Lütfen Yardım edin onu bulmam için?

Bundan yaklaşık 10 sene evvel bir kıza tutuldum, ilk ve son aşkımdı ama ona açılamadım, sonra yollarımız ayrı düştü ve onu kaybettim

Senelerce acı çektim, içim yanıyordu ama bir şey yapamıyordum.

Belki geçer diye yerini doldurmaya çalıştım, ne geçti ne de yerini doldurabildim, işte o kız bundan 2 gün önce rüyama girdi;

Rüyamda onunla bir alışveriş merkezinde karşılaşıyorduk ve ardından benimle konuşmaya başlıyordu, senelerdir ona öyle hâsretim ki rüyamda elini tutabilme şansı yakalıyorum, uzunca süre soğuk ellerini tutup gözlerine baka kalıyorum Bana sorular soruyor ancak gözlerine bakmaktan soruları duymuyorum, ardından beni alışveriş merkezinin terasına çıkartıyor, cebinden bir sigara çıkartıyor ve yakıp içmeye başlıyor "Sigaraya mı başladın?" Diyorum ve gözlerim dolmaya başlıyor, sonrasında bana son kez bakıyor ve uyanıyorum.

Bu rüyadan beridir içim daha fazla yanıyor Onu bulmak istiyorum ama bulamıyorum?

O kadar sene geçmiş soy ismini hatırlamıyorum İçim git gide daha da alev almaya başlıyor, ondan uzak olmak canımı yakıyor En kötüsü de ne biliyor musunuz?

Yaşayıp yaşamadığını bilmiyor olmak. "Olsun be" diyorum, en kötü

ahirette kavuşurum diyorum ama bu içimdeki acıyı dindirmiyor.

Her türlü sosyal medya platformunda hatırladığım kadarıyla araştırma yapıyorum ama bulamıyorum En son,

okuduğumuz okula gideyim diyorum ama hem vaktim olmuyor hem de okul yönetiminin arşivlere erişmeme engel olacağı korkusuyla bunu yapamıyorum.

Biri yardım etsin çünkü ben

Ölüyorum..

Lütfen Yardım edin onu bulmam için?