Selamlar,
Bunun en büyük nedeni o erkeğin karaktersiz olması ve doyumsuz olmasından ötürü geliyor. Bugün ona yaptıklarını yarın öbür gün bir başkasına yapacaktır. Dediğim gibi bu onun kendi karakterinin özelliklerinden birisi haline gelmiş bir durum evli olması.
Bazı erkeklerin maalesef durduramıyor. Tabii ki karısından vazgeçmeyecek hiçbir zaman Çünkü kendine göre kurulu bir düzeni var öyle birinden boşanmak herkes için kolay bir süreç değil böyle bir şeyi zaten kendisi de göze alamayacaktır.
Kendinizi yapabileceğiniz en büyük iyilik böyle insanlardan kesinlikle uzak durmak ve bir daha hayatınıza almamak olacaktır.
01 Yorumla
Soran+1 yılKocamla 10 yıldır birlikteyiz, her şeyi yaşadık, geçen yılda imam nikahı kıydık ve birlikte yaşamaya başladık. 1 yıl bir kızla ilişki yaşamış, 2 ay önce kız evli olduğunu öğrenince ilişkisini kesti, bende o gün öğrendim evden ayrıldım ama yalvardı yakardı geri döndüm. Bu hafta kızın iş yerine gitmiş, kız böyle bir ilişki istemiyorum bitsin demiş, lütfen düşünmem için zaman ver demiş, kızda 1 ay mühlet vermiş. Bu ne demek oluyor?
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bu soruyu hatırladım. Birkaç gün önce cevaplamıştım ama yine cevap vereyim. Karısına karşı sadakat duygusu düşüktür ve diğer kızla da flört etmek istiyordur. Konu özetle bundan ibaret aslında. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Detaydan başlayayım ayrılmaya cesareti yoktur o yüzden bırakmıyordur.
Aldatması ise birçok faktör barındırıyor. Mutsuz bir evlilten dolayı da olabilir flörtöz yaşamayı bırakmayıp devam ettirmiş de olabilir.04 Yorumla
Soran+1 yılKocamla 10 yıldır birlikteyiz, her şeyi yaşadık, geçen yılda imam nikahı kıydık ve birlikte yaşamaya başladık. 1 yıl bir kızla ilişki yaşamış, 2 ay önce kız evli olduğunu öğrenince ilişkisini kesti, bende o gün öğrendim evden ayrıldım ama yalvardı yakardı geri döndüm. Bu hafta kızın iş yerine gitmiş, kız böyle bir ilişki istemiyorum bitsin demiş, lütfen düşünmem için zaman ver demiş, kızda 1 ay mühlet vermiş. Bu ne demek oluyor?
Soran+1 yılNasıl bir karar verir sence?
Her iki kadından vazgeçmemek için karısını terk etmiyordur. Yani gerçek anlamda eşini seven biri başka biriyle bir ilişki içinde olmaz. Oluyorsa ayran gönüllüdür. Yani biri elde, biri cepte..
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen canım haklısın…
Kocam başka bir kadınla 1 yıl ilişki yaşamış, 2 ay önce kız evli olduğunu öğrenince ilişkisini kesti, bende o gün öğrendim evden ayrıldım ama yalvardı yakardı geri döndü. Benimki bu hafta kızın iş yerine gitmiş, kız böyle bir ilişki istemiyorum bitsin demiş, lütfen düşünmem için zaman ver demiş, kızda 1 ay mühlet vermiş. Ne yapmaya çalışıyor?
Soran+1 yılAnladım. Ama evli biri niye o kızından elinde olmasını istiyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı.
+1 yılBu ne saçma soru ya kadına karşı koymak diye bir şey yoktur. Birine aşık olan seven adam kadınlar hamamına girse bir şey olmaz. Ama zaten laf olsun diye evlilik yürüten kişide kadın bir şey yapmasa bile dürtüsel olarak yavşar aldatır. Şunu artık kabul edin aldatıldıysan ve bu aylarca sürmüşse kısa sürede pişmanlık duyup bağ koparılmamışsa SEVİLMİYORSUN demektir.
