Numarami degisip gittim ama son ana kadar bir umut bekledim 😪😪😪bir sey demesini niye seven kisilerin kiymetini bilmiyorlar?

[4/11 19:28] ✨: Cem ben gidiyorum o yüzden son kez sesini duyup vedalaşmak istemiştim. Numarami değiştim 3 5 gün sonra onaylanicak. Yeni numarama dönmeden sesini duymak istemiştim. Seni sevmistim bunuda bilmeni isterim.
[4/11 19:28] ✨: Sana kapiliyorum, sana karsi koyamiyorum, senden mesaj bekliyorum, senin beni sevme ihtimalin oldugu acabasiyla karisik duygular yasiyorum. Ama senin hayatinda biri olduğunu düşünüyorum ve ben herseyi tek yasadigimi, kendi kendime gelin guvey olduğumu senden bana karsi hicbir adim ve hicbir duygu olmadigindan emin oldum. Yüzleştim.
[4/11 19:29] ✨: Sana kendimi cok yakin hissetmistim. Sende kalmak çok istedim ama bendeki boş bir çaba. Yine ayni yerden yara alıp kimseden uzaklaşmak istemiyorum. Her sey yeniyken gitmek istedim. Senin umrunda değil biliyorum ama yinede birden yok olmak istemedim vedalaşip oyle gitmek istedim.
[4/11 19:29] ✨: Seni tanıdıgıma memnun oldum. Kendine dikkat et. Hoşcakal.
[4/11 23:19] ✨: Bir sey soylemiyicek misin
[4/11 23:20] ✨: Degisti numaram bu whatsapi silip yeni numarayi guncelliyicem cikmadan demek istedigin bir sey varsa söyle

[5/11 02:41] Cem: Ne diyim ki

[5/11 07:18] ✨: Haklisin
[5/11 07:19] ✨: Kendine iyi bak
[5/11 07:19] ✨: Bencil degildim seni seviyordum
[5/11 07:22] ✨: Istemeye istemeye yapiyorum
[5/11 07:50] ✨: Gecmisin umrumda değil ne yasadin ettin bilmiyorum ama gecmiş bitmis gitmis ilgilenmezdim.
[5/11 07:53] ✨: Sen ayrıydin benim icin arkadasca olarakta istemedin hayatında. şu an istemeye istemeye silicem. Seninle olmasıni cok istsmistim onada hic fırsat vermedin. şu an bunu hic istemeden yapiyorum. Seninle iletisim kurmazsam kafam karismaz zamanla seni tanimadigim hayatima donrcegimi biliyorum yinede gitmek istemiyorum seni cok ciddiye almiştim
[5/11 07:54] ✨: Allaha emanet ol
Numarami degisip gittim ama son ana kadar bir umut bekledim 😪😪😪bir sey demesini niye seven kisilerin kiymetini bilmiyorlar?