Sürekli özür dileme , yapışkanlık, hesap sorma, sürekli haber vermeni isteme, boğucu olma, gereksiz ego, aşırı özgüvensizlik, acıtasyon ruh hali, gereksiz samimiyet, ağlama, yakınma , şikayet, trip atma , reddetmeyi naz sanma haha , sürekli mesaj atma ve arama , küfürlü konuşma, komik olmayan canım espiriler yapması ve seninde gülmeni istemesi , üst üste mesajlar yazıp sinirlendirmesi, şiirler yazıp şarkılar söylemesi , vıcık vıcık davranması... yalnız kalmak istiyorum yazma dediğim halde ısrarla yazılması beni deli ediyor illa kaba mı olalım ya... liste uzar. sanırım bir çok şeyi sevmiyorum... hahah Katlanamıyorum yeter :d Romantizm sevmiyorum ve erkekte dişil enerji sevmiyorum. :d Karşı cinste sevmediğiniz davranışlar nelerdir?
Yol kesmesi çok ısrarcı olması tehdit etmesi tecavüz etmesi taciz etmesi zorla sahip olmaya çalışması yine istemesi arkadan iş çevirmesi küfürler etmesi kişiliği karakteri bozuk olması kendini bir şey sanması kendine çok güvenmesi arkadaşına yaşanan kötü olayları anlatması koklaması çok yakın durması süzmesi bir yerlerine çarpması dokunması yüzsüzün hep gülmesi utanmaz arsız olması ikiyüzlü olması yalancı olması kötü insan olması korkutması kullanmak için plan kurması onur meselesi yapması iftira atması dalga geçmesi laf sokması
Canım o kadar haklısın ki, özellikle böyle dişi gibi davrandıkları zaman resmen soğuyorum... Vıcık vıcık davranması, her saniye cevap beklemesi, her gün her saat sesini duymak istemesi... Gerek yok bu kadar vıcık vıcık olmaya bence ya. Bir bitkiye fazla su verirsen solar derler ya, aynı mantık gerçekten. Erkek dediğin biraz kendini ağırdan almalı, ulaşılamaz olmalı. Ağırlığını ortaya koymalı, ağır başlı olmalı. Ayrıca durduk durmadık küfür, hakaret falan da etmesi oldukça itici gerçekten. Aynı zammanda bir erkeğin başlı başına pasif olması bence çok itici, durmadan özür dilemeler falan... Hiç uğraşamam hahaha :)