AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
türk kızı egosu işte sdfsd
Alma verme dengesi elbette önemli ama ticaret mi yapıyoruz nasıl bir muabbet bu
Erkekler olmasa sorun olmaz. En iyisi neslinizin tükenmesi
Ne kadar da cinsiyetçi bir yorum.
Aynen erkekler olmazsa olmaz tabi feminizme hayır eşitliğe hayır adalete evet🇹🇷🇹🇷🇹🇷
@thenitrozeuss Aynen soru hiç cinsiyetçi değil
Günümüz kadınlarının gerçekliği hakkında bir paylaşım yapmak cinsiyetçilik mi oluyor yani? En azından ben senin gibi karşı cins yok olsun demiyorum.
Neslimiz tukense siz yasayamazsimiz be
@İstanbullu968 Ahaha sen öyle san
@İstanbullu968 @Dessertsbaby Biyolojik olarak herhangi bir cinsiyet yok olursa diğer cinsiyet de yok olur bir süre sonra.
İyi ben sayayim sizin makyaj urunlerinizi ureten firmada calisanlarin cogu erkek is vereni bile erkek kadinlarin tum malzemelerini ureten erkekller anladin kas gucu biziz bu dunyada anladin? Senin yapmak istedigin cocugun hammaddesi bile bizde simdi sus ve uza
@İstanbullu968 kral biraz ağır oldu😂
@Wolfalpha182 lan memesine giydigi sutyeni bile biz uretioz hayirdir lan yok olsunlar felan gotundeki donu bile biz uretmesek bok giyer boyle zihniyetsizler var dunyada iste alala ya biz kadinlara bole davranmiiyoruz bastacimizsiniz dioz verdigi afra tafraya bak hasabamin
@İstanbullu968 İş sektöründe kadınları yaşatıyor musunuz? Bu ataerkil toplumda kadınları iş sektöründe barındıran mı var? Sadece obje olarak görülen bir dünyada yaşıyorum. Erkek olamadığım için hayata geriden başlıyorum sırf ataerkil bir toplumda yaşadığımdan.
Tamamen yanlis kardesim kadin oldugun icin 1-0 ondesin dunyada sadece sacin basin guzel sesin var diye bedava hayat yasatmak istiyoruz siz kadinlara siz ne yapiyyorsunuz cikip erkekler yok olsun ne yaptik sizi sevmekden baska
@İstanbullu968 Boşuna yıpratıyorsun kendini.
Anlamicagini bemde biliom vizyon olsa
@İstanbullu968 1-0 önde olsaydım tereddütsüzce gece tek başıma özgürce dışarıya çıkabilirdim ama bir erkek bunu asla yaşamaz. Kadınların sadece obje olarak görüldüğü ve iş hayatında barındırılmadığı bir toplumda yaşıyorum sizin sevginiz ve her şeyiniz yalan.
Erkeğin tümü hakkında bunu söylemeseydin ya iyiler var aralarında😃
Sizinde kadinliginiz yalan bukadar ucuz olursaniz gezemezsiniz
Aynen en vizyon sahibi sizsiniz
@İstanbullu968 kral gezme konusunda kız haklı aq dısarda bir sürü abaza var.
@Wolfalpha182 mq abaza varda bosunami abaza popolar baslarini acsinlar sonra abaza var sen acmazsan kim sana yurucek hayirdir
@dessertsbaby kesinlikle emin olabilirsin
Sizinle daha fazla muhatap olamayacağım. Sadece midemi bulandırıyorsunuz.
Tabi olmazsin hakli olunca konusursunuz anca siz kadinlarin %90 i ego afra tafra yuksek gozler assagilamalar sonra erkekler yok olsun haksiz oluncada :) ama bize kotu davramiyorlar peki sizin yaptiginiz aldatmalar kandirmacalar kullanmalar? He ondan sonra bizim basimiza kotu olaylar geliyor yooo adam gibi giyinnen bir arkadasim var 40 yasinda mankenlere tas cikarir ama ole efendi giyinirki kimse laf bile atamaz hakkini korur ve hemde gece taksi soforu bu kadin herseyide yapiyor siz isinizi bilmeyinde çok kötüsün hayirdir senin ulken musluman deilmi orani burani acinca e biz taciz ediliyoruz gec bu isleri taciz edilmek icin aciosunuz oranizi buranizi baksinlar diye
He bide git hastaneye emin ol erkekler kadinlardan daha cok kavga dovus yaralanma yaralama olum olaylarindan hastanedeler 2-3 taneniz birsey yapio dunyadaki tum erkekler kotudur oldu canim baska istegin? Erkekler kendi aralarinda daha cok zarar goruyorken sizi bastaci yapiyoruz sonrada solediginiz laflara bak tamam ben igrencim sen pirlantasin kusura bakma alismissin pohpoh lanmaya gercegi gorunce zirlarsin
Bi bok sanio cogusu kendini
Hasta olsan önüne bir kase çorba bile koymazlar. Ama erkek her şeyi yapacak.
😂😂😂😂👌💫muq anlatılmış.
Bu kafayla evde kalacaklar.
Erkekler erkeklerle beraber olursa sorun cozulur sanki jsjdj
😂😂