Aşk İlişkileri Evli bayanlara sorum Aldatıldınız mı ve halen evli mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Bu soruyu sorma sebebim aldatıldıgımdan şüpheleniyorum Güncellemeler+1 yıl Sanırım boşanacağım uğraştırmadan anlaşmalı olarak Evli bayanlara sorum Aldatıldınız mı ve halen evli mısınız? Cevapla Aldatma Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. aldatılmadım.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eşim baska bir erkekle seks yapti benim izin vermemle 2 14 Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla Soran +1 yıl Neden kocasından ayrılmıyor peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ayrilsin Yorumla Soran +1 yıl Sen evli misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evliyim benim eşim zaten Yorumla Soran +1 yıl He soğudun mu peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayir daha cok sevmeye basladim asiri mutlu oluyorum Yorumla Soran +1 yıl İyi senin tercihin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tesekkur hayatim Yorumla Asli35ben35 +1 yıl Nasıl yani 🤔 Yorumla Thefurkanbey43 +1 yıl Aaa g. at abi severiz jdjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Asli35ben35 baya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Asli35ben35 kontrolumde seks yapiyor baskasi ile Yorumla Asli35ben35 +1 yıl Iyi Yorumla
Ciyager_123 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Evli bir bayan ile dostluk ilikimiz oldu ve kendisi halen evli durumda 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla Ciyager_123 +1 yıl Sizde var mı böyle bir durum peki Yorumla Soran +1 yıl Ben aldatmıyorum Yorumla Ciyager_123 +1 yıl Anladım isterseniz dostça sohbet edebiliriz Yorumla Ciyager_123 +1 yıl Yanlış anlamayın lütfen ben sadece güzel bir sohbetimiz olsun isterim Yorumla
Masorbey07 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl artik evliler kocasinin karsisinda aldarmak istiyor 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Bunu sen nerden anladın 0 0 Yorumla
WinchesTR Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Valla ben diyorum çoğu aldatmaya meyilli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ne yaşadın niye şüpheleniyorsun 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Wp durum attı benden gizledi karşı tarafa imalı durum attı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şüphelenmekte haklısın maalesef boyutunu bilemem ama aldatılıyorsun ya da aldatılacaksın Yorumla Soran +1 yıl Kendini savunma şeklide kız kardeşim oda önlem almaya çalılıyormus Yorumla Soran +1 yıl Kız kardeşim önlem almaya çalışıyor mus Yorumla Soran +1 yıl Öf klavyenin mk kız kardeşim Yorumla Soran +1 yıl kardeşim ** Yorumla Soran +1 yıl Tövbeler y a v ş a k m ı ş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :D:D kız sakin ol tamam. s. et yapan kendine yapar. erkeklere yalan mı yok kardeşim dicek tabi hoşlanıyorum diyemeyeceğine göre. napacaksın peki şimdi? Yorumla Soran +1 yıl Ayrılacagım a q Yorumla Cevap sahibi +1 yıl whatsapp aramalarına da bak bazen orayı silmeyi unutabiliyorlar Yorumla Soran +1 yıl Kız aramıs sohbette görüyor ama aramadan silmiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben olsam o kızı bulur öğrenirim herşeyi böyle şüpheyle yaşanmaz çünkü Yorumla Soran +1 yıl He mi diyecek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl der tabii. kadın eşine duygusal bişeyler hissediyorsa herşeyi itiraf eder hemen. ayrılsınlar da kocasıyla evleneyim diye Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl emin olmadan bişey yapma 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Watsaptan bana gizli ona açık göndermeli durum atıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çaktırmadan takip etmeye devam edip daha net deliller bul Yorumla Soran +1 yıl Her şeyi siliyor belki de kızla konuşuyor eşim mesaj atmadıkça kız atmıyor belki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eğer bir şey varsa illaki bir yerde hata yapar ama belli edersen rahat davranmasına engel olursun Yorumla Soran +1 yıl Ne yapayım karnıma çocuk koymasını mi bekleyeyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sende kesinlikle karnına çocuk koymasına müsade etme o zamana kadar :) çocuğa yazık olmasın ama emin olmadan da günahına girme Yorumla Soran +1 yıl Bakalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu arada sapıklara dikkat et :D Yorumla Soran +1 yıl Ediyorum her fırsatı değerlendiriyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şu an senin boşlukta olmandan yararlanacak çok kişi var :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam da ıspatladın mı Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok ispata her şey ortada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen bilirsin Yorumla Soran +1 yıl Öyle işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl emin olmadan yuvanı dağıtma Yorumla Soran +1 yıl Aman sıkıldım zaten evlilikten işe gidip gelirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl peki :) Yorumla
Kandyy Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl neden şüpheleniyorsun ki ne oldu 1 3 Yorumla Soran +1 yıl İş sahibinin kızına durumu açıp herkese gizlemesi ve kıza açması göndermeli durum atması Yorumla Kandyy +1 yıl anladım. bende şüphelenirdim bu durumda Yorumla Soran +1 yıl Yani iste Yorumla
Asli35ben35 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Şüphen ne 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sadece Patronun kızına durumu açıp göndermeli durum atmak Yorumla Asli35ben35 +1 yıl Tek onami Yorumla Soran +1 yıl Daha ne olsun Yorumla
35-ÇILGIN-_-ADAM-35 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Sana bişey sorabilir miyim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sorma Yorumla 35-ÇILGIN-_-ADAM-35 +1 yıl Sormayız bizde Yorumla
poyrazfirtinasi Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Şüphe durduk yere olmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla poyrazfirtinasi +1 yıl Kesin bir şey var Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı. Umarım boş şüphedir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen de yap 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Onun yaptıgı kesinleşirse brn o zaman başkasıyla olurum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakirligimi alabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Bakirliğini evleneceğin kız alsın banane Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen al ya lütfen sıkıldım az gınlıktan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
aldatılmadım..
