benim hiç ilk buluşmam olmadı :D zaten olsa da bekletmezdim çok erken giderdim garanti olsun diye ne olur ne olmaz.. çünkü biliyorum kesin bir şey olur geç kalırım.. sevdiğim kadını da beklerdim ben.
Bekletendim. Elimde değildi, ani bir işim çıktı. Onu halledip yanına gitmem gerekiyordu öyle de yaptım ama şakayla karışıp hafiften söylendi tabii haklı olarak. Normalde hiç huyum değildir bu ama dediğim gibi halletmem gereken bir işti.
Biri var bshshs hep beni en az 20dk bekletiyor 40 dk hatta 2 saat bekledigim olmustu hastalanmistim haber vermeyi unutmus yakini vefat etmis megerse soylemedi bana ask olsun ona o kadar sevdik napti dhhsh
Hiç bekletmedim, bir defa bekledim o da bana ders oldu. Bekletmeyi alışkanlık haline getiren kişinin ya karşısındakine saygısı yoktur, ya da kendisine. Her hâlükârda uzak durulması gereken kişidir.
@кая_кüяеsi Araba yolda kalır, trafik olur, uyuya kalırsın vs kontrol edemeyeceğin bazı sorunlar yüzünden geç kalabilirsin. Buna sözüm yok. Bazı insanlar geç kalmayı alışkanlık haline getirebiliyor. Bekletmeyi kendine hak görebiliyor veya bunu bir test gibi algılayabiliyor. Benim sözüm onlara. "Seven bekler" kalıbı biraz sıkıntılı bence. Seven bekletmez deyip kaçıyorum :) İyi geceler.