Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Yoo Allah'a şükür özlem duyduğum biri veya geçmiş yok. Hayatımda biri olsa misal üniversiteden kendi memleketine yani benim olduğum yere dönse yollarını gözlerim, ama ayrıldığım birinin de bana yazmasını beklemem yazsın da istemem yollarını da gözlemem. Şuanda yalnız biri olduğum için de kafa olarak çok rahatım. Yengeç biri olarak bu tür konular beni mahveder.
026 Yorumla
Soran+1 yılYengeç olduğunu belirtmen cok iyi oldu😄 Takıntılı biri misin
Soran+1 yılnelere takiyordun mesela anlatir misin benim ilgilendiğim beyefendi de yengec
- +1 yıl
Yani eğer o kendini geliştirmemiş yetiştirmemiş biri ise başta güvensizlik konusu olduğu için seni baskılayıcı kıskançlıklara maruz bırakabilir. Misal elbisene kıyafetine falan saygı duyuyorsa bu iyi bişeydir çünkü kendini yetiştirmiştir. Neden elbise kıyafet ne oluyor diye sorarsan misal mini etek veya tayt diyelim bunlar yengece güvensizlik olarak geliyor şöyle ki evet kadınlar güzellik abidesidir aslında çoğu erkek kadınına yan gözle bakılmasını birilerinin tavlanmaya çalışılmasını istemez bu yüzden de zaten aşkım şu kıyafeti giymesen mi tarzında baskılayıcı kıskançlıklar sergiler. Fakat akıllı bir erkek önce kadınıyla konuşur aldatmayacağı konusunda karşındaki insanı iyice tanır hangi kıyafeti giyerse giysin hangi mekana giderse gitsin o kadının aldatmayacağını çok iyi bilir. Mesela ben karşımdaki insanın istediğini giymesine müsade ederim ailem belki buna kötü gözle bakabilir niye bu kadar çok müsade edersin tarzında ama umrumda olmaz çünkü kadını asıl öyle tanırım. Kadın çevresinden gördüğü ilgilere ne kadar çok açık kapı bırakıyor ben onu gözlemlerim. Benim kısıtlamamla şunu bunu yapma dememle olacak iş değil çocuk mu eğitiyorum? İşte olgun kafa böyle oluyor. Olmadığı zaman sana kısıtlayıcı kıskançlık gösterir. Yengeçlerde de güvensizlik had safhada olduğu için bu tarz sıkıntılarla karşı karşıya gelebilirsin. Diğer bir konu duygusallık anlamda çekingen pısırık olması. Bu konuda da kendimi yetiştirdim isteğimle konuşan muhabbet edebilen kendime özgüvenim var benim. Yengeçlerin kendine olan özgüvenleri tartışılır çok yoktur yani korkakta olabiliyorlar. Ben misal sonradan açıldığım için istediğim kadınla sohbet edebiliyorum ağzım açıktır benim iyi laf yapar. Ama her yengeç erkeği de benim gibi olmuyor daha çok pısırık konuşmayı toplum içine girmeyi sevmeyen konuşkan olmayan sessiz sakin bir tiptir yengeç.
Soran+1 yılDaha once sizinle konusmustum yorumlarda. Sevdigi gozlerinden okunuyor ama gelip soylemiyor deli etti beni ya
Soran+1 yılYa burclara da cok inanmak istemiyorum daha önce de dedim size. Ama gelmiyor ben de gitmiyorum oyle bekliyoruz
Soran+1 yılSevdiğime pısırık diyemezsin. Utangaç benim güzel çocuğum🥰 İyi ki de sevdim boncuk gözlüm o benim🥰
Soran+1 yılsoyliycem ama eski aci anılarınız gelecek akliniza. Oğlak burcuyum 🫡
Soran+1 yılÖhhö öhhö duzeltme yapiym izninizle. Duygusuz degilim aşırı duygusal biriyim ama mantığımla hareket ederim bu nedenle duygusuz görünüyorum ama uzaktan. Yakından konuşup tanısan ne kadar hassas oldugumu bilir. Gun batimi ve dogumu izlemeyi de cok severim😄 Yönetilmeyi sevmem. Bi yerde yöneten olmayi tercih ederim her zman. Kendi bildiğimi okurum. Emri vaki sevmem. Dik başlıyım. Kafa tutamayacagim kimse yok. İsime karışılmasindan nefret ederim. Hırslıyım bir seyi istiyorsam neden benim olmasin ki. Aşırı inatçıyım bu nedenle karşımdakinin kazanma ihtimali sıfır. Küçük seylerden mutlu olurum. Aza kanaat ederim. Para sevmem. Maddiyat da benim icin onemli degil. Oglaklara para göz diyorlar ama ben bu yonden oğlağa uymuyorum. 😄😄😄
Soran+1 yıltahammül edemedigim seyler var o zman sinir kupuyum evet. Onun haricinde bol espri bol guler yüz. Kafama bir sey koyduysam yaparim. Bi dk ya konu bana nerden geldi. Yengeci anlat sen beni birak ben kendimi taniyorum zaten.
