AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bir kadının yalnız kalmasına anlam veremiyorum aslında çok kolay birini bulmanız
olmuyor işte
Nasıl olmuyor ya erkekler yazmıyor mu
yazıyolar
Ee daha ne yapsınlar şans vercen birine mecbur
ama onlar beni sevmiyor ki bedenimi seviyor
Bedenini belli eden kıyafetler giyme o zaman
Lafa bak ya sanki siz yakisikli oldugu icin erkeklerle cikmiyorsunuz? @soran sizde tip icin sevmis gibi yapiyorsunuz
@pessimistiic07 yoo
Biz neden yalniziz gelen yok?
@pessimistiic07 ya hem açık giyiyor hem bedenim için yavşıyorlar diyorlar açık giyince başka ne için yavşayacaklar
açık falan giyimiyorum nereden çıkardın gördün sanki
Bedenim için istiyolar diyorsun neden bu kanıya vardın peki?
erkeklerin çoğu uçkuruna düşkün bunu konuşmalarıyla belli ediyorlar da ordan anladım
Benim çevremde de genelde tam tersi kızlar uçkuruna düşkün ne ilginç
aksine evlenmeden böyle şeylere çok karşıyım
Allah allah benim çevremde ki kızlar çok fena valla erkek arkadaşıyla evde kalan mı dersin sınıf arkadaşı ile yatan mı dersin artık sevgili bile olmaya gerek duymadan yatan kız çok var bazıları da duygu istiyor öyle yatıyor ama genel olarak kız çevremin büyük çoğunluğu bakire olmayan kızlardan oluşuyor
oysa önemli şeyler bunlar ben hala ilk öpücüğümün bile pişmanlığını yaşıyorum
Opustun yani
@pessimistiic07 sadece bi kere kısacık
Hmmm ben hic benim gibi birini bulamicam sanirim :(
Kızlar bu konularda acele ediyor sonra ortada kalıyorsunuz halbuki erkekler birşeyler yaşamak için sizde ki gibi duyguya ihtiyaç duymaz çoğu kız bunu bilmiyor sen sevdiğin adamı öpmek istersin ama erkek güzel ve seksiyse duygusal bir şey hissetmediği bir kızı öpmek ister yeter ki kız çekici olsun duyguya gerek yok erkeklerde
@pessimistiic07 bulamıycaz aga en namuslu kız bile bak öpüşüyor çıplak resim atıyor elletiyor sürtünüyor. Bakire olmayan kızlar böyle yapıyor kendini tatmin etmek için namus diye bir şey kalmadı kızlarda eski nesil insanlarla bu konularda çok konuştum biz eskiden kadınlardan çekinirdik elini bile tutamazdık şimdi genç olmak vardı genç kızlar çok namussuz diyorlar
sadece öpüştüm resim atmadım elletmedim sürttürmedim
Düşün yani kadınlarla konuşmaya bile çekinilen namuslu edepli kadınların çok olduğu devirden ilk buluşmada öpüşülen seks yapılan bir devire geçtik
Sadece öpüşmüş olman senin namuslu edepli olduğun anlamına gelmiyor maalesef öpüşürken o kişiyi tüm bedeninle arzuluyorsun seni öpen erkek senin bedenini kavrıyor belinden popondan tutuyor oranı buranı elliyor okşuyor
Bir kızın bakire olması % 100 namuslu olduğunu kanıtlayamaz
Aynen oyle kardesim erkekleri tahrik edip azdirmaya calisan o kadar ahkaksiz var ki birde erkeklere abaza derler ya kopsun su kiyamet bu ahlaksizliklari gormek mi zorundayiz bu kotuler artik cezalarini ceksin
@pessimistiic07 bak sözde anadolu irfanı derler anadolu şehirleri dindar muhafazakar olur derler ee ben afyonkarahisardan konyadan maraşdan urfadan da dolu orzbu tanıdım bu şehirler sözde anadolu , dindar ve muhafazakar şehirler olarak ifade ediliyor
bedenimi kavramadı oramı buramı tutmadı sadece kısa bir öpücüktü 5 saniye kadar belki
Ben umudumu yitirdim o konuda baksana evlenmeden seks yapmaya karşıyım diyen kız bile öpüşmüş allah zina yapmayın dememiş zinaya yaklaşmayın nikahsız olarak karşı cinsle temas etmeyin demiş sen sevgili yaparsan nasıl dayanacaksın ki o kişi ile öpüşmeden elleşmeden sonuçta karşı cins bu
Hayir garip olan erkekler cinsellik istese sevgili istese sapik abaza deniyor daha yeni gordum sevgili isteyene sapik diyeni kizlar catir catir sevisiyor ama bu nasil is biz yapariz erkekler yapamaz diyorlar birde ben cok gordum sokakta bile erkekgin ustune cikmis kizlari rezil bunlar resmen