010 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorsa niye beni bırakıp ona gitmiyor? Kocam başka bir kadınla 1 yıl ilişki yaşamış, 2 ay önce kız evli olduğunu öğrenince ilişkisini kesti, bende o gün öğrendim evden ayrıldım ama yalvardı yakardı geri döndü. Benimki bu hafta kızın iş yerine gitmiş, kız böyle bir ilişki istemiyorum bitsin demiş, lütfen düşünmem için zaman ver demiş, kızda 1 ay mühlet vermiş.
- +1 yıl
Şaka mısın sen ya? Seni bırakıp gitmemesinin sebebi bir yığın boşanma prosedürü ve derdi. Kendine sadece şunu sor neden evli bir adam kaçamak ilişki yaşadığı kadın evli diye ayrılsın? Ben söyleyeyim çünkü onunla uzun vadeli planları vardır evli olunca bunlar yatmıştır. Hala benimki diyorsun şaka gibisin. Hiç seninki olmamış o bu kız gider yerine başkası gelir bunca şeye rağmen hala gidiyorsa başka kadınların ayağına. Sana tek tavsiyem akşam eve gelince artık sıkıldım senin saçmalıklarından bende seni aldatacağım yarından itibaren de bakalım ne tepki veriyor.
Soran+1 yılBizim sadece imam nikahı muz var, resmî nikah ve düğün yapmadık. Yani boşanma prosedürü yok, istese kolayca gidebilir.
- +1 yıl
Bu da istediğini göstermenin farklı bir yoludur belki? Seni yıldırarak göndermek istiyordur. Şu denklemden hala kendine pay çıkarıyorsun ya helal olsun büyük pollyannasın.
Soran+1 yılYa gerçekten pay çıkarmıyorum. Bak bu olay 2 ay önce ortaya çıktı ve ben evi terkettim kendi yalvardı yakardı ve eve geri döndüm.
- +1 yıl
Günün sonunda seni eve getirdi ve kırığını da aynı yöntemle ikna edip yola getirmenin derdine düşmüş. Bu seni ne yapar?
Soran+1 yılNe yapar? :/
Kızla konuşmuyorlar 1 ay düşünmek için zaman verildi- +1 yıl
Neyi düşünecek 2024 yılı eğitim bütçesini mi? Kendine saygı duymaz değerlerini çiğnetirsen figüran olmaktan öteye gidemezsin. Tercih senin...
Soran+1 yılHaklısın neyi düşünecek? Gönlü kaydıysa defolsun gitsin gerçekten bıktım
- +1 yıl
Bak yoluna kimse için değmez bu saçmalıkları çekmeye
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Beynini kullansın onurunu ve ettiği Evlilik yeminini hatırlasın
08 Yorumla
Soran+1 yılKocam başka bir kadınla 1 yıl ilişki yaşamış, 2 ay önce kız evli olduğunu öğrenince ilişkisini kesti, bende o gün öğrendim evden ayrıldım ama yalvardı yakardı geri döndü. Benimki bu hafta kızın iş yerine gitmiş, kız böyle bir ilişki istemiyorum birsin demiş, benimkide lütfen düşünmem için zaman ver demiş, kızda 1 ay mühlet vermiş. Ne yapmaya çalışıyor?
Soran+1 yılZaten boşanmayı düşünmüyorum da. Neden böyle yapıyor onu bilmek istiyorum?
Soran+1 yılOrası kesin zaten. Ama o kızdan niye zaman istiyor?
Soran+1 yılNasıl boşvereyim çıldırıyorum bu duruma
- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak aldatılanın eksikliğini değil aldatanın karaktersizliğini gösterir.
