[4/11 19:28] ✨: Cem ben gidiyorum o yüzden son kez sesini duyup vedalaşmak istemiştim. Numarami değiştim 3 5 gün sonra onaylanicak. Yeni numarama dönmeden sesini duymak istemiştim. Seni sevmistim bunuda bilmeni isterim.
[4/11 19:28] ✨: Sana kapiliyorum, sana karsi koyamiyorum, senden mesaj bekliyorum, senin beni sevme ihtimalin oldugu acabasiyla karisik duygular yasiyorum. Ama senin hayatinda biri olduğunu düşünüyorum ve ben herseyi tek yasadigimi, kendi kendime gelin guvey olduğumu senden bana karsi hicbir adim ve hicbir duygu olmadigindan emin oldum. Yüzleştim.
[4/11 19:29] ✨: Sana kendimi cok yakin hissetmistim. Sende kalmak çok istedim ama bendeki boş bir çaba. Yine ayni yerden yara alıp kimseden uzaklaşmak istemiyorum. Her sey yeniyken gitmek istedim. Senin umrunda değil biliyorum ama yinede birden yok olmak istemedim vedalaşip oyle gitmek istedim.
[4/11 19:29] ✨: Seni tanıdıgıma memnun oldum. Kendine dikkat et. Hoşcakal.
[4/11 23:19] ✨: Bir sey soylemiyicek misin
[4/11 23:20] ✨: Degisti numaram bu whatsapi silip yeni numarayi guncelliyicem cikmadan demek istedigin bir sey varsa söyle
[5/11 02:41] Cem: Ne diyim ki
[5/11 07:18] ✨: Haklisin
[5/11 07:19] ✨: Kendine iyi bak
[5/11 07:19] ✨: Bencil degildim seni seviyordum
[5/11 07:22] ✨: Istemeye istemeye yapiyorum
[5/11 07:50] ✨: Gecmisin umrumda değil ne yasadin ettin bilmiyorum ama gecmiş bitmis gitmis ilgilenmezdim.
[5/11 07:53] ✨: Sen ayrıydin benim icin arkadasca olarakta istemedin hayatında. şu an istemeye istemeye silicem. Seninle olmasıni cok istsmistim onada hic fırsat vermedin. şu an bunu hic istemeden yapiyorum. Seninle iletisim kurmazsam kafam karismaz zamanla seni tanimadigim hayatima donrcegimi biliyorum yinede gitmek istemiyorum seni cok ciddiye almiştim
[5/11 07:54] ✨: Allaha emanet ol
[4/11 19:28] ✨: Sana kapiliyorum, sana karsi koyamiyorum, senden mesaj bekliyorum, senin beni sevme ihtimalin oldugu acabasiyla karisik duygular yasiyorum. Ama senin hayatinda biri olduğunu düşünüyorum ve ben herseyi tek yasadigimi, kendi kendime gelin guvey olduğumu senden bana karsi hicbir adim ve hicbir duygu olmadigindan emin oldum. Yüzleştim.
[4/11 19:29] ✨: Sana kendimi cok yakin hissetmistim. Sende kalmak çok istedim ama bendeki boş bir çaba. Yine ayni yerden yara alıp kimseden uzaklaşmak istemiyorum. Her sey yeniyken gitmek istedim. Senin umrunda değil biliyorum ama yinede birden yok olmak istemedim vedalaşip oyle gitmek istedim.
[4/11 19:29] ✨: Seni tanıdıgıma memnun oldum. Kendine dikkat et. Hoşcakal.
[4/11 23:19] ✨: Bir sey soylemiyicek misin
[4/11 23:20] ✨: Degisti numaram bu whatsapi silip yeni numarayi guncelliyicem cikmadan demek istedigin bir sey varsa söyle
[5/11 02:41] Cem: Ne diyim ki
[5/11 07:18] ✨: Haklisin
[5/11 07:19] ✨: Kendine iyi bak
[5/11 07:19] ✨: Bencil degildim seni seviyordum
[5/11 07:22] ✨: Istemeye istemeye yapiyorum
[5/11 07:50] ✨: Gecmisin umrumda değil ne yasadin ettin bilmiyorum ama gecmiş bitmis gitmis ilgilenmezdim.
