Esimle severek evlendik. 4 yil flort, 6 yillik evligimiz cikan bi kagva sonucunda ayrı yaşamamiza neden oldu. 4 aydır ayriyiz. Böyle giderse bosanicaz..2 yasinda oglumuz var. Esimi çok seviyorum amma bu 4 ayda öyle seyler yaptiki beni ve ailemi küçük dusurmeler asaglamalar.. aşkda gurur olmaz diyorlar amma gurursuzlukda yapamam. Ayrilirsan onun baska biri ile evleneceyini hayal etmek bile istemiyorum. Çok seviyorduk bir birimizi. Ne zorluklar asarak , ben ailemi karsima alarak evlendim onla. Nelere birlikde gogus gerdik. Barisirsakda eskisi gibi hic bir süy olmaz amma baskasi ilede paylasamam. Acaba o baskasi ile evlenirmi? Seven erkek bosanirsa baskasi ile tanisip evlenirmi sizce?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evlenir zamanla ne olur belli olmaz duygular değişik bir şey biriyle sohbet etmesi yeterli kafası uyuşsun yeter ama güvenmek zor
Haklisiniz galiba amma boyle olmasi ihtinali beni uzuyor. Baskasini sevip beni unutmasini dusununce bile kotu oluyorum. Oysaki biz evlenirken ne zorlukla evlendik. Ne zorlukla babami ikna etdi esim. O dönemde babam esime zamanla unutursunuz goder demisdi. esim de babama dediki eger bizim evlenmemize karsi cikarsaniz asla bir birimizi unutmayiz baskasiylada evlenmeyiz demisdi. Daha sonra esime sordum gercekden badkasiyla evlenmezmiydin? Cevap olarak tabiki askim ya senle evleneckdim ya da hic evlenmiyeckdim dedi. Simdi 6 yillik evlilik bitiyor. Acaba benden baskasini severmi diye kendimi yiyip bitiriyorum
duruma gore degısır kesın bır sey soylenemez ama yukse k ıhtımal evlenır, bu kadar dusunuyorsan barıssana
Ayri yasamayi ben seçmedim. O beni babamla gonderdi. Barismak için adim atmiyor. Benim barismam içinde adim atip konusmayi denersem bile o hatasini kabul etmiyor. İlk zamanlar babamlara gelip giderken konusmaya calistim yine kavga yine gurultu. Kavga sirasinda ikimizinde hatasi oldu ben kaç kez hatam var soylesemde o kendide hata gormuyor. Durum boyleyleken hadi gel barisalim dersem 3-5 gun sonra yine ayni seyler olur. Amma oda hatasini anlarsa, karsilikli hatalarimizi itiraf edirsek bu guzel barisma olur. Oda hatasini kabul etmiyir ishte
Erkekler için kaçıncı olduğu önemli değil defalarca kez evlenir.
İlk evligini severek yapsa bilemi? İkinci kez baskasini sevip evlenibilir diyorsunuz yani. Bence gercekden seven ikinci kez hic kimseyi sevemez. Bu benim sahsi fikrim. Merak ediyorum acaba o sevip evlenirmi. Beni unuturmu. Pisman olmazmi?
Biz erkekler kadınlar gibi değiliz. İkinci, üçüncü evleniriz hatta bazı şerefsizler evli iken metres tutuyor. Hatta metresinin üzerine birde günübirlik karı kız kovalıyor.
Çok kötu.