Soran+1 yılpısırık degil utangaç benim guzel cocugum🥰 İnadımı diktim atmiycam adım. Tamm hayırlısı da de. Ellerini açıp bizi birbirimize nasip etmesi icin Allah a dua etsen cok iyi olur. Nolur bi duanda da bize yer versen.
Soran+1 yıl@Selamete utaniyorum bakamiyorum gozune hemen kaciriyorum gozumu o kaçırmıyor ve gozunu bana dikmesi beni korkutuyor 😑
Soran+1 yılsosyal medyadan ekledim
- +1 yıl
Sosyal Medyada sizin eklediginizi bilmiyor olabilir.
Sosyal medyada profillere girildiginde belki bir erkek Arkadaşı vardır diyerek tereddüt ediyor insan. herkesin bir çok ok takipçisi var.
Bir Erkek hiç tanımadıgı bir kızın yanına gidince ne söyleyecegini bilememekte var.
Nasıl bir tepki ile karşılaşacagını bilmiyorsun.
Soran+1 yılAyni mahallede yasiyoruz. Geri takip yapti. Oyle duruyoruz bakalim. Bu arada bu soruya yorum yazin ordan konusalim Yasin Tr rahatsiz oluyordur belki.
Soran+1 yılsosyal medyadan ekledim oylesine eklemedigimi anlamıs olmasi lazim. bi adim attim bence
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılSonuç değişse belki beklerim ama finalde yine hep gözlüyoruz.. Umut insanı bir yere kadar diri tutuyor sonra ise pisikolojini bozuyor bu yüzden fazla beklemeyin derim. Giden her zaman kazanır, bekleyen ise kendine yenilir..
021 Yorumla
Soran+1 yılBelirsizlik var gitmiş de degil gelmiş de degil. Ikimiz de boyleyiz. Ne geldik ne gittik.
- +1 yıl
İnsaları asıl tüketen beklemek değil aslında o sonu gelmeyen belirsizlik..
Soran+1 yılEvet bu altın cumle bu. Eline yüreğine saglik
- +1 yıl
Acı tecrübeler saolsun diyelim. Sonuç ne olursa olsun finalde yine ortak paydada buluşuyoruz.
Soran+1 yılPeki sence gözler yalan söyler mi
- +1 yıl
Elbette söyler. Kendinden emin biri gözlerini senin gözlerinden ayırmaz, parlak ve hafif yaşlı bakar. Ama yalan söyleyen gözler sürekli kendini senin gözlerinden kaçırır, gözleri kızarmış ve göz bebekleri büyümüş olur zaten bir bakışta anlarsın hata yaptığını
Soran+1 yılYa şöyle bir beyefendi var beni sevdigini hiseediyorum gözlerini kaçırmıyor bakinca her karsilasmada goz goze gelmeye çalışıyor. Gelince de kaçırmiyor gozunu korkuyorum ben de
- +1 yıl
Yani bu durumlarda utanman ya da korkman gayet normal ama o eminse bu iyi bir şey olsa gerek. Ama aynı zamanda insnaların içini de bilemediğimiz gibi hangi niyetle baktığınıda bilemeyiz.
Soran+1 yılO eminse bu iyi bise olsa gerek derken ne demek istediniz
- +1 yıl
eğer niyeti kötü değilse birinin bu şekilde bakması nadir bir güzelliktir
Soran+1 yılKotu niyetli olduğunu düşünmüyorum. Uzun suredir tanıyorum onu.
- +1 yıl
onu iyi tanı ve doğru kararlar ver diye söylüyorum genelde iyi ki yerine keşke ile biter her güvenin sonu. Emin ol ve sonra harekete geç
Soran+1 yılSagol. Kotu niyetliden kastın ne? Nasil anliycam?
