Bu devirde gerçekten namuslu kız bulmak imkansız gibi bir şeymiş, ne düşünüyorsunuz?

Lisede ergenlik zamanlarımda burası türkiye hemen hemen çoğu kişi müslüman o yüzden kızlar sevgili yapmaz zina etmez diye düşünüyordum çok saftirik toy herkesi kendim gibi temiz sanan birisiydim ama üniversiteye geçince sevgilisi olmamış kızı bırak zina etmemişi bile neredeyse hiç kalmamış sözde dindar muhafazakar bir ülke derlerya yok biz gavurdan daha gavuruz islama kurban olsun bizim milletimiz boşuna müslümanız, bizim daha kızına sahip çıkamayan bir aile kurumumuz var sorsan aileler benim kızım namuslu der senin kızın neredeyse tüm erkeklerle aşna fişne yapmış haberin yok...

Güncellemeler
+1 yıl
Bakirim zina etmedim ama tamam bundan sonra vallahi de billahi de zina yapcam bizim sizin namuslu olmanızı isteyişimiz bile zorunuza gidiyor ben kız olsaydım helal olsun erkeklerimize yabancı erkekler gibi namussuz sevmiyorlar namuslu olmamızı istiyorlar derdim de bizim türk kızları sinirden fıttırıyor namusdan bahseden erkek görünce
Güncellemeler
+1 yıl
Öyle kızları görmekden allah ve islam inancım köreldi artık allaha isyan ediyorum allahım ben bir müslüman olarak zina etmedim diğer müslümanlar niye benim gibi değil birde kadın onlar diye
Bu devirde gerçekten namuslu kız bulmak imkansız gibi bir şeymiş, ne düşünüyorsunuz?