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Kocam başka bir kadınla 1 yıl ilişki yaşamış, 2 ay önce kız evli olduğunu öğrenince ilişkisini kesti, bende o gün öğrendim evden ayrıldım ama yalvardı yakardı geri döndü. Benimki bu hafta kızın iş yerine gitmiş, kız böyle bir ilişki istemiyorum bitsin demiş, lütfen düşünmem için zaman ver demiş, kızda 1 ay mühlet vermiş. Neden böyle yapıyor?
- +1 yıl
Orasını ben bilemem
+1 yılBazı erkekler için evli bekar farketmiyor karşı cinsle bir şeyler yaşamak istiyor
010 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden bunu yapar? Kocam başka bir kadınla 1 yıl ilişki yaşamış, 2 ay önce kız evli olduğunu öğrenince ilişkisini kesti, bende o gün öğrendim evden ayrıldım ama yalvardı yakardı geri döndü. Benimki bu hafta kızın iş yerine gitmiş, kız böyle bir ilişki istemiyorum bitsin demiş, lütfen düşünmem için zaman ver demiş, kızda 1 ay mühlet vermiş.
- +1 yıl
Kötü bir durum senin için tabi ama eşin aşık olmuş olabilir kadına söz verip tekrardan kızın yanına gittiyse bence ayrılman en iyi seçenek olur
Soran+1 yılEvet 2 ay sonra iş yerine gitti kızın ve kız böyle olmaz deyince zaman istemiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş ve 1 yıldır birlikteliğimiz ama şimdi konuşmuyorlar, ikiside düşünecekmiş.
- +1 yıl
Sen ne yapmayı düşünüyorsun peki?
Soran+1 yılBilmiyorum. Çok kötü ve zor bir durum.
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılAmin
- +1 yıl
Çocuk varmıydı sizde
Soran+1 yılHayır yok
Ve sadece imam nikahımız var, resmî nikah ve düğün yapmadık- +1 yıl
Belkide adamda onun rahatlığı var kuma gibi mi düşünüyor napıyor acaba kaç yaşındasın
+1 yılBence karısı o kişi.. aldattığı kişide sensin tepkiden korktuğun için lafı çevirmişsin yoksa hiçbir kadın bunu bilipte bukadar rahat soramaz..
23 Yorumla
Soran+1 yılCanım ben imam nikahlı karısıyım, resmî nikah ve düğün yapmadık. Çok uzun yıllardır birlikteyiz bu yıl nikah kıydık ve kocam biz nişanlıyken bu kızla ilişkiye başlamış.
- +1 yıl
Oooo çok kötü 🥺🥺🥺
Soran+1 yılEvet çok kötü ama ne olacaksa olsun bıktım artık, her gün öleceğime bir gün ölürüm
+1 yılAyrılmaya cesareti yoktur, kendisini yetişterememiş bir erkektir
01 Yorumla
Soran+1 yılKocam başka bir kadınla 1 yıl ilişki yaşamış, 2 ay önce kız evli olduğunu öğrenince ilişkisini kesti, bende o gün öğrendim evden ayrıldım ama yalvardı yakardı geri döndü. Benimki bu hafta kızın iş yerine gitmiş, kız böyle bir ilişki istemiyorum bitsin demiş, lütfen düşünmem için zaman ver demiş, kızda 1 ay mühlet vermiş. Ayrılmaya cesareti yoksa niye diğer kadınla ilişkisini kökten bitirmiyor?
Bekar erkek karşı koyamaz ama evli erkek karşı koyar
012 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden bunu yapar? Kocam başka bir kadınla 1 yıl ilişki yaşamış, 2 ay önce kız evli olduğunu öğrenince ilişkisini kesti, bende o gün öğrendim evden ayrıldım ama yalvardı yakardı geri döndü. Benimki bu hafta kızın iş yerine gitmiş, kız böyle bir ilişki istemiyorum birsin demiş, benimkide lütfen düşünmem için zaman ver demiş, kızda 1 ay mühlet vermiş.