Eşim baska bir erkekle seks yapti benim izin vermemle
Anladım
Neden kocasından ayrılmıyor peki
Neden ayrilsin
Sen evli misin
Evliyim benim eşim zaten
He soğudun mu peki
Hayir daha cok sevmeye basladim asiri mutlu oluyorum
İyi senin tercihin
Tesekkur hayatim
Nasıl yani 🤔
Aaa g. at abi severiz jdjd
@Asli35ben35 baya
@Asli35ben35 kontrolumde seks yapiyor baskasi ile
Iyi
Evli bir bayan ile dostluk ilikimiz oldu ve kendisi halen evli durumda
Anladım
Sizde var mı böyle bir durum peki
Ben aldatmıyorum
Anladım isterseniz dostça sohbet edebiliriz
Yanlış anlamayın lütfen ben sadece güzel bir sohbetimiz olsun isterim
artik evliler kocasinin karsisinda aldarmak istiyor
Bunu sen nerden anladın
Valla ben diyorum çoğu aldatmaya meyilli
ne yaşadın niye şüpheleniyorsun
Wp durum attı benden gizledi karşı tarafa imalı durum attı
şüphelenmekte haklısın maalesef boyutunu bilemem ama aldatılıyorsun ya da aldatılacaksın
Kendini savunma şeklide kız kardeşim oda önlem almaya çalılıyormus
Kız kardeşim önlem almaya çalışıyor mus
Öf klavyenin mk kız kardeşim
kardeşim **
Tövbeler y a v ş a k m ı ş
:D:D kız sakin ol tamam. s. et yapan kendine yapar. erkeklere yalan mı yok kardeşim dicek tabi hoşlanıyorum diyemeyeceğine göre. napacaksın peki şimdi?
Ayrılacagım a q
whatsapp aramalarına da bak bazen orayı silmeyi unutabiliyorlar
Kız aramıs sohbette görüyor ama aramadan silmiş
ben olsam o kızı bulur öğrenirim herşeyi böyle şüpheyle yaşanmaz çünkü
He mi diyecek
der tabii. kadın eşine duygusal bişeyler hissediyorsa herşeyi itiraf eder hemen. ayrılsınlar da kocasıyla evleneyim diye
emin olmadan bişey yapma
Watsaptan bana gizli ona açık göndermeli durum atıyor
çaktırmadan takip etmeye devam edip daha net deliller bul
Her şeyi siliyor belki de kızla konuşuyor eşim mesaj atmadıkça kız atmıyor belki
Eğer bir şey varsa illaki bir yerde hata yapar ama belli edersen rahat davranmasına engel olursun
Ne yapayım karnıma çocuk koymasını mi bekleyeyim
sende kesinlikle karnına çocuk koymasına müsade etme o zamana kadar :) çocuğa yazık olmasın ama emin olmadan da günahına girme
Bakalım
bu arada sapıklara dikkat et :D
Ediyorum her fırsatı değerlendiriyorlar
şu an senin boşlukta olmandan yararlanacak çok kişi var :D
tamam da ıspatladın mı
Gerek yok ispata her şey ortada
sen bilirsin
Öyle işte
emin olmadan yuvanı dağıtma
Aman sıkıldım zaten evlilikten işe gidip gelirim
peki :)
neden şüpheleniyorsun ki ne oldu
İş sahibinin kızına durumu açıp herkese gizlemesi ve kıza açması göndermeli durum atması
anladım. bende şüphelenirdim bu durumda
Yani iste
Şüphen ne
Sadece Patronun kızına durumu açıp göndermeli durum atmak
Tek onami
Daha ne olsun
Sana bişey sorabilir miyim
Sorma
Sormayız bizde
Şüphe durduk yere olmaz
Aynen
Kesin bir şey var