- +1 yıl
eğer olurda bir gün konuşursanız konuştuğu konulardan yola çık, sorduğu sorular bile az çok zamanla belli eder niyetini
Soran+1 yılSen seyi mi diyorsun cinsellik falan oyle bir sey mi demek istedin
- +1 yıl
sadece cinsellik değil, bazı insanlar takıntılı oluyor her şeye karışıyor ya da sorguluyor, o tip insnlarda sıkıntılı
Soran+1 yılgiyim kuşam arkadaş vs. mi diyorsun
- +1 yıl
evet, çok sorgulayıcı olması da iyi değil
Soran+1 yılAnladim. Zaman kiymetli bir sey bana ayirdigin vakit icin teşekkür ederim. Iyi aksamlar. Cok sagol yorumlarin icin.
- +1 yıl
ne demek rica ederim, bende yorumlarımı dikkate alıp saygı çercevesince istişareme kulak verdiğin için teşekkür ederim. İyi akşamlar
Soran+1 yılRica ederim kardeşim. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Gönlünce olsun her sey. Hoscakal.
+1 yılBeklemek yıpratıyor insanı.. Zamanla umut da kalmıyor ve soğuyor beklenenden..
Yol gözlemiyorum fakat gelirse de kapımı açmayacak gibi değilim galiba..04 Yorumla
Soran+1 yılBeklemek yıpratıyor evet ama ayni zamanda sabretmeyi umut etmeyi Allah a teslim olmayı öğreniyorsun. Olgunlaşıyorsun. Kapini kapatma onun neler yaşadığını bilemezsin.
- +1 yıl
Biliyorum.. 😄
Soran+1 yılDuygusal psikolojik mental olarak demek istedim ben ama senin surekli gördüğün hayatına sahit olduğun birisi galiba
- +1 yıl
İçten içe ne yaşanıyor bilinmez tabi.. Öyle hissediyorum diyelim..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılhayır kimseyi beklemem. beni seven insan da beni zaten bekletmez
01 Yorumla
Soran+1 yılSebepleri vardir
gelecek olan , bekletmez beklemem yani
04 Yorumla
Soran+1 yılsebepleri vardir
Soran+1 yılevet bu konuda haklısın
Aman allah korusun dönsün geri gitsin mümkünse kim geliyorsa
01 Yorumla
Soran+1 yılneden kapattin kendini
Var kimin yok ki şahsen o da kafamda yarattığım..🤐
00 YorumlaSelam, Bir gelişme oldumu?
021 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakmayin geç döndüm yorumunuza. Tatikler için sağolun ama bunları yapmayacağım. Yapacak cesaretim var ama ben onun cesaretini görmek istiyorum. Korkaklıktan vazgeçmesini istiyorum. Çok korkuyor bunu anlayabiliyorum.
- +1 yıl
Size bir olay anlatmak istiyorum.
Benimle ilgilenen bir kız vardı.
Bir sabah karşılaştık , beni gördü ve mantosunun kapişonunu indirdi.
Ben selam verip konuştum, rahatsız etmek istemediğimi belirtim. kendisiyle ilgilendiğimi söyledim, dinledi..
Sonra hiç bir şey demeden gitti.
4 gün sonra Akrabası beni aradı , buluşmak ve konuşmak istedi.
Bir araya geldiğimizde Trip atmaya başladılar.
Öncelikle ciddi beraberlik düşündüğün kişinin fikrini bilmek önemli.
Okuduğun ve cevap yazdıgın için teşekkür ederim
Soran+1 yılneden trip attilar daha once demediniz diye mi?
Soran+1 yılkonuşup bi yere bağlamadınız mı anlayamadim. Ne sonuca vardiniz
Soran+1 yıluzun uzun bakması senin icin yeterli olmuş hmm ben hemen kaçırıyorum gözümü utanıyorum çünkü.
- +1 yıl
Ben bir süre ilgilenmiyordum. kıza bakmıyordum.
Genellikle kalabalık ortamlarda karşılaştığımız için kız'a bir zarar gelsin istemedim. dedi kodu gibi.
Bir gün ben tekrar baktıgımda , bakıp döndü ve tekrar bakmaya basladı...
Benim amacım ilgilenip , ilgilenmediğini ögrenmekti.
