Oturmanın kalkmanın konuşmanın adabı var da öpüşmenin yok mu?

Oturmanın kalkmanın konuşmanın adabı var da öpüşmenin yok mu?
Elbette öpüşme de bir görgü kuralıdır sonuçta ama ulu orta göstere göre öpüşmeyi de çok saçma bulurum neyin ispatıdır onu da anlamam özel bir durumdur öpüşmek seninle sevdiğin arasında yaşanan sıcak andır kime ne kime ne gösterdi bulunacağım neyi ispatında bulunacağım
Tabi ki vardır nefes kontörlünü iyi yapman lazım çok ses çıkarmamalisin kendini kaybetmemelisin öpüp bekletmelisin dudaklarında sonra karşındaki partnerin de dudaklarını emmeli ben ilk öptüğüm de kızı dudaklarında beklettim sonra kız dudaklarimi emdi alt dudağını hissettim bir de dilini de kullanmalısın ağzında döndürmelisin
Evet vardır tabi ki de.. mesela insan gibi öpüşmek lazım eşinin ya da sevgilinin canını yakmadan ya da onu rahatsız etmeden.. ayrıca iki tarafında rızası ve isteği de olması lazım yoksa tacize girer
Elbette vardır, öpüşmeden evvel dişler fırçlanmalı, hatta ağız temizliğine her daim ehemmiyet verilmeli. Evvelinde soğan, sarımsak yenmemeli ve asla İbrahim Tatlıses gibi öpüşmemeli 😅
Hahah iyiymis 😄😄
Cevap
11Cevap
Kaybediveririm yolu yordamı
Seks ile sonuçlanır
Elleri sokaktaysak atarım popişe
Tulumbacı dayı geçerken hoop aile var terbiyesiz der gözünün ortasına çakarım yumruğu sonra gacının pantolonunu kemerin tokası kırılacak sertlikte indirir başlarım oda devam et devam et der bana
Var. İbo gibi öpeceksin
Vakum ibo
Öpüşmenin sınırı yok bence ister ayakta ister kucakta ister french ister normal
Ruhların kaçınılmaz çekimi hissettiği anda yapılan öpüşme için ne adab ne kural gereklidir
Her şeyin bir adabı vardır. Onu da görmemiş gibi yapanlar var iğreniyorum.
Var kesinlikle ya tüm ağzıyla dudaklarımı içine almaya çalışan igrencler dilini gırtlağıma kadar sokmaya çalışan midesizler...
Var var.
Vardır, öyle öküz gibi öpülmemeli
Kimseyi ilgilendirmez😂😂
Elbette var. her şey teknik işi nihayetinde..
Yokk içinden geldiği gibi 😂
En azından ulu orta olmasin
Yok yahu doğaçlama olur öpüşme kuralı olmaz
Var tabi olmaz olur mu
YOKTUR
var tabi ki.. mesela yemek yerken öpüşülmez. :)
Bence var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?