[5/11 07:53] ✨: Sen ayrıydin benim icin arkadasca olarakta istemedin hayatında. şu an istemeye istemeye silicem. Seninle olmasıni cok istsmistim onada hic fırsat vermedin. şu an bunu hic istemeden yapiyorum. Seninle iletisim kurmazsam kafam karismaz zamanla seni tanimadigim hayatima donrcegimi biliyorum yinede gitmek istemiyorum seni cok ciddiye almiştim
[5/11 07:54] ✨: Allaha emanet ol
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence unutmayı dene
Oyle yapicam artik ama evime yakin yerde calisiyor ondan vazgectigimi gorunce karsima cikiyor
Adam sevmiyor sevmeyen birinden çok şey beklemen hata
Net degildi yoksa coktan gitmistim o gelmisti yeniden
Bende seviyor zannettim
Sevgilin miydi o?
Degildik yani bana acilmisti 1 bucuk sene once ve 1 hafta sevgili kalmistik sonra bitirdi ve pisman olup donmek istedi donmedim hayatima dahil oldu bir sekilde sona ben onun hayatinda neydim yerim vs belli degildi. 1 bucuk sene konusuyoruz beni birakmamisti ama hic gelmemistide. Benjm sadece dis gorunusum icin tutuyordu belki o kadar yani cok cabaladim denedim olmadi. Hayatima giren ikinci kisiydi kimseyle yakinligim bile olmamisti. Beni sadece guzel buluyordu sevmiyordu bunu daha iyi anladim. Ama bir umut bekledim
Numaranı değiştirmeseydin keşke
Neden obur turlu yazip duruyordu kafami karıştırıyordu beklenti icine giriyordum umut veriyordu
Zaten evime yakın yerde çalışıyor sabahları karşılasiyoruz bazen hiç karsilasmadim aylardir en son gördüğümde bir kiz vardi yaninda
Yine karşılaşırsın evin yakınsa
Muhtemelen zaten ben bitirmisti o beni gorunce yazip arayip duruyordu. Simdi gordugunde yazip ariyamiyicakta
Brni güzel bulup begeniyordu o kadar
Seni görünce ister yeni numaranı
... veririm ölsem vermem
Bütün tanıdıklarına tekrar yeni numaranı bildireceksin ama
Bildirdim ona bildirmem
İyi bari
Beni gorunce pisman olur mu zamanla
Pişman olur tabii yeni numaranı ister
Vermem bir daha asla olsem vermem
Zaten o numaramida zar zor almisti
İster yine de
Istesin vermem bana sadece uzaktan bakar. Hayatimda ikinci kisiydi kimseyle yakinligimda olmamisti onu sevmistim ama o cok kirdi beni
Belki affedersin onu
Yok yani Şu an bile telefonda bildirim gelince heyecanla almiyorum elime telefonu belki o yazmistir ariyormus vs diye beklentilerim bitti. Kendini affettirmez numaramida istemez uzak bakip durur korkak biri cesareti yok
Brnde bu surecte unutucam onu
Görünce hatırlarsın
Evet ama. iletisim kurmadigim muddetce zamanla kendime donerim
Görünce hatırlayacaksın ama
Öyle ama bir daha karsilik vermem hatirlasamda hatirlamasamda
Çünkü beni yine üzecektir
Üzülme sen
Sal gitsin yeni maçlara bak
1 bucuk sene konusuyoruz beni birakmamisti ama hic gelmemistide. Benjm sadece dis gorunusum icin tutuyordu belki o kadar yani cok cabaladim denedim olmadi. Hayatima giren ikinci kisiydi kimseyle yakinligim bile olmamisti. Beni sadece guzel buluyordu sevmiyordu bunu daha iyi anladim. Ama bir umut bekledim
Offf seni seven illa çıkacak çok takılma bitirdiyseniz bir nedeni var demektir daha rahat olmaya bak kendin ol
Garips geldiniz
kendi halimdeydim o bana acilmisti 1 bucuk sene once ve 1 hafta sevgili kalmistik sonra bitirdi ve pisman olup donmek istedi donmedim hayatima dahil oldu bir sekilde sona ben onun hayatinda neydim yerim vs belli degildi. 1 bucuk sene konusuyoruz beni birakmamisti ama hic gelmemistide. Benjm sadece dis gorunusum icin tutuyordu belki o kadar yani cok cabaladim denedim olmadi. Hayatima giren ikinci kisiydi kimseyle yakinligim bile olmamisti. Beni sadece guzel buluyordu sevmiyordu bunu daha iyi anladim. Ama bir umut bekledim
O seni tutmaya calissin birak ugrasma
Zaten biraktim yani numaram artik onda yok ulaşamiyicak bana sadece yol uzerinde gorur o kadar
Selam dahi verme bence unut gitsin
onu eskiden nasil tanimadan yoluma bakiyordum oyle yok sayicam
Baskasini bularak onu unutman daha mümkün