Konuştuğum gün maalesef hiç bir şey söylemedi.
İlgileniyorum deseydi, isterse Bütün sülalesi karşımda olsa , genede sonuna kadar giderdim. ..
Kızdan hiç bir haber yok...
Soran+1 yılben de ilgilendiğimi belli etmedim kaç sene geçti içimde sakladım. 6 ay da biraz biraz belli ettim bence o da 2 sn falan bakiyordum. Sosyal medyadan ekledim onu. Başka bir şey yapmadım. Belki çekiniyordur. Korkuları vardır. Senden emin değildir. Onu kullanacağıni düşünüyordur sana güvenmiyordur. Kusura bakma sana ozel bir sey degil bu. Bu zman diliminde güvenilecek insan az kaldi. Eger ona duygularin varsa peşinden git derim usulunce. Bence kibar bi çocuksun ona zarar gelmesin diye uzak durmuşsun ne güzel. Helal yoldan ona ulaş. Kendin gidemiyorsan haber yolla.😊
- +1 yıl
Verdiğin bilgi için Teşekkür ederim.
Senin konudan , benim konuya geçtik.
Eğer ilgileniyorsan belli etmelisin.
Veya yazdığınız gibi ona biri ile haber gönderebilirsin.
Ben her zaman , insanların yüzyüze konuşmalarının daha doğru olacagına inanıyorum.
Belirsizlikle beklemektense, sonuç odaklı olmalı insan.
Olumlu veya olumsuz...
Önemli olan bilinçli ve mutlu bir Aile hayatı kurmak olmalı.
İnşaAllah mutlu olursun.
Kısmetinde ne varsa , ona mutlaka sahip olacaksınız. Her şeyin en iyisi olması dileği ile
Soran+1 yılNasıl belli edicem herkes bak ve gülümse diyor. Siz ne dersiniz? İkinci sorum da siz sevdiğinizi ilginizi nasil belli edersiniz erkekler olarak?
- +1 yıl
gözler kalbin aynasıdır,
Gözler yalan söylemez.
Kız ilgileniyorsa bakışları ile belli eder.
Gülümser, göz göze gelmeye çalışır.
Kız ilgileniyorsa, Erkekte ilgilenir.
Zaten Erkekleri kızlar tavlar 🤭
Kız istemezse zaten hiç Arkadaşlık başlamaz.
Bazı erkekler kızın tavırlarından ilgilenip ilgilenmediğini bilmek ister.
Soran+1 yılDeli değilim durduk yere elin çocuğuna gülünür mü ya yapamam bunu hayır.
Onun gözlerinden belli oluyor ama sanalda reelde davrandığı gibi değil. Sesi çıkmıyor.
Soran+1 yılYa ilgilendiğini belli ettiğin kız seni sosyal medyadan ekliyor. Oylesine olmadığını anlamış olması lazım.
Soran+1 yılKardeşim bunu söyledi bana bi kaç kisi ama bunu benim kafam almıyor. Ya ne diye ekliycem seni ben oylesine olur mu😄😄😄beni delirtmek mi istiyorsunuz😑
Soran+1 yılAyni sorun bende de var. Ben de bilmiyorum.
Yok önce beni seven olacak ki sonra bekleyeyim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Sen varsın gizliden gizliye
08 Yorumla
Soran+1 yılDalgasina yorum yapmaktan ne zaman vazgececeksin
Soran+1 yılAmacin beni sinirlendirmekse sinirlendim tamm.
Soran+1 yılUtanmiyorsun dimi utansan boyle yapmazsin
Soran+1 yılKızları sinir etmek hosuna gidiyor dimi itiraf et
Soran+1 yılBoylo soyloyonco hoşomo gottoğono forkottom
Gizli Üye(18-24)+1 yılNasibini beklemek de sayılır mı?
11 Yorumla
Soran+1 yılen alasından😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni kim ne yapsın ya gelmez bana
010 Yorumla
Soran+1 yılBelki seni bekleyen biri vardir bilemezsin
Cevap sahibi+1 yılZor ya nasip kısmet tabii ama sanmıyorum ben
Soran+1 yılBen duygularını saklayan biriyim senin de etrafinda boyle biri olabilir. Umutsuz olma. Hakkında hayırlısı olsun. Allah gonlune gore versin.🤲🏻
Cevap sahibi+1 yılAminn benim etrafımda kimse yok:)
Soran+1 yılNeden bu kadar karamsar ve umutsuzsun.
