Üzmesin kimse kimseyi duygularıyla oynamasın?

Sevdiğinizi üzmeyin sonuçları bazen çok kötü olabilir.
Bu gün uzun yıllardır ilişkim olan ve yakın bir zamanda terk edildiğim kız arkadaşımı aradım bana kimsin dedi numaramı silmiş oysaki terk ettiği bitti dediği günün önceki günü beraber çok mutluyduk ertesi günü sürpriz yapmak istedim hava şartları biraz kötüydü yağmurlu ve rüzgarlıydı gittim evinin altına yanımda battanıye de getirmiştir üşür diye telefonlarımı açmadı sonunda açtı bana başka bir evde olduğunu söyledi baya kötü konuştu çok sinirlendim biliyordu yağmur yağıyor ve o lastiklerimin kötü olduğunu frenlerimin iyi olmadığını da dedim bunu ona kendim dedim bana neden böyle davranıyorsun biliyorsun beni sinirden kendime zarar vericem tutamicam kendimi dedim eğer ölürsem toprağımın başında ağlayıp pişman olma dedim ve suratıma telefonu kapattı
Ve evet gözlerim yaşlı önümü göremez halde ağlayarak haykırarak her hıçkırdığımda gaz açtım açtım açtım ve kaydım ona kaza anı fotoğrafımı attım bana benim için artık önemin yok dikkat etsene diyerek her yerden engelledi ve işte bu gün tam aradan 1 hafta geçti dayanamadım aradım ve bana kimsin dedi
Çıktım dışarı sinirden açtım gazı sinirden kendimi tutamadım durumum iyi ama motorum öldü aslında orada ben kendimi öldürdüm motorum patladı kaza da belkide ölecektim bir hiç olarak sizler haberlerde sadece kötü bir motorcu olarak belkide iyi olmuş diyecekdiniz
Demek istediğim üzümeyin birbirinizi sinirle kırarsınız benim gibi sevdiğiniz çıkarsa trafiğe o gece den sonra onun sadece ölü bedenine sarılırsanız tabi bedeni sağlam kalırsa
Üzmesin kimse kimseyi duygularıyla oynamasın?