İyi kazanir
Riskli is
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Zaman makinası kullanarak 10 yıl önceye gideceksen güzel fikir, bugün yapacaksan geç kalmışsın. 400.000 TL sermaye ile kuracağın rig ile kazancın bir işe yaramaz. Salçalı bulgur dükkanı aç daha fazla para kazanırsın.
Cevap
2Cevap
Dünya gidiyor tersine sen gidiyon s*kme demişler
Niye usta
Mining mi kalmış mq
Birde elektrik pahalı
Güncel kazanci bence ikimizde bilmiyoruzdur knk bir zamanlar sermayenin yüzde 7 si kadar kazaniyordu herseyi cikinca simdide hadi yuzde 2 bile kazansa 8k yapar
Elektriği ekran kartı soğutması her şey pahalı coinlerin değeri düştü başka işler varken buna girilmez
Sakaryanin guzel bir koyunde baska ne yapilir usta sence koy olmasi sartiyla
İlerisinde döviz kazanıcagın bir iş kurmalisin örnek veriyorum fındık uretiyon yurtdışına satiyon döviz kazaniyon gibi
Sakarya karadenize 30km bir yerde findik yetisir sanirsam bilgim yok zirai anlamda ama bizim kafa su sekidle konut arazisine yetecek olcude arsa alip burada is dondurmek ve oturmaktim. findiktan para kazanayim dersen bu sefer hadi sakaryayi boş ver baska yerden donum donum arazi alman gerekir
Usta dedigin fikir gayet mantikli bu arada arastirma yaltim. Bolgede hesapli 5271 metre karelik findik arazisini 5.500 liraya koyan var. 400k ya yetecek kadar bolgedeki findiklik arazileri toplasam guzel hasat kaldiririm
Hayır
Kadin oldugunuz icin bence is bakimindan degilde şehir köy farkindan dolayi begenmedinzi bence hshsns
İşi yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?