Güncellemeler
+1 yıl
Bir de bu olaydan 1 gün sonra beni instadan takipten cikmis ama wpden durum atmis.. normalde wpden paylasim yapan biri degil bi de.. yani noluyooo
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Evet arkadaşlar ben birinden hoslandim, bunu da anladi ve bana hani ben mi yanlis anladim yoksa sen benden gercekten hoşlanıyor musun imasinda biseyler dedi. Ben de canım gibi ona "kendi kendine gelin güvey oluyorsun"a getirdim. O da birkac kez şoka ugradi tabii, hani ben mi kendi kendime gelin güvey oldum falan. Sadede gelecek olursam, o yoluna ben yoluma gittikten sonra aradım ve gercek hislerimi soyledim. O da bana "yuzume karsi deseydin cevabim farklı olabilirdi dedi", ben de ona bunu soylettirmek icin ne derdin diye sordum ve sonrasinda (5 kez sorunca tabii cevap alamadigim icin) cevabim degismezdi dedi. Simdi size sorarım eyy erkolar, yuzunuze demeyip telefonda deyince ne degisiyoo? Asla anlamadim yani. Utandigim icin o an soyleyemedim sonucta
(Çocuk benim icin metrobusten geri donup bisey konusmam lazim demis bi de arkadasima ve ben mal gibi bu detayi unutup cocuga yok oyle sey demeye getirdim)
Yüz yüze Soylerken Gozler herseyi Anlatır Yalan söyleyemez
Teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
4Cevap
Ya alakası yok. Karı gibi naz yapıyor sadece.
Bir dene ikisinide ögrenirsin
Denedim zaten de karsimdaki arada fark oldugunu soyledi
Basitleştirmek gibi bence
Farki fiyati reklami aklima geldi
algiladigin zaman tekrar paylas
Her türlü söylemek laızm
Soyledim zaten de.. aciklama kismini okursan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar