Aman aldatirsa aldatsin benim param var ben tek idare ederim duygusal olarakta yaralayamaz hemen baskasini bulurum mu?
Bu rahatligi ve guveni kazandigi para mi sagliyo?
Aman aldatirsa aldatsin benim param var ben tek idare ederim duygusal olarakta yaralayamaz hemen baskasini bulurum mu?
Bu rahatligi ve guveni kazandigi para mi sagliyo?
Valla param olsa da olmasa da bir erkekle evde kalmam nikahim olmadığı sürece. Bana mantıksız geliyor. Nasıl güveniyorlar bilmiyorum bu devirde herkes herkesi çok kolay yarı yolda birakabiliyor aldatıyor kisaca güvenim yok
Senin bahsettiğin şey güven değil. Karşılıklı bir birbirinden faydalanma. En ufak sorunda birbirlerini satabileceklerini bildikleri için rahatlar. Çünkü sorumluluk yok çocuk yok nikah yok boşanma yok. Anlayacağın cesaret veya güven değil onlardaki. Tamamen şeytanın oyuncağı olmuş bir hayat. Sakın özenmeyesin. Aksi taktirde ölmeden önce mutlaka rabbim sana da yaşatır. Helaline temizine özen.
Sevgililik demek toz pembe hayallerin peşinden koşmak gibi bir şey o yüzden hiç bir hata bu evrede fark edilmez o yüzden yaşana biliyor bir evde sanırım.
Güven müven yok , yırtılmış zaten yorgan öyle birbirinden nemalanıyorlar
Cevap
18Cevap
güvenmişlerdir işte
Evlenmeden biriyle aynı ev paylaşılmaz. Bana bir kız teklif etse kabul etmem. En güzeli evlilik mutlu bir yuva karşılıklı güven gerisi boş.
Çok doğru söylüyorsun. Allah sana gölüne ilaç kalbine ortak yüreğine dayanak olacak iyi bir insan karşına çakarsın inşaAllah
@mehmet0234 İnşallah kardeşim cümlemize.
Kaybedecek bişeyleri yok özgüvenle alakalı değil korkacak bişeyi yok ne olabilir en fazla hamile kalır
Aldatma herkesin yapabileceği bir şey aldatiomaktan korkarak yaşayamazsiniz.
Ölümden korktugu için hayatı yaşamayı kimse bırakmaz.
Arzyve isteklerini yerini getiriyorlar. Evlilik gelecekle ilgili plânları olmadığı için...
Bu hayat bizi s**miş zaten, elalemin çocuğu gelsin isterse ecdadımızı s**sin diyorlar.
Evliyken güvenilmeyecegini ilkkez senden duyuyorum enteresan
İç güdüsel olarak güven oluyo nolacaksa olsun misali
Onlar sonunu düşünmeden anı yaşıyorlar bu yüzden
Vallahi Güzel Bir Soru Bende merak ediyorum Cevabları Dört gözle
Olsa olsa en fazla seks olur buda olmasını istedikleri bir şey, diğer şeyler umurlarında değil. Diye düşünüyorum!
Bende valla bunlar aile terbiyesi almamış ailesinin başı boş bıraktığı kızlar bence
Güvenmezken neden evlenir ki bir insan.
Dert etmiyorlar hic bir seyi
İltifat poh pohlanmak
Aldatmayla ilgisini çözemedim
Ben de merak ediyorum.
Demo yapıyorlar belki olmazsa evlenmezler
Evli veya sevgili hayatı bence tamamen aynı
degil sevgiliysen yer oturursun ama evliysen canini sıkamaz sıkarsada cezasini cekee
Dogru
Uçmuş onlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?