AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet kendi iyiliğim için.. son dakika sevgilisi olduğunu öğrendim çünkü
Senle neden sevgili olmak. istedi ki
Sevgili olmak istemedi amacını açık açık söylemedi de ama belli etti
Sende iyi kurtulmusun
İnsan bir tane yalan söylediği için silinirmi
Sevgilisi olan biriyle ne işim olur?
Onun icin demiyorum
K3ndim için bir soru bu
Arkadaşım vardı iyi anlasiyorduk 1 tane yalan söyledim diye gitti
En küçük hatada silmek saçmalık. Büyük bir sorun olmadığı sürece herkes 2. sansi hak ediyor
Bunu anlatamadım bir de arkadaştık öyle sevgili mevgilide değil. Yeni tanışmıştık ama gitmeyi tercih etti sence neden
Bazı insanları gidince durduramazsın. Tekrar sana ulaşmaya calisti mi peki?
Yok ben çalıştım 2 nci günü heryerden engelledi mk ben ulaştım bir şekilde dediği konuşmak istemiyorum bende tamam dedim uğraşmadim 2 günü bugün hergun konuşurduk 4 gündür benim zorla aradığımı saymazsak konusmuyoruz
Bana da benzeri olay oldu. Bosvermek lazım önüne bak demek ki seni uygun bulmamış. Durduk yere engellemek bence de saçmalık ama yapacak bir şey olmuyor
Sevgilisi vardı ayrılma dönemedim deydi onu merak ettim ulaştım ama aldığım cevap bu
Senin nasıl oldu
Bana sevgilisi olmadığını söyledi başka sosyal medyadan sevgilisi olduğunu ve bir çok kadınla bulustugunu öğrendim. Tabiki bağ koltuktan sonra öğrendim bunları. Üzücü durum anma en azından şimdi pozitif bir şekilde önüme bakabilirim
Bakmak zorundayız zaten bende öyle bir durum yok ki arkadasiz ya yalanda yaşla ilgili zaten sevgili olma gibi bir durumumuz yok sence çok önemli bi neden mi
Daha sevgilisinden ayrılmadı ise sevgilisini seviyordur ve barışmayı bekliyordur. Seni de işler ters gider diye arka planda tutuyor
Yok biraz farklı durum anlatsam yorumsan
Dinliyorum
Sen ol ben sileyim sonra senin mesaj olur
Gizlisin zaten. Kimse bilmez
Ama onu anlattığımız şunlardan bile anlar
Neyse
Soruyu 6 saat önce sormuşsun bulma ihtimali 0 yani. Anlatmak ama senin elinde
Biz bunun la burdan tanıştık 2 3 haftda telefonla. hergun konuşuyorduk mutluyduk sevgilisini sevmediğini ayrilmakta istemediğini filan söyledi baya iyi Br şekilde mutluyduk arkadaştık dedim ya yaşımda ilgili yalan söyledim diye herseyi sildi ve her yerden engelledi ama iyi anlaşıyorduk wevgilide değildik bu verdiği tepki ne sence şimdi hicmi değerim yok mus
Yalandan ötürü daha çok yaş uyumamıştır diye düşünüyorum. Ben mesela konuşmak istemediğimi söyledim anında engeli yedim. Sonra aramaya çalıştım mesaj gönderdim ertesi sabah pişmanım diye numarayı da engellemiş. Yani bazı insanlar bağ istemeyince en küçük şeyi bahane alıyor
Çok mantikli sadce bahanesi bak yaşla ne alaka 1 aydır anlaşıyoruz demekki sıkıntı yok yaşı öğrenince mi sıkıntı dediğin gibi bahane etmiş üstüne basa basa söylüyorum arkadasiz zaten sevgili olsak anlicam sonumuz yok der ayrılır ama arkadasken böyle bsiey takılması sacma degilmi 1 aydır anlaştığı insanda bendim sonuç olarak dediğin gibi gidesi varmış bahane etmiş bide engelli anlamadim sanki ben rahatsız ediyorum bir aydır konuşuyorsun zaten rahatsız edip etmicegimi bilmiyormusun engel ne mk ergeni
Hayir birde herseyini biliyorum mk neden anlattın gidiceksen
Demek ki sevgilisi ile barışana kadar sohbet edecek birine ihtiyaç duymuş. boş ver böyle insanı önüne bak sen
Gülüm sevgilisi ile ayrı değildi onu sevmiyorum midemi bulandırıyor ama 5 yıldır beraberiz onu üzmek istemiyorum. diyordu ben akıl veriyordum beklerken sevgilisine vardı arkadasiz yani
Tamam işte dediğime çıkıyor. Sen hiç bir zaman için arkadaş olarak göremezsin ki beğendiğin kızı
Arkadaştık ama onunla
O ama anlamıştır senin his beslediğiniz
Haklisin beğendiğin kızı arkadaş olarak görmezsin ama zaten sevgilisi vardı oyuzden en azindan muhabbeti guzeldi
Benim de muhabbetim güzel ona bakarsan giden yine gidiyor dur diyemiyorsun
Haklisin dur desen de zaten sonuç değişmiyor öyle işte yaa
Ben de üzülüyorum kafam hatta güzel şu an unutabilmek için böregim de şahane olmuş 😭😭😭
Börek mi yaptin sen
Evet gel beraber olsun
Teşekkür ederim sen neler yapıyorsun calisiyormusun
Hem okuyorum hem çalışıyorum ikisi de. Sen?
Ben calisiyorum
Ne okuyorsun
Ekonomi okuyorum. Uffff ya güzelim çocuk da gitti tam ısırmalık biriydi biliyor musun?
