Bak sana bişey diyim mi bak bazı durumlar var inan ne hissettiğini anlıyom ben senin burdan konuşmak da istemiyom pek ama yardımcı olayım sana çünkü bak hala içindeyim 4 saat önce bu yüzden bir dünya kavga ettik
Hayır geri durmak çözüm değil yapma belki her şey güzel olucak burada sana yapılmaması gereken bazı adımları anlatıyom kendimce artık ne kadar doğru ne kadar yanlış
Onemserim oda benimkini onemser birbirine benzerse sorun yok ama arada ucurumlar varsa beni asar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Geçmişi dürüstçe anlatırsa hayır ama yalan konuşursa evet
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Diyelim ki işler ciddiye bindi (ailelerin öğrenmesi gibi,) ve o kişi evlenmeden önce bunları bilmeni isterim şeklinde sana açıldı ve pişman olduğunu söyledi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben o kadınla geleceğime bakarım benim de geçmişim olmuştur ama ben onunla gelecek planı yaparken dönüp arkama bakarsam çoktan kaybetmiş olurum zaten
La sana nasıl cevap vericem ben şimdi kime cevap vermiş oluyorum bu durumda karıştı herhalde
Ama bak cidden sakın hataya düşüme bu durumda bazı kaçınılmaz noktalar var içinden çıkılmayacak şekilde asla telafisi olmayan hassas noktalar
Ben de bunu önemsiyorum zaten. Neden yalan söyleyip diken üstünde durayım ki?
Bak sana bişey diyim mi bak bazı durumlar var inan ne hissettiğini anlıyom ben senin burdan konuşmak da istemiyom pek ama yardımcı olayım sana çünkü bak hala içindeyim 4 saat önce bu yüzden bir dünya kavga ettik
Umarım bir an önce çözülür. Kendini de karşıdaki insanı da yıpratma
İşte bende sana bunu anlatmaya çalışıyom
Heleki seviyon ve bağlıysan bu durum cidden enkaza dönüşüyor
Valla ne diyim kardeşim ya... :( en iyisi kendi kabuğuna çekilmek sanırım
Hayır geri durmak çözüm değil yapma belki her şey güzel olucak burada sana yapılmaması gereken bazı adımları anlatıyom kendimce artık ne kadar doğru ne kadar yanlış
Teşekkür ederim
Rica ederim umarım mutlu olursun :)
Teşekkür ederim.
Onemserim oda benimkini onemser birbirine benzerse sorun yok ama arada ucurumlar varsa beni asar
Geçmişi dürüstçe anlatırsa hayır ama yalan konuşursa evet
Diyelim ki işler ciddiye bindi (ailelerin öğrenmesi gibi,) ve o kişi evlenmeden önce bunları bilmeni isterim şeklinde sana açıldı ve pişman olduğunu söyledi.
Hayat bu herkesin pişmanlıkları olmuştur önemli olan nerden döndüğü ve nasıl döndüğü takılı kalma bence hata insan içindir
Bak mesela şu an öyle bir durumun içindeyim ki hata mı yapıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorumm ama inan bu yazdığın konunun içinde kalmış durumdayım
@Yakup4907 nasıl yani
Ben başında konuşulmayan şeyler yüzünden evliliğimi bitirdim. Git konuş biterse erkenden bitsin
Tabiki bunu konuşmak gerekli. Ben olsam ben de öğrenmek isterim ama o kişiyi seviyor isem geçmiş geçmişte kaldı diyebilirim
Çık
Ya birader sevgi mükemmel bir şey insana asla yapmam dediği şeyleri yaptırıyor o yüzden geçmiş inan söz konusu bile değil
Çıktım
? Evet
Ben özelden mesaj atamıyorum ki ya xper seviyem düşük özür dilerim
geçmişinin ne olduğuna bağlı
Evet evet evet üç evetle hemde
Hayır
Hayır önemsemem