Aşk İlişkileri 19 yasinda ve 40 yasinda birinin sevgili olmasi cok mu normal? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Goze cok batiyoruz, baba-kiz sananlar oluyor cok uzuluyorum Güncellemeler+1 yıl Anormal* 19 yasinda ve 40 yasinda birinin sevgili olmasi cok mu normal? Cevapla Babalık Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Elalem her zaman elestirecek bir şey bulur ve elalem ne der diye düşünerek hareket edenler başkalarının mutluluğunu izlemekle yetinirSiz mutluysaniz bırakın elalemi 1 0 Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bunun normallikle ilgisi yok baba kız gibi görmeleri normal... 0 0 Yorumla
Metkubar Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. 19 cok ufak sin yanlis katalar alma riskin yüksek ve normel deyil 23 25 olsan bisey demem 0 0 Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Genç kızların olgun adam fantazisi bize daha çok ekmek yedirir 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. yas farkı epey cok hadı yasını gostermese genc gosterse bır nevı olur ama 19 yasındasın cok kucuksun 0 0 Yorumla
User01q Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Adam sevgili değil geleceğe yatırım yapmış mq ilerde bana kim bakicak diye 😂 0 0 Yorumla
Tolgatopçuu Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Aynı durum bencede var Ailevi problem anlatabilirmiyim 0 0 Yorumla
Ehveni_şerr Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Normal babamla aramdaki yaş farkı bu benim zaten. 2 3 Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Ne? Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Banane kanka Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Senin benimle ne paylaşacağını ben neden merak edeyim sordum mu hayır ilgileniyor muyum hayır sen niye rolleniyon ki şimdi? Yorumla
soruuisareti Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı. Hım tanıdık geldi 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. 19 - 41'e göre iyi. 🤦♂️😅 0 0 Yorumla
WhiteCloudT Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Parayi onden mi aliyosun is bitikten sonra mi 2 2 Yorumla Sekssymete +1 yıl Vuuvvv çok acımasız olmuşsun Yorumla Soran +1 yıl değişiyor genellikle, mali boyutunun detayını öğrenmek istiyorsan babana sor Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Öyle sanilmak normal olsa gerek 0 0 Yorumla
herhangibir1 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl üvey baban mı 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayir oha yuh ne alaka yas farkimizdan dolayi oyle sananlar oluyor manasinda dedim Yorumla Lukyman72 +1 yıl Babacık seviyor Yorumla herhangibir1 +1 yıl Lana del rey fanınısın Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla
XvlrX Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Cinsellik içindir ilişki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayir, yapmiyoruz Yorumla
Buzzzzzzz Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Zenginse normal fakirse anormal 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İkisi de degil m@k Yorumla Buzzzzzzz +1 yıl Bence oöur 19 yaş severim Yorumla
yyalnizz0 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Nesinden etkilendin merak ettim sadece 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zekasi, mizaci olgun olmasi ve bilgili olmasi Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı. Ayrıl 0 0 Yorumla
ferhatımben Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl 19 kim 40 kim 0 11 Yorumla ferhatımben +1 yıl Tekrar başamı döndük Yorumla ferhatımben +1 yıl @gürkann34 @Nurvan @charlise bu soru sizin galiba ben çekiliyorum. hadi cüsss Yorumla Charlise +1 yıl Nurvan hesabı senin faken attığın yalanı bile unutup bizi rahatsız etmeyi bırakır mısın ben artık o 42 yaşındaki adamdan hoşlanmıyorum dedim Yorumla ferhatımben +1 yıl @Charlise seviyorsun ama o da seni seviyor Yorumla Charlise +1 yıl Ne sevmesi adam ona ilgi duyduğumu bile bilmiyor kafandan niye hikaye yazıyorsun Yorumla ferhatımben +1 yıl @Charlise tamam anladım be kadın Yorumla gürkann34 +1 yıl @ferhatımben neden engelledin abi işlerim vardı dün hiç giremedim buraya Yorumla gürkann34 +1 yıl @Charlise doğru mu söylüyorsun o onun fake hesabı mı? Yorumla Charlise +1 yıl Evet Nurvan hesabı onun karım diye kandırmaya kalktı beni Yorumla gürkann34 +1 yıl Bir şey yazdım bakar mısınız Yorumla ferhatımben +1 yıl @gürkann34 baktım abi Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı. Normal değil 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Kafanızı 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normal mi sence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Elalem her zaman elestirecek bir şey bulur ve elalem ne der diye düşünerek hareket edenler başkalarının mutluluğunu izlemekle yetinir
Siz mutluysaniz bırakın elalemi
Bunun normallikle ilgisi yok baba kız gibi görmeleri normal...
