Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bunu sevgiline sorman daha uygun olur. Belki sen ona yazacak mısın diye beklemiştir, belki gerçekten çok yoğundur, belki bir yakınına bir şey olmuştur, belki kendisine bir şey olmuştur, belki yaptığın bir hareketten soğumuştur ya da özür bekliyordur...
Bir hafta özür diledim hata yaptım dedim ama üç gün önce pes ettim artık ne halin varsa gör dedim ne aradı ne sordu bende aramıyorum.
Ben o kadar süre birine ulaşmıyorsam mesaj yoluyla bile engellememiş olmasa bile yazmıyosam yani takmıyorumdur onu ya da ilgim artık yoktur istemiyorumdur çünkü kırılsam bile iletişim kurma ihtiyacı hissediyorum tabi ben kendimden örnek verdim başkasını bilemem 🤨
Sevgili kişisi dediğimiz varlık, bu kadar uzun süre varlığımızdan bi haber yasayabiliyorsa evet ayrılmak istiyor demektir. Ancak kendisi demek ki korkak olduğu için sessizliği tercih ederek bunu senin mesaj atarak üstlenmeni istemiş besbelli.
Cevap
19Cevap
Üç gün boyunca merak etmediyse ayrılık sinyalini vermiş demektir...
Evet ayrılmak istiyordur
Buyuk ihtimal cunku kimsenin sevdigine 24 saat icinde vakit ayiracak kadar yogun olma ihtimali yoktur ki senin ki 3 gundur yok uzgunum ama bitmis bitirmis ve gitmis iste benim en kizdigim seyde budur ister kadin ister erkek olsun bir iliski cift kisili ile iki kisilik yasaniyorsa yine iki kisi bitirir gecmis olsun
aslında öyle olmuyor o, mesela bugünlerde kız arkadaşım çok yoğun benimde yazamıyor yoğunluktan işini bildiğim için sesimi çıkarmıyorum ama yinede aklıma takılıyor, ben de test etsem mi diyorum bugünler de 2 3 gün yazmasam ne olur diye hafta sonu şehir dışına çıkıcam yazmayı bırakıcam mesela cuma geceden ptesi sabaha kadar görücez bakalım, kısacası testtir belki bilemezsin
Çocuklar bile yapmaz şu yapılanı yahu. 🙄 Ayrılmak istiyor ama sen ilk adımı at ayrıl, beklemenin mantığı yok illa ondan bir hamle bekleme.
bide bunlar çıktı lan ayrılacaksan ayrıl ne gizem havası veriyon dingil
Başına bi şey gelmemişse… sanırım bu koca bir evet…
Bir kadınla 7/24 ilgilenmek çok zor bir şey kolay değil bu arada.
Evet ve o artık sevgili değildir. İnsan sevdiği sürekli arar 3 gün aramamak demek seni gram sevmiyorum defol demektir.
Yani tam sayılmaz, en son konuşmanızda ufak bi kırıklık olmuş olabilir ve yahut kendini değersiz hissedip kendini geri çekmiş olabilir yani ilgi bekliyor olabilir hemen karamsar düşüncelere dalmaya gerek yok.
hemen böyle bir yargıya varamayız. onu kırmış olabilirsin. arayıp özür dilemeni bekliyor olabilir. sessizce ayrılmak olmaz. bir şey bitmişse bitmişliğinin de adı konulmalı.
eğer ölmediyse çoktan bitirmiş çünkü kendimden biliyorum yazamicak arayamıycak durumda bile olsam illaki bir şekilde yazarım ararım vaktim yoksa vakit yaratırım seven herşeyi göze alabilir
İnşallah ölmüştür diye dua et sen shdjs
Gelmişsin 35 yaşına hiç mi anlamadın
İyi laf soktun 😂
Eee ama öyle yani 😁 seviyorsun diye hala onun seni sevdiğine inanmak istiyorsun
Çok güldüm saygılar ağam.
Gülmek için değil kendine gel diye diyorum
Ama biz tartıştık küstü ve ben bir hata yaptım.
Özür diledim falan ama yok en sonunda bende pes ettim aramıyorum mesaj da atmıyorum
Belli seviyorsun yani 😁
Sevmek ayrı bir şeydir beni istemeyeni ben hiç istemem bir yerden sonra zaten alışıyorsun.
Kaç yaşındasın
Yav biri benim cevabımı silsin ya da gidin özelden konuşun bildirim geliyor ya 😂
Hahaha özele gelse konuşurum valla tanımak istiyorum 😁
Abla özele git be 😂
Kurtulayım sizden 🤣
Hahaha sende çekeceksin bizi dermişim.
😂😂hadi gözünü seveyim 😂
Hahaha aramızı yap 😁
Kadının başını yakamam kusura bakma abi 😂
Ben aracı olmaktan nefret ederim 😁
Niye ya neyimi gördün be 😁
Dediğim gibi aracı olmam yani 😂
Abi ben seni tanımıyorum bile 😂
Kadın alıyorsa seni alsın banane 😂
Ne oluyor burada herkes yurduna 😂
Ohooo ne hayaller kurmuş idim seninle kuzum 😂
Hayaller hayatlar işte...
Şaka yapıyorum 😂 hemende havalanma 😂
Ben salağım ya anlamıyorum 😂
Eee ne bilim yani 😂
Belki önemli bir şey oldu
Sanmıyorum
Aşkından ölmüş olabilir bak 😂
Başkasını buldum canım demiş.
Olmediyse muhtemel 😁
Belki başına bir şey geldi sen ara
Halen sevgilin olduğuna emin misin
Sevseydi merak ederdi arardı
Ayrılığa hazilrik da olabilir
Artık yeni birini bul
belkide sen sevgili olduğunu sanmışsındır. :)
3 gündür seni merak bile etmemis sence?
umarım ölmüştür ahsh
Ayrilmis bile :)
Evttt
Evet
Olabilir
maalesef evet
Evet
aramıyosa bitmiştir
günaydın :)
Bence öyle
Evettt