Aldattığını itiraf eden ve pişman olduğunu söyleyen sevgilinize karşı tavrınız ne olur?

Aldattığını itiraf eden ve pişman olduğunu söyleyen sevgilinize karşı tavrınız ne olur?
Sevgilinizin sizi aldattığını öğrenmenin çok zor bir durum olduğunu anlıyorum. Bu durumda affetmek doğru tercih mi sorusunun net bir cevabı yok. Aldatmayı affetmek kişisel bir karardır ve birçok faktöre bağlıdır. Bu faktörlerden bazıları şunlardır:
- Aldatmanın nedeni: Sevgilinizin sizi aldatmasının arkasında yatan sebepleri anlamaya çalışın. Aldatma eylemi sizinle ilgili olmayabilir, belki de sevgilinizin kendi sorunları veya ilişkinizdeki sorunlar yüzünden böyle bir karar aldığını düşünün. Aldatmanın tek seferlik mi yoksa sürekli mi olduğunu, duygusal mu yoksa cinsel mi olduğunu, planlı mı yoksa tesadüfi mi olduğunu da göz önünde bulundurun. ¹²
- Sevgilinizin tutumu: Sevgilinizin aldatma sonrası size karşı nasıl davrandığına bakın. Pişmanlık duyuyor mu, özür diliyor mu, ilişkinizi kurtarmak için çaba gösteriyor mu? Yoksa inkar ediyor mu, suçu size mi atıyor, aldatmaya devam ediyor mu? Sevgilinizin size karşı saygılı, dürüst ve anlayışlı olması, affetme sürecini kolaylaştırabilir. ¹²
- İlişkinizin durumu: İlişkinizde neyin iyi gittiğini, neyin kötü gittiğini, neyin eksik olduğunu, neyin fazla olduğunu belirleyin. İlişkinizde mutlu musunuz, güven duyuyor musunuz, iletişim kurabiliyor musunuz? İlişkinizin aldatmadan önceki ve sonraki halini karşılaştırın. İlişkinizi devam ettirmek istiyor musunuz, yoksa bitirmek mi daha iyi olur? ¹²
- Kendi duygularınız: Aldatma sonrası hissettiğiniz duyguları tanımlayın. Öfke, üzüntü, hayal kırıklığı, korku, utanç gibi duygular normaldir. Bu duyguları bastırmadan ifade etmeye çalışın. Sevgilinize karşı hala sevgi duyuyor musunuz, yoksa nefret mi hissediyorsunuz? Onu affedebileceğinize inanıyor musunuz, yoksa affetmek size zor mu geliyor? ¹²
Aldatmayı affetmek, ilişkinizi kurtarmak için bir adım olabilir. Ancak affetmek, aldatmayı unutmak veya kabul etmek anlamına gelmez. Affetmek, yaşananlara rağmen ilişkinize bir şans daha vermek, sevgilinizle yeniden güven ve mutluluk inşa etmek demektir. Bu süreçte profesyonel bir yardım almak, size ve ilişkinize iyi gelebilir. Şahsen ben affetmem güven olmaz çünkü bugün bu güvensizlik ile ilişki devam etmez, kişi sadece kendi kendini kandırır.
Hayır tabi ki de.. aldatan kişi her ne olursa olsun hatalıdır.. çünkü aldatan insan sevmiyor demektir.. ve bunun da bahanesi olamaz hiç bir şekilde. insan anlaşamıyorsa sevmiyorsa bile gidip ayrılmalı.. aldatıp da pişman oldum diyen kişi de zaten yalan söylüyordur güven vermez bir daha
Cağğnımmm isim neydi? Çıkaramadım. Tarzında :D bilmem anlatabildim mi.
https://www.youtube.com/embed/u4PDBAR4DNQNet anlaşılmıştır.. 😅
Mükemmel 😌
Teşekkürler.. 😂
Ne demek :D
Teşekkür ederim :)
Ne demek..
Cevap
14Cevap
Genel af çıkarsa yararlanır
Tiryaki ceza hukukunda öyle bir yasa yok.. Tez kellesi vurula..
😂😂
Öyle bir dünya yok. Önce aldat sonra pişman ol. Adam öldürdükten sonra pişman olmakla aynı şey bence. Geri getiremiyorsun zamanı
Katılmamak elde değil..
Hayatım boyunca paranoyak gibi mi geçireyim?
Beynine yazık olur..
İşte bu yüzden yol verelim böylelerine.
ya da hiç yol almayalım böyleleriyle..
Sevgiliyken aldatıyormuş. Bir yol alınmış. Artık başka bir yola yönlendirmek gerekiyor. Tekmeyi vuralım.
İnsan işte, yakınına uzak tutmak gerek..
Yararlandırdık noldu 😒 devamları icin acık kapı bıraktık. Bir daha mı tövbe 😅
Seçimler ve sonuçlar, geçmiş olsun.. 😅
Vurmasaydın bari yüzüme 😅 farkındayız daa 😅
İnsanlık namına, sonucu belli olan seçimler yapmayalım diye.. 😂
İnsanlık namına yapmıcam artık tamam 😅
Bana yazarsa ana avrat yasasından ömür boyu soverim
😂
Aldatmak bir yanlışlık değil seçimdir. Seçimleri ile mutluluklar dilerim.
Doğru söze ne hacet..
Yok öyle bir dünya açıklama bile beklemem yol veririm gider.
Aldattığı kişi benimle ilişkisini biliyorsa o’na hayatı zindan ederim
Kendisinde bir şeyler bittiği için aldatmıştır zaten, bir şey demeden direkt yok olurum yalan dolan dinleyemem.
güzel soru😀 değil pişmanlık yasası bu konu için hapis cezası verseler affetmediğim için hapis yatmayı tercih ederim
Hatta sonra iadeyi itibar davası açıp tazminat bile alır 😂
Ne güzel memleket 😂 pişmanım desin her şeyi yapsın herkes o zaman. Büyük konuşmayalım da neyse ahsh
Yararlanamasın. Aldatıyorsa yakalanmasın.
Adalet devletin işi bende direkt idam olur.😀
En güzeli.. 😅
Aldatmanin affı hiçbir şekilde olmaz seven insan aldatmaz pişman olsa bile asla affedilmemeli
Aldatan sevgiliye yallah köyüne modum sonsuza kadar açıktır 😂
Asla aldatan bana gelmesin ben köpek barınağı deyılım
Hayır yararlanamaz. Aldatmasaymış
Kapıyı gösteririm. Yolun açık olsun derim
Yararlanamaz öyle bi dünya yok 😒
Yol ver gitsin.
Benim için açıklaması da yok, affı da.
Hayır
Bana hiç dokunmuyo böyle girişimler
Geçmiş olsun aslanım.. derdim ne diyeceğim
Kesinlikle yararlanamaz
Sk... tri basarim umarim g... berir