Sitede işte sevgili için ne kadar aylık ayırmak gerekiyor sorusu sorulmuş.
Gizli pembeli böyle bir cevap yazmış. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Sitede işte sevgili için ne kadar aylık ayırmak gerekiyor sorusu sorulmuş.
Gizli pembeli böyle bir cevap yazmış. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Kadından kadına değişir. Ben o gözle bakmıyorum. Zenginliğe gerek yok ama parasız da olmaz tabiki. Bir de davul dengi denginedir. Zengin-fakir ilişkisini pek doğru bulmuyorum. İki tarafın da maddi imkanları birbirine yakın olmalı bence uyum açısından da, görgü açısından da
Erkekler yatırım yapmadığı kadına değer vermiyor akımını kim çıkarttıysa suç ondadır. Bizlerde napalım adamı kendimize bağlamak için parasıyla estetik mi yaptıralım. Bedavaya bağlandılarda biz mi kabul etmedik fghjj
İlişkilere para gözüyle bakılması saçma. Ancak burada anonimin dedigi bambaşka bir şey. Cidden arada ufak da olsa bir jest, sürpriz, yemeğe çıkarma vs de olmasın mı yani?
Hayır ama kadının dişiliği cilvesi, el becerisindeyse erkeğinki de güç ve paradadır. Bu ikisinin dengesi olduğunda da ideal ilişki çıkıyor ortaya zaten.
Cevap
11Cevap
Öyle her istenen yapılacaksa işimiz var. Sevilecekse kalpten gönülden sevilmeli cep sevilmemeli. Ondan sonra parasını yediren adamdan ihanet görünce kimse ağlamasın.
Evet para gözüyle bakıyorlar..
Genellemek hata olur. Lakin yetiştirilme, kolaycılık ya da başka erkeklerden gördüğü kadarıyla bunu bir kural olarak görüyorlar kendine. Böyle olmayıp, değer görmeyince bunu da böyle bir şey mutlaka olmalı diyen kişiler de yok değil. Kendilerini konumlandirdikari yer gerçekten acınası. Bir fiyatı, bir karşılığı olmalı zihniyeti. Bir alışveriş, ticaret sadece.
Haklılık payı var, her şey maddiyat değil tabiki ama gönlünü hoş etmek iki taraf içinde möhim. Bazen yoldan bi çiçek koparıp verse dünyaları vermiş sayılır. Bazen bi halt yedikten sonra en pahalısını alır, gözünde çöpten farkı yoktur. Uzar gider bele
Maalesef üzülerek söylüyorum ama Türk kızlarının özeti budur arada illa ki istisnalar vardır ama çoğu para avcısı zengin koca arayan evlenip evde oturmayı düşünen bir toplum içinde yaşıyoruz.
Haklı. Erkek azimli çalışkan ve parası olmadığında baba bile olacak vasıfta olamıyor maalesef.
Yorumlarda erkeğe ihtiyacım yok diyen bir erkekle vakit kaybetmesın o zaman. Bu kadınların hepsi erkekten para alamayan alırsa kendini muhtaçmış gibi hisseden dişil enerjisini kaybetmiş ve bu yüzden reddedileceğini düşünen güçsüz ancak parayla güclü olacağını sanan, sadece parası olduğunda tercih edileceğini hakeden kadınlardır.
Gerçekden seviyorsa eğer birisi gerçekden seviyorsa ama bir yerde oturup bi simit yer en güzel en lezzetli yemek o olur onun için sevmiyorsa önüne paşa sofrası kur dönüp bakmaz
Her zaman böyleydi, yeni gelişme değil ki bu.. İstisnai aşk kadını karakteri vardır mutlaka.. 😃🍀🗝️
evet öyle ne kızlar kadınlar gördüm aslında geneli öyle gerçekten farklı gözle bakan az ve bu az olan dediğim de abisi olan kızlar genelde :D
Böylesine seviyesiz birinin cümlesini tüm kadınlara çevirip sormak çok saçma bence..
Herkes dengine.. onun karşılığı paraysa bilemeyiz
Bedenini makul bir fiyat karşılığında kiralamayı düşünüyorsa bu onun problemi. Sevgililik ne erkekten geçinme ne de seks yapma dönemidir bana göre.
Son kelimesi çok yaratıcı.
Paraya tamah edenin varlığı iki dudak mesafesinde kalır.
Hepsi değil ama kadınların çoğu erkekleri cüzdan olarak görüyor ve nedense erkekler böylelerine bilerek para yediriyorlar
Ne alakası var ben parayı karşımdaki adamdan mı göreceğim? Ne için çalışıyorum kimseye muhtaç değilim
Çok yazık gerçekten bunun gibi yüzünden her kızı aynı görüyorlar menfaatçi olmuşlar para için herseyini satarlar bu kadar mı düştüler mide bulandırıcı
Ablayı parayla şey ediyorlar herhalde. O muameleyi istiyorsa demek.
Meslek erbabı kişilerin işlerinden ve hareketlerinden mesul değiliz. 💁♀️
Erkekler cüzdan degildr
Aşk ta menfaat çıkar iliskisi degldr
Aşkı öldürdünz
Maddiyat kaygısı var ise ilişkiden söz edemeyiz.
İkinci bir kırmızı pembeli olarak söylüyorum ki param var ama bana harcama yapmayan cimri erkek sevmem
Çok doğru söylemiş yeter bıktık böyle erkeklerden ve onları destekleyen değersiz kadınlardan. Dün bende bu yorumu beğenmiştim az bile demiş.
Hayır ama şöyle bir durum var iki tarafta bazen güzel jestler yapsa ilişkinin dinamiği açısından iyi olur
Erkeklerde seks gözü ile
Günümüzde hepsi olmasa da bir kısmı evet.
Öyle bakıyorlar hayat bitti benim için elveda.
evet artık kadınların çoğu paraya bakıyor
Bu devirde kızların hepsi paragöz
çoğu tip ve paraya bakar
Yorumsuz
Hayııır
Çoğu kadın öyle artık evet
Haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?