Allah affetsin 😀
Artık benim eşyam 😂
Atmazmısın
Atmam neden atayım eski sevgilim değilse
Teşekkürler 🙏
Saklarim