Günaydınlar 😄 Konuştuğunuz kişiyle buluştunuz ve hoşunuza gitmeyen davranışları oldu diyelim.. Belli edip kalkıp gider misiniz yoksa renk vermeden sohbete devam mı edersiniz?
Keyifli günler.. 🙃✨️
#smell

Günaydınlar 😄 Konuştuğunuz kişiyle buluştunuz ve hoşunuza gitmeyen davranışları oldu diyelim.. Belli edip kalkıp gider misiniz yoksa renk vermeden sohbete devam mı edersiniz?
Keyifli günler.. 🙃✨️
#smell
Bu durumda karşımdaki insana karşı kırıcı olmayı istemem, o gün normal bir şekilde veda ederdim, daha sonra da kırıcı olmadan uygun bir şekilde girişmek istemediğimi belli ederdim.
Bir insanı istememek normal kabul ediyorum ama kırıcı olmak olmaz, çünkü karşımızdaki insanın da duyguları olduğunu unutmamak gerekir.
Kalkıp gitmem tabi ki. Hoşuma gitmeyen anlık tavırlar olursa söyleyebilirim nazikçe ama asla kalkıp gitme gibi bir durum olamaz. İlk buluşma birbirini ilk kez görme olduğu için bazı seyler tolere edilebilir. Zaman içinde her şey daha net oturur zaten
Günaydın ben söylerdim tabi ki de :D hoşuma gitmeyen bir şey olduğu zaman, zaten ilk gün tanıdığım biriyle buluşamam yeterince zaman geçmiş demektir orada da az çok insan anlıyor ya flörtü
Hmm düşündürücü. Öncelikle hâl ve hareketleri saygısızlığı aşıyorsa anında görüşlerimi bildirir kalkar giderim. Şayet o çekimi alamadıysam, enerjilerimiz uymadıysa nezaketen görüşmeyi tamamlar eve gidince asıl hislerimi mesajda bildiririm.
Cevap
20Cevap
Bişey belli etmem daha sonrası soğuk yapar ayrılırım
Yüzümden anlaşılır benim direkt
Kalkıp gitmem. Yani belli etmem.
Belli ederim bian once kalkalim die konuyu uzatmam ama saygisizlik edip kalkip gitmem evine birakirim bidaha ne zaman derse islerim cok yogun firsat bulursam belki der kibarca durumu anlatirim bakislarimdanda arkasasca baktigimi anlar zaten hoslanan insanla duygusuz insan bi değil sonucta
Orta kıvamda bir Mona Lisa tebessümü ile sözlerini dinledikten sonra, aradığım uyum ve frekansın kendisinde olmadığını nazikçe bildirip görüşmeyi neşterle keserim.
İnsanların farklı düşünce ve tarzları olabilir diye düşünüyorum. O nedenli saygı görüyorsan saygı göstermelisin en azından kararını netleştirene kadar...
Duruma göre değişir bence kimine anında tepki gösterip buraya kadar derim kimine de usulca sessiz bir şekilde hayatından çıkarım
Asla o an belli etmem. Böyle bir şey için karşımdaki kişiyi kırmak istemem. Ama sonrasında fikrimi nazikçe belirtirim.
Ayıp olmasın diye renk vermem ama bir daha görüşmem. Ayrıca çok hızlı yargılamam. Belki biraz daha sohbet edersek hoşuma gitmeye başlayabilir..
Buluşmaya gidecek kadar konuşup samimi olduysam buluşma esnasında bunu karşıdakine belli etmem. Sonrasında bir daha buluşmam.
Kimseyi kırmam benim için gelmiş güzel vakit geçiririm ama söylerim düzgün bir dille. Gerçi istediğim kadar güzel söyleyeyim kırılır.
Saygısızlık etmemek adına bozuntuya vermeden vakit geçirmeye devam ederim ya. Yeni bir buluşma gerçekleştirmeyiz olur biter.
Yönetirim net biri olmak gerekiyor ama doğru ve Nezaketli davranmak gerekiyor ve beğenmek şart değil insanlarla muhabbet edebilmek için her şeyi beğeneceksin diye bir şart yok zaten, önemli olan doğru davranış biçimini sergilemek,
Kabalık etmem, kırmam kimseyi.
Umduğumu bulamadıysam incitmeden görüşmem bir daha.
Dürüstçe duygu ve düşüncelerimi aktarırım...
Görüşmek istemediğimi siykerm.
Miş gibi yapamam.
Net olmam lazım.
Anında belli etmek en doğrusu, iki tarafın zamanını da harcamak gereksiz olur.
İlla ki ederim ses beden dili bende her şey net… 😅 saklayamıyorum… maalesef…
Nazikçe kırmadan bir daha gorusemeyecegimi açıklayarak soylerim
Yüzüne vururum. Ne uğraşacağım. Vakit kaybı
orada belli etmem ama ikinci buluşmaya gitmem sjfjs
Yaklaşımımdan, tavırlarımdan kesin belli olur. 🙄
Etmem ama bir daha buluşmamaya da çalışırım.
Hayır etmem! Sadece 2. Şansı veririm. 2. sinde de aynı davranışları yaparsa şutlarım 😎
O anda belli etmen sonradan ederim 😏
Peki siz belli eder misiniz
Hayır daha sonra mesajla bildirmek daha iyi
Çok uzatmadan devam edersin sonra görüşmezsin.
Devam ederim hemen karar vermem
Kesin bahane uydurur, kaçarım 😅
Kalkmam karşımdakine saygıdan dolayı
Direkt söylerim, anlaması için uğraşmam.
Saygılı bı şekilde uzaklaşirim
Hayır etmem.
evet direkt hemdee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?