- +1 yıl
O zaman senden boşanacak
Soran+1 yılAma benide bırakmıyor anlamıyorum. Karımı seviyorum ama sanalda karlı duygularım var demiş.
- +1 yıl
Tamam da düşünmem lazım demis ne düşünecek
Soran+1 yılYani karar vermek için düşünecekmiş öyle demiş
- +1 yıl
İşte kararı da ya sen ya da o
Soran+1 yılAynen… kimi seçecek sence?
- +1 yıl
Bence karısını seçecek
Soran+1 yılBu arada biz imam nikahlıyız, resmî nikah ve düğün yapmadık. Çıldırıyorum ya 2 ay geçti 2 ay niye tekrar onun yanına gitti zaman istedi
- +1 yıl
Farklılık istediği için erkek bazan karısına yapmak isteyip yapamadıkları için
Soran+1 yılYok öyle bir durum, baksana kız kabul etmemiş
Ya ayrıl ya bitsin demiş- +1 yıl
Adam da mecburen bitirecek
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞöyle düşün bir araban var biri gelip sana yeni bir araba veriyor, eskisini çöpe atar mısın
06 Yorumla
Soran+1 yılEskiyi çocuklara veririm ben yeniyi kullanırım.
Kocam başka bir kadınla 1 yıl ilişki yaşamış, 2 ay önce kız evli olduğunu öğrenince ilişkisini kesti, bende o gün öğrendim evden ayrıldım ama yalvardı yakardı geri döndü. Benimki bu hafta kızın iş yerine gitmiş, kız böyle bir ilişki istemiyorum bitsin demiş, lütfen düşünmem için zaman ver demiş, kızda 1 ay mühlet vermiş. Neden böyle yapıyor?
Cevap sahibi+1 yılOnu diyorum çöpe atmazsın yine, yenisine bir şey olursa eskisini yine kullanırsın.
Soran+1 yılYani bu durumda ne demek?
Cevap sahibi+1 yılErkekler de kadınlar için böyle düşünüyor işte
Cevap sahibi+1 yılVe bu kişiden kişiye değişmiyor maalesef
Soran+1 yılTamamda yeni olan kız kabul etmiyor ki, eskiyi bırakmazsan ilişki biter, evli bir adamla işim olmaz demiş
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılSende bulamadığı bir şey var demek ki
06 Yorumla
Soran+1 yılAma öyleyse niye beni bırakıp ona gitmiyor? Kocam başka bir kadınla 1 yıl ilişki yaşamış, 2 ay önce kız evli olduğunu öğrenince ilişkisini kesti, bende o gün öğrendim evden ayrıldım ama yalvardı yakardı geri döndü. Benimki bu hafta kızın iş yerine gitmiş, kız böyle bir ilişki istemiyorum bitsin demiş, lütfen düşünmem için zaman ver demiş, kızda 1 ay mühlet vermiş.
- +1 yıl
Görücü usulü mu?
Soran+1 yılHayır 9 yıl çıktık, bu yılda imam nikahı yaptık
- +1 yıl
9 yılda tanıyamadın mı bu adamı
Soran+1 yılTanıdım çok sevdim
Bu kızla geçen yıl ilişkiye başlamış- +1 yıl
Bence tanıyamamışsin
- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılGaflete düşmüştür tatlı gelmiştir
016 Yorumla
Soran+1 yılGaflet olsa bu kadar uzun sürer mi? Kocam başka bir kadınla 1 yıl ilişki yaşamış, 2 ay önce kız evli olduğunu öğrenince ilişkisini kesti, bende o gün öğrendim evden ayrıldım ama yalvardı yakardı geri döndü. Benimki bu hafta kızın iş yerine gitmiş, kız böyle bir ilişki istemiyorum bitsin demiş, lütfen düşünmem için zaman ver demiş, kızda 1 ay mühlet vermiş.