Tombul muydu jsjshs
🤣🤣🤣🤣
Sesli güldüm yaaa
Evet biraz ama yani göze batacak şekilde değil güzel bir kilosu vardı yakışıyor adama yani uf sinir oldum kendime neden bağı kesmek istedim ki başta:(
Hep egosunu yükselttiğim insanlar kendini halt sanıp bana soğuk davranıyor oysa ben de güzel kızım
Oyuzden çok değer vermek iyi bisey degil bu konuştuğum kızın sevgildiide çok çirkindi lan dedim kendine yazık ediyorsun diyordum ayrilmiyordu mesela üzülür diye benim anamı rahat rahat aglata bildi neymiş yalan söylemişim sg mk sinir oldum bak gene
Sorma benim sinir de 180 de ondan güzelim bu neyin takıntılı halleri? Aman boş ver biz güzel saf seven insanları herkes adam yerine koymaz
Allahtan kendimi kaptirmadim oyuzden çok üzülmedim biliyordum çünkü gideceğini aslında iyi oldu erken bitmesine bence
Bence de iyi birine benziyorsun hayatını kırmaya devam et zamanla iyi birisi çıkar karşına.
Biri olarak düşünme iyi arkadaştık zaten geçmişte kötü bir ilişki yaşadım onu yorumluyorsunuz sonra arkadaş olduk ama o gitmeyi tercih etti ben uzak duruyorum artık üzülmekten yoruldum cunku
Ben de şu an 2. Şarap şişesini dikiyorum deli gibi unutup mutlu olmak için . Nedense daha çok üzülüyorum :(
Çünkü sürekli onu dusunuyorsun
Bir nevi kendini üzüyorsun bak sen engellemisin ki
Ben mi? O beni heryerden engelledi. Gerek duymadım engellemeyi güzel vakit geçirdik sonuçta
Lan aynı durumdayız benide hwryerden engelledi ve hiç gerek yoktu sanki ben rahatsız ettim de engelliyor zaten aramıyorum neden engellesin ki amaç ne
Ama ben aradım 3 kere arka arkaya. 1. aramada açtı 5 saniye sonra yüzüme kapattı 2. Aramada çıkmadı 3. aramada engelledi yani resmen palyaço durumuna düştüm
Bende öyle bir durumda yok engellediktten sonra hırs yaptım bi instadan birine yazdırdım sonrada aradım başka bir numaradan konuşmadı sonra da başka bir numaradan aradık konuştu ama görüşmek istemiyorum dedi bidaha engelledi manyak mk bende uğraşmıyorum 3 gün oldu işte
Aynen ben de de 3 gün oldu ses soluk yok birdaha da ulaşmaya çalışmam
Sana şey sorucam bak sen kızsın istesen ellitane bulursun neden illa o açıkta olursun diyelim ondan yakışıklısı yok mu var neden bukadar taktin ki?
Yakışıklı olmasından değil tabiki bence iyi görünümlü biri ama hem karakter hem de yaşam tarzı uyacağını düşündüğüm biri olduğu için zaten çekici buldum
Yani bir tek görünüş değil bir çok faktör birden uydu benim için. Üzücü birdaha konuşmayacak olmamız
Ama demekki oda sana uymicakmis işte neden seni bıraktı nedeni ne yani
Çünkü ben bir akşam 1 saat içinde gördüğü halde cevap vermediği için bağı kestim. Ertesi sabah pişman oldum yaptığım aptallığa ama çok geçtim bile
Onunda gitmeye niyeti varmış bahane hep bunlar
Sence bahane mi? Neyin siniri anlamadım neden engel yedim instada birden? Neden hemen numarayı sildi anında? Üstünden 5 dakika bile geçmeden
Dedim ya gitmek istiyormuş zaten bahaneyi bulunca gitmis ama pişman olup doner o benim öyle bir ihtimalim bile yok
Aman boşversene. 20 kadinla konuşan biri neden pişman olup dönsün ki. Bksver hayatı yaşamaya devamm
Aynen öyle dönerse kabul edermisin
Zor. Hoşlanıyorum belli ama tekrar şans verip konuşur muyum bilmiyorum çünkü ona çok kaptırririm kendimi. Üzülüyorum bu halime aslında. O yüzden tekrar konuşmak ister miyim bilmiyorum
Tekrar giderse aynı şeyleri yaşamak istemiyorsun dimi
Tekrar giderse daha acı olur daha üzücü o yüzden tekrar konuşmak ister miyim bilmiyorum. Çabuk bağlanıp seven bir insanım. Mesela onun dışında konuştuğum biri de yok. 2 senedir ilk konuştuğum kişi. Üzüldüm be diyim...
Kaç yasinda bu kisi
Ben 23 o 30
30 yaşında ergen gibi davranmasida ilginç yalniz
Ne bileyim belki de aşamadığı travması vardır
Olabilir tabi
Senin neden 2 senedir konuştuğun biri olmadı ki
Evlendim bosandim o da benim travmam hahah
Ne ara evlendin bide bosandin yuh
20 yaşımda evlendim 21 yaşımda bksandim
Hayirlisi ya olmayınca olmuyor işte çok kasmamak lazim
Yalnız öleceğim desene hahahaah
Tabiki hayir illa kafanın sardığı biri olucak ama ne bileyim guvenmemk lazim bak benim şu anlattığım aloyda baglanmadim bilerek gitti de zaten oyuzden çok dagitmadim
Ben sevince çok sevip bağlanan türden insanım. 1 gün görmeyince özlemekten ağlamaya başlarım o biçim romantizm içinde yaşayan bir insanım o yüzden kendime höre birini bulamam herhalde
Emin ol bulursun kusura bakma uyucam şimdi iyi geceler bsiey olursa yaz konuşuruz gene
Iyi geceler :)
Gunaydin
Daha bugün yaşadım, maalesef…
Sevdiği vardı kanka..
Evet