İlk tanışma cümlesi nasıl olmalı sizce?
Tanışmak istiyorum diyerek
İltifat ederek
Bir şeyi bahane ederek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlk tanışma cümlesi nasıl olmalı sizce?
"Tanışalım mı?" Cümlesi kadar iğrenç bir cümle yok bana göre. Bu, "benim iletişim becerim zayıf. Ben sonuç odaklı basit bir insanım" anlamına geliyor. Biriyle internetten tanışacaksam profil resmi, arkaplan, yazmış olduğu bir yorum, paylaştığı hikaye vb atıfta bulunurum. Profil resmindeki kedi senin mi? Kapak fotoğrafındaki yer çok güzelmiş neresi burası? Aaa sen de mi X yere gittin, ben de gitmiştim nasıl buldun orayı? Falanca soruda yaptığın yorumu çok beğendim... vb şeyler tanışmak için "Tanışalım mı?" sorusundan çok daha kaliteli bence.
Dünyada görülmeye değer bir güzellik kalmadığını sanıyordum. Ta ki sizi görene kadar. İşte o an kendi kendime hayır daha hiçbir şey bitmedi dedim ve hedefine ilerleyen bir ok misali kalbinize girebilmek için huzurunuza geldim. Eğer ki kabul edecek olursanız bu fakir hayat kitabınızın bugünkü sayfasında bir başlangıç yapmaktan mutluluk duyacaktır. Böyle bişey de knk 😂
Cevap
16Cevap
Her hangi bir şeyi bahane ederek..
Mesela ne gibi
İltifat ederek
Merak uyandiran bir cümle olmalı örneğin ya sizi bir yerden tanıyorum gibi Kadınlar meraklı bir kişiliğe sahip olduğu için hemen nerden tanıyorsun vss gibi cevap verir hemen 😂
Hahah bu güzel ilgi uyandırmalı diyorsun
İlgi değil merak uyandıracak girişler olmalı
Sizi bir yerden tanıyorum galiba, size bir şey sormak istiyorum, siz ankaralımısınız , yads siz şu işyerindemi çalışıyorsunuz ya da şu iyada şu üniversitesitede mi okunuz gibi 😂 anladım mı
Hmmmm taktik almam lazım abla senden cokkk
Ben mesela burada birkaç kez başıma geldi adam diyor ki ben seni birine benzettim surdamı oturuyorsun diyor ya da sana çok önemli bir şey danışmam gerekiyor acil bir durum diyor ben hemen sazan gibi atlıyorum 😂 kaç kere başıma geldi bu durumlar
Abla sen özel gel snfndns
Vaktin var mı biraz diyerek ☺️🥰 @S1F1R-B1R
Hayır yok derse bitti
Demedim ben 🥰 @S1F1R-B1R
Bir bahane olmadan direkt tanışmak istediğini söylemek çok daha özgüvenlice bir davranış
Etkiler diyorsun yani
Evet
Yani ben olsam etkilenirim
Uzunca konuşulacak bir konuyu (tabii karşı tarafında ilgilenmesi gerekiyor ki uzasın sohbet) sorarak sohbet başlatılması çok daha etkili olur.
Selam bağyan ne kadar da anasını avradını bir karısınız
Ugh ben ilk tanışma cümlesinden hiddetle nefret ediyorum nefffreeeeett!
Bu işin en jantisi birşeyleri bahane ederek ilk diyaloğu kurmaktır.
Herkes bahane demişti neyi bahane etcez ulan otobüste kız var neyi bahane edebilirim
Bir şeyi bahane etmek daha iyi bence 😄
Bir şeyi bahane ederek
Mesela?
İltifat etmek güzel olur 🍀🗝️
Mesela ne gibi bir iltifat olsunn
Cehennem için bilet alacam gel
Puhaha
Çok komik
Tanışmak istiyorum diyerek tabi ki
Birşeyi bahane ederek
Bir şeyi bahane ederek
öyle bi niyetim olmadi
Merhaba, tanışabilir miyiz?
Rica etsem siz de benim sayfamda son sorduğum soruyla ilgili görüşünüzü belirtir misiniz? Ben de taktik istiyorum. 😊
Direkt tanılmak istiyorum denmez
Denilmez bence de mesela nasil olmalı
bir şeyi bahne ederek🤷♂️
selam bebek mügo ben kelebek :D
Melebaaa
Direkt denmez öyle ya
Tanışabilir miyiz diye yani
Haha klişe değil mi ama o
Ne bileyim merhaba desin o zmn sjdkdjkjk
Hmm iltifatla girerse kayıp mı eder
Yok ya kişiden kişiye değişir
Hmmm sence mesela kafedesin oturuyorsun bakıştınız yanına ne deyip gelmeli tanışabilir miyiz dese evet mi diycen hemen
Yani merhaba tanışabilir miyiz dese evet derim hayatimda biri yoksa
Hmmm genelde hayır teşekkürler diyorlar ya ondan 😅
Bilmem herkes aynı değil
Hmmm
Bir şeyi bahane ederek
50 kuruşunuzu düşürdünüz
Bahane dkdnkxnend
Bahaneyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?