- +1 yıl
Siz bitmişsiniz
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Kocan bırak yaptığı hatayı telafi etmeyi. Bunun üzerine gidip hala ona yalvarıyor
Soran+1 yılYalvarmamış. Kız ben böyle devam edemem istemiyorum, mutsuzsun ama korkaksın bir karar ver yoksa olmaz başkasıyla evlenirim demiş benimkide lütfen zaman ver bir düşüneyim demiş onda sonra koz 1 ay vermiş.
Soran+1 yılKız böyle yapma çok pişman olacaksın, evli olduğun halde benimle ilişki yaşadın demek ki sen karınla mutlu değilsin demiş.
- +1 yıl
Sen bunları duyduğun halde neden soğumuyorsun eşinden
Soran+1 yılSoğudum tabi ki ama buradaki insanlarında fikrini almak istedim
- +1 yıl
Bilmiyorum ama gerek de yok gibi
Soran+1 yılNeden? :/
- +1 yıl
Her şey yeterince ortada değil mi güzel kardeşim
Soran+1 yılAma niye karımı seviyorum diyor ve beni bırakmıyor? O kızı o kadar istese ona gitmez miydi?
- +1 yıl
Ama ondan da vazgeçemiyor senden de vazgeçemiyor. Kaç yıllık eşi mi yeni tanıştığı sevgilisinin mi ağır basması gerekiyor
Soran+1 yılKaç yıllık eşi yani ama maalesef o kız için düşünmek istiyormuş
- +1 yıl
Ben arada kalan kişilerden herhangi biris olsam bile soğurum. Değerim onda yokmuş ki seçenek oluşuyor kafasında
Soran+1 yılEvet çok kötü bir durum maalesef
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sorunun çok cevabı var.
03 Yorumla
Soran+1 yılBurada nasıl bir cevap olabilir? Kocam başka bir kadınla 1 yıl ilişki yaşamış, 2 ay önce kız evli olduğunu öğrenince ilişkisini kesti, bende o gün öğrendim evden ayrıldım ama yalvardı yakardı geri döndü. Benimki bu hafta kızın iş yerine gitmiş, kız böyle bir ilişki istemiyorum birsin demiş, benimkide lütfen düşünmem için zaman ver demiş, kızda 1 ay mühlet vermiş.
Cevap sahibi+1 yılBu sorunun benim nazarımda iki cevabı var. Bunları ben söylemek istemiyorum.
Soran+1 yılLütfen söyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılheycan baskasini tatma yasaklari delme arzusu vs
014 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Kocam başka bir kadınla 1 yıl ilişki yaşamış, 2 ay önce kız evli olduğunu öğrenince ilişkisini kesti, bende o gün öğrendim evden ayrıldım ama yalvardı yakardı geri döndü. Benimki bu hafta kızın iş yerine gitmiş, kız böyle bir ilişki istemiyorum bitsin demiş, lütfen düşünmem için zaman ver demiş, kızda 1 ay mühlet vermiş.
Cevap sahibi+1 yılkiza henuz doymamis. red edilme psikolojisiyle de pesinden ayrilmiyor
Soran+1 yılKız resmen etmemiş, ben böyle devam edemem istemiyorum, bir karar ver yoksa olmaz başkasıyla evlenirim demiş benimkide lütfen zaman ver bir düşüneyim demiş ondan sonra kız 1 ay mühlet vermiş. Kız böyle yapma çok pişman olacaksın, evli olduğun halde benimle ilişki yaşadın demek ki sen karınla mutlu değilsin demiş.
Cevap sahibi+1 yılseni bosayacak o zaman? ya da onu elde etmek icin oyaliyor
Soran+1 yılBilmiyorum, 1 yıl sürmüş ilişkileri. Hangi açıdan elde etmek isteyebilir?
Cevap sahibi+1 yılbi kadin nasil elde edilir? bilmiyosun galiba
Soran+1 yılYani cinsellik olarak mı düşünüyorsun? Ya ben varım hayatında niye böyle bir şeye ihtiyaç duyuyor?