Cevap sahibi+1 yılYani daha önce birkaç kez birilerine açıldım reddettiler, şu an çevremde hiç kız yok ve şöyle bakınca beni niye sevsinler ki 23 yıldır kimse sevmemiş kimse olmamış sonrasında neden olsun. Ben yalnız takılmaya alıştım sanırım kimsenin beni sevmemesine
Soran+1 yılBen de red yedim yapacak bise yok. Kaldi ki Şu an iyi ki red yemişim diyorum. Cok daha iyisini buldum. Illaki her sevdiğimiz bizi sevecek diye bise yok. Onemli olan o kişiyi aradigin kisiyi bulmak. Allah seni sana benzeyene saklıyor kardesim. Guzel kalbinin aynasına rastlayacagina eminim. Sabret sadece. Hak vereceksin bana.😊
Cevap sahibi+1 yılBakalım
Soran+1 yılZaman kiymetli bir sey bana ayırdığın vakit icin teşekkür ederim. Iyi akşamlar
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim iyi akşamlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimse vazgeçilmez değildir
025 Yorumla
Soran+1 yılHic kimse evet ama sevdiğimizden de zorluk gördük diye hemen vazgeçecek degiliz. Gönül sabır ile harman olmadan nasıp ile buluşmazmis.
Cevap sahibi+1 yılYüreği gönlüne denkse elbette..
Soran+1 yılNasil anliycaz denk olduğunu kalbini açıp içine bakmadik ya
Cevap sahibi+1 yılBazen bir gülüşü anlatır herşeyi
Soran+1 yılgülüşle ne alakasi var anlayamadim
Cevap sahibi+1 yılSeviyorsa anlarsın işte herkese aynı gülümsemez
Soran+1 yılGözleri parliyor ve gülümsüyor beni gorunce ama açılmadı 😑
Cevap sahibi+1 yıl☺️☺️☺️ aşk böyle bir şey işte
Soran+1 yıloyle mi diyorsun ben de inanıyorum ona ama gelmiyor. Gerci ben de mesafeliyim ona ve duygularimi sakladim hep.
Cevap sahibi+1 yılİmkansız aşk mı yani☺️☺️
Cevap sahibi+1 yılHiç anlamadığım işler en son 5 sene önce aşık oldum ☺️☺️
Soran+1 yılimkansiz degil ikimiz de bekariz ve hayatlarimizda birisi yok
Cevap sahibi+1 yılTamam işte git konuş o zaman niye acı çektiriyorsun ki ☺️☺️
Soran+1 yılonun bana çektirdiği ne
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim onu da ona sor ☺️☺️
Soran+1 yılDua eder misin ona helal yoldan kavuşmak istiyorum 🥰
Cevap sahibi+1 yılAllah herkesin gönlüne göre versin diyorum ben zaten her zaman sen merak etme ☺️
Soran+1 yılSagol Allah razi olsun🤲🏻🌸 Allah senin de kalbine gore versin. Amin🤲🏻🌸
Cevap sahibi+1 yılÇok amin ☺️
Soran+1 yılZaman cok kiymetli bana ayırdığınız vakit icin teşekkür ederim. Sagolun.🙂
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah olur mu öyle şey ya zaten hepimiz buraya aynı şey için giriyoruz sohbet etmek insan sohbet ettikçe açılıyor işte
Soran+1 yılBen sohbet icin degil de sorularima cevap icin giriyorum bi de sorulara cevap olmak icin. Yorumlar haricinde konusmuyorum kimseyle
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur yani ne bileyim sohbet muhabbet soru yorum hepsi aynı şey
Soran+1 yılSize göre oyle olabilir tabi bise diyemem. Hakkini helal et kardeşim vaktini aldim. Benden iyi akşamlar. 🫡
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah ne demek iyi akşamlar
+1 yılKimse yok
11 Yorumla
Soran+1 yılkafan rahat ne guzel
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin peki
02 Yorumla
Soran+1 yılvar
- +1 yıl
Neden bitti
+1 yılEvt senin yok belliki
01 Yorumla
Soran+1 yılvar
+1 yılVar ama gelmez
01 Yorumla
Soran+1 yılbelli olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yok.
00 Yorumla
+1 yılhayır yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Yok maalesef
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası