Ayrılık geldi çattı diyelim ve anılarınız orada; Aldığı hediyeler, kıyafetler, resimleriniz vs. duruyor.
Eski sevgilinizi unutmak için neler yaptınız/yapardınız?

Ayrılık geldi çattı diyelim ve anılarınız orada; Aldığı hediyeler, kıyafetler, resimleriniz vs. duruyor.
Eski sevgilinizi unutmak için neler yaptınız/yapardınız?
1. Ona ait her şeyi at.
2. O kişinin olumlu ve olumsuz özelliklerini yaz. Özellikle olumsuz olanlari geleceğe yorda
3. Zamana bırak
4. Kendine bir iş veya uğras bul.
5. O kişiyi takip etmeyi veya hakkında haber almayı bırak.
6. Eğer 6 ayı geçmiş ve senin günlük yaşamını, ilişkilerini etkiliyor ise psikolojik destek al
bence birşeyleri atmak anıları silmek bir işe yaramıyor. ben sevgilimden ayrıldım farklı şehirlere gittim uzun süre oralarda çalıştım onunla yaşadığım şehiri bile terk ettim işe yaramıyor. yapacağın şey kabullenmeye çalışmak zor oluyor ancak zamana bırakmalısın ama bu zaman diliminde o kişiyle görüşmemeli iletişime geçmemeye çalışmalısın gittiğinde alacağın kötü tepki seni hırslandırır öfkelendirir ve unutmanı zorlaştırır. o yok hayatında kabul et ve iletişime geçme ve ardından zamana bırak.
Mesajlarımızı tümden sildim. Onu stalklamayı bıraktım. Acı çektirecek melankolik şarkılar da dinlemedim. Aksine ruhuma iyi gelecek ugraslarla oldum. Yeni insanlarla tanıştım, yeni şeyler öğrendim, izledim. Odagimi ondan çektim ve o yokken de yasadigimi onsuz da devam edebilecegimi söyleyerek zihnime izin verdim akışa bırakarak. Zaten süreç içerisinde kafamda bitirmeye başladığım için de zorlanmadım yollarimizi ayırdıgimda.
Teşekkür ediyorum 👻✨️
Ricalarr :)
Önce onu hatırlatacak şeyleri yok ederim sonra zamana bırakırım.
Unutmak isteyip istememekte çok önemli bu noktada.
Ben unutmak istersem unutmak kolay benim için onu biliyorum, bu güç zaten benim silahım.
Unutmak istemeyip o anı yaşamak tercihim olmutur zamanında.
Yani her şey benim elimde.
Teşekkürler ✌️
Rica ederim. :)
Cevap
17Cevap
Eski sevgilim yok. bir şeye gerek de yok geçer zamanla
Bana göre kimse kimseyi unutamaz. Sadece vazgeçer.
Ayrılıklar da en zoru "anılar" ile başa çıkmaktır. Acıdan kaçmamak gerektiğini düşünüyorum. Yas sürecinin bile beş evresi var.
Fotoğrafları yak, eşyaları at, kalpleri kır. Geçiyor mu? Hayır. Her şey kafa da bitirmek ile başlıyor. Bunun için de en doğrusu zaman, kabulleniş. Öldürmeyen acı güçlendirir.
Hiçbir şeyin faydalı olmayacağının bilincede olarak davranıyorum.. Çünkü o an, o etkiden daha güçlü bir şey yoksa onu bastıramıyor maalesef.. O yüzden zamanla geçmesini beklemekten başka çare yok..
O hayatımdayken dinlediğim müzik listesini bile değiştiririm, mesajlar resimler videolar ona dair hiç bir şey kalmayacak sanki hiç hayatıma girmemiş gibi başta zor oluyor ama başka atlatmanın yolu yok.
Kimisi ayagını eşikten attığı an unutulur. Kimi unutulacak diye insanın ödü kopar. Unutmanın ilacı zaman, unutmamaya çalışmanın yolu da anıları taze tutmak..
Yaptığı yanlışları düşünmen yetiyor. Unutmuyorsun. Mesala ben heyecanla pastasini alıp doğum gününü kutlamak yorgun uykusuz ama sevgiyle beklerken 10. dk bile ayırmadi. Hatta onu sıkmamak için mesaj bile atmadim. Geç saate kadar bekledim yatıyorum dedi sosyal medyada bir süre sonra paylasim yapti. ve arkadaşlarıyla eylendi. Bu sadece bir tanesi. Zaman gectikce kendi kul hakkına girdiğini fark ettim.