Takılma fazla su akar yolunu bulur fakat sen kocanın cinsel ihtiyaçlarını uzun süre karşılamazsan eninde sonunda yapacağı şey belli.
evet sevsemde aşık olsada inat uğruna evlenir bi erkek olarak ne yapacağını anlatabilirim bekliyorum
Neler yapa bilir? 10 yillik birtiklegimizde adim gibi eminim beni 1 kez olsun aldarmadigina. 4 aydir ayriyiz yinede akdatmadigini biliyorum eminim. Bana inanmayan, safsin diyenler olur belki amma esimi bu konuda iyi taniyorum henuz yapmadigina eminim. Bosandikdan sonra ailesi ona baskasini bulur biliyorum daha genc 33 yasinda omrunun sonuna kadar bekar kalamazki. Bosanirsak evlenir biliyorum amma severmi onuda benim gibi. Baskasi ile evlenirse beni hicmi hatirlamaz. Kiyaslamazmi? Aklina gelmezmiyim? Gitdigi yerlerde mutlu anlarimizi hatirlarmi? bunlari yazarken gozumden akan yaslara hakim olamiyorum
bunları okurken benide duygusallık bastı seviyorsun ama geri dönmez mi donderemez miyiz detaylı konusalim
Adam gibi geri donermi bilmiyorum. Biraz zor gibi. Beni babamlara gonderdikden sonra anneme babama saygisizlik yapti. Amma yinede buraya gelip cocugu goruyordu. Bir gun babamla bizim ayriligimiz hakkinda konusurken cok kotu konustu. Saygisizlik yapti. Babamda evden kovdu. burada cok uzun yazamiyorum amma inanin kovmakda hakliydi. Kime anlatdiysak aa ben olsam o laflarin karsiginde doverdim sonra kovardim diyor. Amma babam sadece kovdu. Ondan sonra cocugu gelip kapidan alip gidiyor, 2 saatae getiriyor. Bazende 1 gece kendisinde kaliyor oglum. Simdide evden altinlari aldin gitdin diyor ben almadim diyorum. Ailen sana oyun oynuyor bana iftira atiyor desemde, asil sen aileme iftira atiyirsun diyor. Anladiginiz ish dahada cikmazda girdi
11 kasim oglumun 2 yasi oluyor. Dogum gununde gelip alicam diyor. Bende oglumla geçirmek istiyorum dogum gununu. Simdiden onun kavkasini yapiyor benimle
yine aşık olursa evlenir niye evlenmesin kadında evleniir erkekte
Ben asik olmam bir daha. 4 yil flort, 6 yil evlilik. Dop dolu 10 yil. Ne zorlukla ailemi ikna etdim onunla evlenmem için. Simdi annem hakli cikdi. Cok mahcubum. Onuda aff etmeyeceyim beni bu duruma dusurdu diye. Ben bir daha baskasina asik olmam. Hem 1 oglum var. Olurda asik olup evlenmeye kalkarsamda babasi oglumu benden sogutur
bişler yazacaktımda yazamadım x perin azmış ama büyük konuşma bu büyük konuşmanın bedelinişuan ödüyosun zaten
Evet dogru buyuk konusmamak lazim. Amma bosanirsak onun baskasi ile evlenip kendi hayatina bakmasini, beni unutmasini dusununce kotu oluyorum. Kaç yil mutlu mesut 1 yastiga bas koydugun adami baskasi ile hayatina devam etmesi dokunur herkese. Bende bunu yasamakdan korkuyorum. Dilerim hatalarini anlayip bir daha konusmayi dener benle
sorununu bilmediğim için bişey diyemiyorum ama hayatın kime ne getireceği blli olmaz
Her kes için hayirlisi
Aynen aynen
Ooh oohh , bacim benimki besinci ay birisini buldu. Boslugu doldurmak icin yaparlar bunu. Ama sonra ciddiye binebilir , benimkide oyle oldu. Bir ay icinde sindirirsin merak etme..
Sizdemi severek evlemip bosandiniz? Ben hep severek evlenmeyi hayel etmisdim. Sevdiyimle evlendim amma sonun boyle bitmesi cok aci. Anlasmayip bosanmak degil bizimkisi. Kufur, iftira neler neler. Sevgide bunlar olmamali. Bazen supe ediuorum acaba yalnizca benmi sevdim. O hic sevmedimi?
