Aldatıldım. Aldatılma sebebim n*de atmamaktı. Eski sevgilimin kız arkadaşı ona n*de attığı için onunla yoluna devam etmişti. Biz ayrılalı 3 sene oldu ama hala bana ulaşmaya çalışıyor tekrardan benimle olmak için 😂
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Neden vazgeçmiş öbüründen😂 çok bekler evet demen için 😂😂
Aldatıldım. Ben asla aldatan taraf olmam ama aldatılan taraf olurum. Online'den tanışmıştik ve ilk kendisi açıldı. Gayet güzel gidiyordu ve bunu arkadaşlarıma söyledim. Aralarından bir arkadaşım o çocuğun hesabını istedi verdim.2 hafta geçti ve arkadaşım bana bazı mesajlar gösterdi. Kendisine sorduğumda "Azmıştım" dedi ve ayrıldım. Sakın arkadaşınız sevgilinizin hesabını isterse vermeyin.
Bilmiyorum her istediklerini yapmadığım için olabilir. Ben kısıtlanmaya gelemem. Sevdiğim insan kıskanabilir hoşuma gider ama beni kısıtlayamaz. Ben nerde ne yapacağımı biliyorum zaten.
Bu aldatma gerekçesi olamaz. Seni olduğu gibi kabul etmek zorunda . Madem sen ona göre değilsin açıkça anlaşamıyoruz desin ayrılsın senden. Aldatmak nedir ya bahane o
Öyle tabii ki üstelik ben bir kere de halay çektiğim için terk edilmiştim. Ondan sonra da aldatıldım zaten. Bu zamana kadar iki ilişkim oldu ikisinde de aldatıldım.