Cevap sahibi+1 yılyetmiyosun heycan uyandirmiyosun ya da herseyi yapmiyosun. fizigin kotu olabilir mi
Soran+1 yılO kız çok güzel fiziğide öyle. Kızın sesinden bile etkileniyormuş. O zaman ona gitsin bu adam niye hala benim yanımda. Ve kız kabul etmez bence böyle bir şeyi, böyle bir ilişki istemiyorum demiş.
Cevap sahibi+1 yılkiz en fazla takilir bunla. kiz bir ust seviye senin esine bakmaz
Soran+1 yılBilmiyorum, kız istiyorsan ayrıl yoksa devam etmem, Karınla mutsuzsun ama korkaksın demiş. Benim akılsız kocamda karımı seviyorum öyle kolay değil ama sana karşıda duygum var demiş.
Cevap sahibi+1 yılseni sevse onla isi olmazdi.😉😉
Soran+1 yılHaklısın maalesef. 2 aydır hiç konuşmadılar, bu ayda konuşmayacaklar ve ayın sonunda kararlarını bildirecekler, nasıl birbirlerini unutmuyorlar, seven iletişimde kalmaz mı. Film gibi aklım almıyor.
Cevap sahibi+1 yılakli kaymis artik bu olmaz baskasina kayar
Karakter meselesi bence
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen canım. Kocam başka bir kadınla 1 yıl ilişki yaşamış, 2 ay önce kız evli olduğunu öğrenince ilişkisini kesti, bende o gün öğrendim evden ayrıldım ama yalvardı yakardı geri döndü. Benimki bu hafta kızın iş yerine gitmiş, kız böyle bir ilişki istemiyorum bitsin demiş, lütfen düşünmem için zaman ver demiş, kızda 1 ay mühlet vermiş. Ne yapmaya çalışıyor?
Siyahi olduğum içinbenimle olan vardı
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar kudurmuş.
Kocam başka bir kadınla 1 yıl ilişki yaşamış, 2 ay önce kız evli olduğunu öğrenince ilişkisini kesti, bende o gün öğrendim evden ayrıldım ama yalvardı yakardı geri döndü. Benimki bu hafta kızın iş yerine gitmiş, kız böyle bir ilişki istemiyorum birsin demiş, benimkide lütfen düşünmem için zaman ver demiş, kızda 1 ay mühlet vermiş.
+1 yılHer erkek aldatır
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Kocam başka bir kadınla 1 yıl ilişki yaşamış, 2 ay önce kız evli olduğunu öğrenince ilişkisini kesti, bende o gün öğrendim evden ayrıldım ama yalvardı yakardı geri döndü. Benimki bu hafta kızın iş yerine gitmiş, kız böyle bir ilişki istemiyorum bitsin demiş, lütfen düşünmem için zaman ver demiş, kızda 1 ay mühlet vermiş.
- +1 yıl
Ee yani
Soran+1 yılNe olacak böyle? Anlamıyorum niye uzatıyor?
- +1 yıl
Evliliğinizi mi
Soran+1 yılEvet… bu kızla ilişkisi be olacak?
- +1 yıl
Adam seni sevmiyor belli ki sen niye uzatıyorsun
Soran+1 yılKarımı seviyorum şimdilik onunlayım, ama sana karşıda duygularım var zaman ver demiş. Beni sevmezse beni bırakmaz mıydı?
+1 yılKişiye göre değişir
01 Yorumla
Soran+1 yılKocam başka bir kadınla 1 yıl ilişki yaşamış, 2 ay önce kız evli olduğunu öğrenince ilişkisini kesti, bende o gün öğrendim evden ayrıldım ama yalvardı yakardı geri döndü. Benimki bu hafta kızın iş yerine gitmiş, kız böyle bir ilişki istemiyorum bitsin demiş, lütfen düşünmem için zaman ver demiş, kızda 1 ay mühlet vermiş.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar