Kız arkadaşım gece klübüne gitmek istiyor?

Kız arkadaşım hayatında hiç gece klübüne gitmedi ve arkadaşları ile bir gece gidip görmek istiyor ve beni yanında istemiyor (kız arkadaşlarıda istemiyor) kendi aralarında eğlenmek istiyorlar sonra beraber gideriz diyor ve ben çok karşı çıktım ya bende gelirim ya da gidemessin dedim kavga ettik. Sevgilime gerçekten çok güveniyorum aldatıcağını gram düşünmüyorum. Benim tek endişem oraya giden birsürü it p*şt erkek var onların olduğu yere ciddi düşündüğüm birini yollamak istemiyorum başına bir şey geliceğindende korkuyorum. Son ses müzik heryer sıkışık tepişik herkes iç içe kafalar uçmuş bunu düşündükçe deliriyorum. Eğlenmek için gelende var başka amaç için gelende var biliyorum ama dönen olayları biliyorsunuz. Öyle bir ortama göndermeye içim el vermiyor bir yanım gitsin birkaç saat görsün dönsün diyor bir yanım hiç gönderme giderse ayrıl diyor ne yapmalıyım? Modernleşme ayağına gav*t olmak istemiyorum. Kızla gerçekten ciddi düşünüyorum oda benle öyle düşünüyor ciddi düşünmesem çok takmazdım zaten. Ne yapmalıyım fikir verin

Kız arkadaşım gece klübüne gitmek istiyor?