19 cok ufak sin yanlis katalar alma riskin yüksek ve normel deyil 23 25 olsan bisey demem
Genç kızların olgun adam fantazisi bize daha çok ekmek yedirir
yas farkı epey cok hadı yasını gostermese genc gosterse bır nevı olur ama 19 yasındasın cok kucuksun
Adam sevgili değil geleceğe yatırım yapmış mq ilerde bana kim bakicak diye 😂
baba kız sanmaları sence de normal değil mi
Aynı durum bencede var Ailevi problem anlatabilirmiyim
Normal babamla aramdaki yaş farkı bu benim zaten.
Ne?
Banane kanka
Senin benimle ne paylaşacağını ben neden merak edeyim sordum mu hayır ilgileniyor muyum hayır sen niye rolleniyon ki şimdi?
Çok normal ne olacakki
Böyle fantazilerin var mı
Hım tanıdık geldi
öyle sanıyorlar zaten
19 - 41'e göre iyi. 🤦♂️😅
Ecer normal değil
Parayi onden mi aliyosun is bitikten sonra mi
Vuuvvv çok acımasız olmuşsun
değişiyor genellikle, mali boyutunun detayını öğrenmek istiyorsan babana sor
Öyle sanilmak normal olsa gerek
İyi sevisirler
Evet canım
üvey baban mı
Hayir oha yuh ne alaka yas farkimizdan dolayi oyle sananlar oluyor manasinda dedim
Babacık seviyor
Lana del rey fanınısın
Hayir
Cinsellik içindir ilişki
Hayir, yapmiyoruz
Zenginse normal fakirse anormal
İkisi de degil m@k
Bence oöur 19 yaş severim
Nesinden etkilendin merak ettim sadece
Zekasi, mizaci olgun olmasi ve bilgili olmasi
Normal mi sence?
Çok mu aradin
Alan veren memnunsa salla gitsin
Kafa uyumu varsa kimseyi dinleme
insanları boş ver hayatına odaklan
Ayrıl
Kaç yaşında sevgilin?
Değil.
Normal sorun yok bence
19 kim 40 kim
Tekrar başamı döndük
@gürkann34 @Nurvan @charlise bu soru sizin galiba ben çekiliyorum. hadi cüsss
Nurvan hesabı senin faken attığın yalanı bile unutup bizi rahatsız etmeyi bırakır mısın ben artık o 42 yaşındaki adamdan hoşlanmıyorum dedim
@Charlise seviyorsun ama o da seni seviyor
Ne sevmesi adam ona ilgi duyduğumu bile bilmiyor kafandan niye hikaye yazıyorsun
@Charlise tamam anladım be kadın
@ferhatımben neden engelledin abi işlerim vardı dün hiç giremedim buraya
@Charlise doğru mu söylüyorsun o onun fake hesabı mı?
Evet Nurvan hesabı onun karım diye kandırmaya kalktı beni
Bir şey yazdım bakar mısınız
@gürkann34 baktım abi
Gençliğine yazık
Baba kızsınız
Normal değil
Kafanızı
Normal degil
hiç normal değil
Normal mi sence
Adam zengin mi