Cogu kızın yorumu yeni birisi olmus bunlar boyle bi seytan 😅 zaten gunumuzde cogu kız ayrılmadan kendine bi B planını seciyor su zamanda hangi instagram kullanan bi kızın dm si bos kalır ki erkekler bence biraz da mantıklı dusunerek hareket etmeli kızların oyuncagı olmamalı
Yeni sevgili yaptım ama zaman geçirmek gibi oldu başkasına oynamak gibi yapma bence sen benim yaptığımı kursa yazıl ya da ortam yap takıl. Bişeyle uğraş düşünmeye zamanın olmasın
Zamana bırakıyorum. İlişki biter bitmez duygular da sonlanmıyor ve bunu görmezden gelmek yerine insanın kendisine zaman tanıması gerektiğine inanıyorum.
güzel anıları hayatımın güzel bir parçası, hayatımda güzel deneyimler olarak kabul eder ve anardım. Öyle de yapıyorum. Gerisi zamana kalmış.
Birini unutmak için çabaya girmem. Unutmak istiyorsam bunu zaten yaparım, ekstra bir çabaya gerek yok. Oldukça avantajlı bir özellik bu.
Spor salonundan attirdim mesela her gün geliyodu bir de maydonoz oluyordu
Bir de stalk yapmamak lazim
Kendime üzülme süresi tanır süre bitince acımı yaşadım şimdi geride bırakma zaman9 diye teselli ederdim sanırım.
Benim yaptığım tek şey psikolojik yardım almaktı. Çünkü baya takıntı yapmıştım. Psikolojik yardımdan bir sene sonrada eşimle tanıştık😍
Ona dair her şeyi silerek başlarım. Göz görmezse gönülde zamanla tam unutamasa bile silikleşir.
Yaptıkları yanına kalmasın diye Allaha dua ettim ediyorum
bir şey yapmıyorum
ayrıldıysam ben o unutma sürecini zaten başlatmışımdır önceden
Henüz unutamadim 2 ay önce ayrıldık unutmak için çabalamıyorum zamana bıraktım
hiçbir şey yapmayınca zaten aklından çıkıyor kendiliğinden.
Onun hakkında artık duymak bile istemiyorum tam 7 yıl oldu ayrılalı.
Unutmak için ne yapsanda olmaz zamana bırakmak tek çaresi
Hayatıma devam ederdim dua ederdim daha iyi hayırlı bir insan çıksın diye herşeyi atardım çöpe
Ya bu erkekleri çok takmayın hemen bul birini hoop unutursun
Kendimle ilgilenmek ve yeni insanlar tanımak heralde
Çivi çiviyi söker derler, yeter ki unutmak isteyeyim
Benim için en iyisinin bu olduğuna inandırdım kendimi.
Guzel bı uyku cekerdim yeni bı hayat yeni bı gun der hayatıma devam ederdim eskıye donup gecen yıllardan ders alıp gelecekte hata yapmazdım o konuda huyum bu dunya yıkılsa uzgunsem uyurum davul calsalar duymam başımda
Herşeyinden uzaklaşmak isterim eğer araya ayrılık girdiyse artık bunların da bir önemi yok bence
Eskiler adam ise Kadın için unutulmaz
Karakteri bıraktığı iz önemli✍️
Hiçbisey yapmadım ayrılali 2 yıl oldu hala arada bir aklıma geliyor
İnsan oldugumuzu unutma işinin kolay olmadığını bilmek gerek eğer kız arkadaşımla ayrılsaydık üzgün geçen bir kaç güne hazırlıklı olurdum
Pek bir çabaya gerek duymadım, ama sanırım hala içimde bir intikam duygusu var
Flörtümdü her şeyi sildim yok ettim ve unutamadım hammına
Yenisini bulurum
Unutulursan , unutursun
yeni birisini bulurdum
Ona dair her şeyi silerim atarım
Sadece zamana bıraktım
Yeni flörtlere yelken açarım..
Yok ki 🤡
Peki ne yapardın? :D tahmin et diyelim bari dfd
Yanlış yapıldıysa unutmam 2 saat falan sürer ahahhsjshdjsbd
2 saat, o da güzelmiş. :D Biraz zorlarsan dakkalar içinde unutursun gibi dfdf
Bu alemdeee gardasinn cohh denizdee kum bizdee dalgaaa hallederiiiizz sıkıntı yokk takma düzelir bee kankaaa
Ayrildim ruh hastasiydi
Yüzüne tükürürdüm, tonla küfür ederdim.
Süründü bu gönül elden ele
Yaptıkça zorlaşıyor yapma
Bağ kesme yapın
hiçbir şey
Pown pown ederdim
hiçbir şey
Klabime gömdüm
Hiçbirinde çabalamadım zaman vermek gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?