Evet bizde severek evlendik , 2014 beri taniyorum 2015 evlendik. Benim ilkimdi , her ilkimi onunlan yasadim.. 6 yasinda bir oglumuz var. Inisli kalkisli 7 sene boyunca surdurmeye calistik. Evden gonderdim sonra cok pisman oldum , ama saol kendisi bana pisman olmamam gerektigini bir zat yasatarak gostererek anlatmaya calisti. Oglumu sevgilisiyle konusturdu , daha gecen yuz yuze getirdi ikisini. Hicbir sekilde muhatab olmuyoruz birbirimizle , oglumun riskini keserek elin kizina yediriyo. Haksizliga gelemedigim icin duydugum tek sey ofke ona karsi. Kendiniz sevmemisinizdir halen sevgi vardir , yok olduguna inanmiyorum. Sonuc olarak sizde onun ilkisiniz. Tum ilklerini sizinle yasadi , sizi Allahin emriyle istedi , sizinle yastiga bas koydu.. evlense bile surekli sizi hatirlatacak birseyler illa olacaktir. Belki pisman olacaktir belki olmicaktir. Ama lutfen her turlu seye hazirlikli olun.. sevgili yapabilir. Evlenedebilirler..
Çok tesekkur ederim. Oda beni evden gonderdi umarim bir gun pisman olur geç olmadan
Pisman olmasini bekleme , bende oyle bir hataya dustum. Ve bekledim daha kotu seylerle karsilastim. O yuzden sen yazma arama sorma , hayatina bakiyomus gibi yap belki oyle pisman olur. Hayirlisi. olsun guzelim hakinizda🩷
Evet haklisiniz. Çox tesekkur ederim
Evlenir ama zor bir süreç aynı güven ve sevginin tekrar oluşması baya bir yorucu
Bencede. Yasadigi evde bile her yerinde anilarimiz var. Yerime kimi koyarsa koysun hep hatirlar bence. Hastalaninca ona bakmami, saçini oksamami. Nebileyim beni unutmasi dusununce kotu oluyorum
Yok inan bir süre sonra izi kalmaz ve hayatına bakar kendi kıymet değerini biliyorsa yaşamayı seviyorsa
Ya simdi uzuldum buna
Hakikatler ne yazık ki böyle
😔
Elbette evlenir neden evlenmesin ki evlenmese bile mutlaka takıldığı birileri olur hayatında
Bence sorunu çözmeye çalışın sevginin adı altında kurulan bi ilişki bu kadar kolay bitmemeli
Kavga sirasinda her ikimizda hata var. Kavgani ilk baslatan esim. Benimde hatam var amma esim beni doverek en buyuk hatayi yapti amma asla ve asla hatasini kabul etmiyor. Hata etdim derse elber barisiriz amma o kabul etmiyir. Boylece bi sey hall olmuyor. Hep konu açilinca yine kavga ediyor hakaret ediyor. Evden beni babamlara gonderdi annesi ile beni yalniz birakazmamis ishe gidiyormus. Ben evden ciktim babamla apar topar. Simdi altinlarim evde yok. Bana giderken altinlari goturdun yaziklar olsun diyor. Bunu ben yapmadim. Soyleyincede içte sen busun aileme ifitra atiyorsun diyor
Ohaa sıkıntı büyük gibi
Ben altin meraklisi birisi olsam evlenirken en guzellerini aldirirdim. Hatda evlenirken esime soyledim ki, askim maddi durumunuz pek yok biliyorum altin almasakda olur dedim kabul etmedi.. simdi gelmis beni altinlari goturdun diye suçluyor.
Eşinin kafası da dank ederde bakalım ne zaman sen sakin olmaya çalış
İnşaAllah dank eder amma ablalari annelero doldurusa getiriyor. İnşaAllah geç olmadan anlar
İnşallah Allah yardımcınız olsun
Amin çox tesekkur edirem.
Rica ederim
Genelde evlenmez kendini pompaya vurur
Evlenmese de her şeyi yapar
Senden gittikten sonra ne yaprsa yapsın
Giden gitmisdir gitdigi gun bitmisdir diyosun
Aynen
🥲
Evet
😔
Evet