isteğim dışında oldu zaten o an olduğum ortamı terk edip gittim sence istesem neden bunun pişmanlığını yaşıyor olayım
Sacma ve kotu bir donemdeyiz iste ya ben boyle sansi... yemin ederim eski zamanda olmak cok isterdim evlenirdim hemde bakire kadinla onu hep mutlu eder severdim deger verirdim simdikiler haketmiyor vallahi
Peki 1 kez mi oldu yoksa defalarca kez mi geçen benim oda arkadaşı anlatıyor konyalı kapalı kız maniti ile evde yaşıyormuş ailesi de bilmiyor bugün osmaniyeli bir kızın erkekler ile yediği naneleri öğrendim her yer aynı ki aq bunun egesi akdenizi iç anadolusu kalmamış 81 ilin hepsi bozuk
sadece bir kere onu da istememiştim utanç kaynağım oldu
@pessimistiic07 bizi eleştirdikleri şeylerin beterini kendilerini yapıyor namuslu kız isteriz diyince horoz gibi kabarıyorlar sinirden sanki kötü bir şey mi istedik kutsal bir görev olan annelik için namuslu kadın arıyoruz benim çocuklarımın anası olacak kadının benden önce biriyle sevgili olmasını bile istemem
@pessimistiic07 şahsen 1900 lü yıllarda yaşamak isterdim hem atatürkü görürdüm hemde bakire el değmemiş bir kadınla evlenme imkanım olurdu şimdi ki kızlara baksana bakire olanı bile en azından biriyle öpüşmüş
Baştan deseydin zorla mı öptü böyle şeylere karşıyım diyemedin mi
Ne desek bos brom devir cok kotu
@pessimistiic07 çok demek bile az kalır kızım olur diye korkuyorum şimdi bu kızın anası babası bunu el değmemiş öpüşmemiş olarak biliyor o anaya babaya yazık değil mi kızını namuslu sanıyor ama kızı elin oğluyla öpüşmüş
Oğlum olsun zoruma gitmez bir kızla bir şey yapmasından ama kız çocuğu bu sonuçta namuslu olmak zorunda gerek ülke gerek toplum gerek din şartlarına göre
Insallah allahim kabul eder duami amin 5 yil icinde buyuk bir savas cikarda öluruz hepimiz yoksa gidisat hic iyi yere gitmiyor ben zaten baba olcagimi dusunmuyorum simdikilerden anne de olmaz nasil bir devire geldik konustugumuz seylere bak yav helak olmamizi bekliyorum sadece
@pessimistiic07 bro zaten yavaş yavaş kıyametin büyük alametleri başlayacakmış mehdinin gelmesi yer çökmeleri vb. Namussuz dünyanın sonu yaklaşıyor inşallah 10 sene içinde falan yok oluruz kıyamet kopar bu saatten sonra edilecek en hayırlı dua kıyametin kopması
Ben artık onla yiyiştim bunla öpüştüm diyen kız görünce dayanamıyorum acı çekiyorum kadınlara çok mu fazla değer veriyorum benim onların namuslu olmalarını istediğim kadar onlar kendilerine ne yazık ki namuslu olmayı yakıştıramıyorlar
Kesinlikle burasi bile kiyamet alameti hep gizli sorulari goruyorum kizlarin cogu vermekden bahsediyor kizlar ozgur oldugunda zina yayilir kadina baski yapilmadiginda zina ve aciklik zirve yapar bunun sıkintisini cekiyoruz iste bunlar acildi erkekler sapitti zina yayildi ve cok daha buyuk kotulukler geliyor gozumuze sokuluyor zaten haramlar mesela ben bunlardan uzak kalim oyun oynim diyorum yok arkadas orada da rahat yok sugo denen uygulamayi reklam halinde surekli karsima cikariyorlar iste ozgurlugun kotu tarafi bunlar her sapik sey gozumuze sokuluyor gercekten yildim artik
@pessimistiic07 müslüman kıza yakışan edep namus ahlak ama yok yav öyle kız artık onlar niye düzgün erkek sevmiyor anlamıyorum biz düzgün kız seviyoruz
Erkek olsa bunlar yalnızlıktan kendini asar
şimdi de yalnızlıktan kendimi asacağım
https://youtu.be/P69TodoHWqc?si=eJ7-1oneSsNSvSjm
Ahahaa aynen kankam
Neden ki bir problem vardır belki
yok ki
Emin misin karşı tarafın sevmemesi için belki beğen miyor dur seni beğenen leri de sen beğen miyor ola bilir misin
hayır beğeniyorum beğeniyor ama hep bir sorun çıkıyor
O zaman sıkıntı derin lerde anlata bilir sin yorum yaparım
nereden nasıl başlasam anlatmam pek kolay olmayacak
Buradan mi anlatican
Sabret bulurlar yakinda seni
Aynı ben
hele yaşadıklarım
Neler yaşadın
burdan anlatamam
Hmm
Hayatını bilmiyoruz ki yorum yapalım
Tanışalim