Buluşalım dedi ben de tamam dedim yer seçtim o da nasıl istersen dedi ben kırmızı kalp attım o da mesajıma kalp ifadesi koydu. Konuşmak istemiyor dimi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
buluşmadna ısınamıyor insan
Hevesi yok sadece elleşme derdinde
Doğru bence de öyle
Yol yakınken vazgeç
Kendimi kaptırmadım bişey hissetmiyorum Allahtan
Ergen misiniz yaşlar kaç
ilginç bir çocuk çok duygusuz çok ruhsuz. Herkese öyle mi yoksa benden mi hoşlanmadı acaba. eski sevgilisiyle sırf cinsellik için beraber olmuş 4-5 ay sonra kıza s. ktir git demiş onu sevmiyordum ki diyor böyle bir insan yani
Ya ben senin gibi kızlar yüzünden yalnız kalıyorum Allah belanızı vermesin seveni degil skni istiyorsunuz
Ben bu çocuğa değer vermiyorum ki ben tam tersi bu çocuğun zıttı olan erkeklere değer veriyorum çünkü biraz akıllı olmak gerekir seven hakeder sevgiyi, beni kullananı ben niye seveyim. Sadece ruh halini çözmek istedim bu çocuğun bir insan neden böyle olur anlayamıyorum cünkü
Bilmiyorum ama gerçekten ne kadar değerli olduğumun farkındayım sizler sayesinde bu yüzden beni hakeden birini bulucam ve hayatın ne kadar güzel olduğunu göstereceğim ona
Evet çünkü sevgi böyle hakedene verilmesi bir şey gerçekten. hoşlantı öyle değil insan birinin sadece tipinden konuşma tarzından hoslanabilir ama basit birşeydir hemen gelir geçer ama karşılıklı birbirinizi sevdiğinizde birinin seni düşündüğünü görmek o değeri hissetmek o kadar güzel bir şey ki bunu hakeden insanlar da çok değerli bence kesinlikle
Evet ama bu bilince sahip olup konuştuğun kişi gibi abazan erkeklerin değerini yükseltmen ayrı tezat
O da sadece cinsellik peşinde koşsun karşı cinsten tek amacı bu onun adına üzülüyorum açıkçası bide cok duygusuz olduğu için de.
Asla yükseltmiyorum buluşmak istedi buluştum bu kadar
Öylelerine Allah lanet okuyor sende üzülüyorsun ne saçma
Önceden tanışıklığım da vardı yoksa buluşmazdım tanımadığım biriyle
Buluşunca ne yaptı peki
Çok soğuktu surat ifadesi normal oturduk bişey yapmadı ama eğer ona o cesareti verseydim ileri gideceği kesin dudaktan öpmeye çalıştı sadece ama hemen çekildim. Bazen böyle seviyor gibi bakıyor ama kesinlikle rol yapıyor asla inanmıyorum o bakışlarına onda kız düşürmek için daha ne taktikler vardır
Düzeleceğini düşündüm o da hataymış tek ben değil bu çocuk yarın öbür gün başka kıza da böyle yapar herkesi kullanmaya çalışır düzelmesini isterdim
Ya kanka sen şu an konuşuyorsun da ben senin masum olduğunu düşünmüyorum açıkçası
Neden ki bide sen sevdiğimi mi düşünüyorsun
Böyle biriyle buluşmaya gidiyosun ve yetmiyor öpmeye yelteniyor nasıl bir genişlik sendeki ya sen kızsın ağırlığını koyacaksin kimin haddine öpmeye kalkışmak
Ağırlığımı koyup koymadığımı bilmiyorsun ki bilemezsin yani eğer dediğin tarzda olmuş olsaydım o şimdi istediğini elde etmek için kırk takla atardı çocuk bana yazmıyor bile. Suratı da aşırı asıktı bu yüzden. Neden gidiyorum uzun zamandır tanışıklığım olduğu için buluşuruz demiştik bu yüzden gittim doğru değildi evet ama gittim yani
Bu hareketlerinden hiç bir şey kaybetmemişsin neden bu kadar mesafelisin falan dedi gitmeden
O gün yanağını öptü mü ya da sarıldı mi sana
Evet otururken yanağımı öptü giderken sarıldı
Bu kadar ucuzsun işte ahah bir de ağırlığımi koyup koymadigimi nerden biliyon diyorsun
Yanağımı öptü yanağımı🤣 ne var bunda ve biz 4 senedir tanışıyoruz 4
Benim gözümde bu çocuktam daha aşağı konumdasin böyle çocuklar sizin gibi kızlar sayesinde çoğaldı
Aynen knk annen de babanla tanışana kadar her buluştuğu ile öpüşüyor muydu
Yanaktan öpmede bişey yok bence tanımıyorsan evet sıkıntı ama ben bu çocuğu zaten tanıyorum sorun ne ikimizin de hayatında biri yoksa sorun ne yani sanki ben kalkıp da ilk defa görmüşüm bu çocuğu
Adı konmayan bir ilişki ve sevgilin bile değil yanaktan öpüyor valla umarım senin gibi biri hayatıma girmez..
Bir de sevgili olsaydınız bakirelik gitmişti bile cjsjsjf zaten ondan başkası almıştır diye düşünüyorum da o da ayrı mesele
Saçma düşünüyorsun bence o kişinin arasındaki samimiyetle ilgilidir
Kaç yaşındasın sen yaşına vermek istiyorum bu durumu akajfjfjs
Off ne alaka
Ben 20 o 23
Evet tahmin etmiştim yaşıtlarımın beyni çalışmıyor çünkü sende bu yüzden böylesin bu kadar nefretle konuşuyor olmamın da başka bir sebebi daha var tek sebebi sen değilsin
Belli zaten
Çok ciddiye alma bence
Ciddiye almıyorum çoğu kız böyle ex im de böyle bir kişiydi söylememişti bana
O ne yaptı ki
boş ver knk o da senin başka bir versiyonun
Mercimek fırına girecek mi
Hayır
Ne zaman girecek
Sence konuşmak istemiyor mu çocuk
Ağırdan alıyor bence sende fazla yılışma ağırdan al naz yap