Erkekler sevdiği kıza iyi mi davranır kötü mü davranır?
İyi davranır
Kötü davranır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Manyak mi niye kötü davransın. Kötü davranıyorsa da bunu sevdiğinden yapıp yapmadığını bilemeyiz. Her yerde taktikler var, sevdiğiniz kişiye yüz vermeyin bilmem ne.. bence doğru değil bunlar, doğal davranın sadece. Flört edin kur yapın ne bileyim, fark etsin sizi..
niye kötü davransın kötü davranan sevmşyordur
Bir erkek seviyorsa o insanin yanında herzaman utanır ona hiç yanlış yapmaz üzmez ama bakıyoruz ki o kadar kız erkek ayırt etmiyorum şimdiki gençler laylaylom o yüzden her zaman ciddi bir ilişki şart
@Nurancansever aynen katılıyorum
İyi davranırız o bizim askimiz
Cevap
8Cevap
Ben sevdiğim kadına tabi ki de iyi davranırım. . ama serseriler kötü davranır kızlara
Kızın ona nasıl davrandığına bağlıdır. Kız kötü davranıyorsa ve oğlan da biraz kindar bir kişilikse ne kadar çok severse sevsin kötü davranır.
Iyi davranacak tabi hangi seven sevdiğine kötü davranır.
İnsan sevdiğine neden kötü davransın? Davranıyorsa onda bir anormallik vardır.
Erkekleri bilmem de adam dediğin sevdiği kadının bir saç teli için dünyaları yakandir. Ağlamaz diyorlar ya erkekler için günlerce yıllarca sadece sevdiği kadın için ağlayandır. Erkeklik ayrı adamlık ayrı önemli olan adam olana denk gelebilmektir. Adam olnlarin karşınıza çıkması ümidiyle.
Kızlar kendilerine iyi davranana sümsük sünepe sıkıcı diyor. Kötü davranana da canım cicim taptığım diyorlar... Mevzu bundan ibarettir...
İnsana sevdine niye kötü davransın
Seven insan sevdiğine iyi davranır
İyi davranır
Bu özellik bize has biraz
Çünkü kadınlar çiçektir
Yok aşko seven erkek duvardan duvara fırlatır 🤔
İnsan sevdiğine iyi davranır
Aga bu nasıl soru ,🤬🤬
Noldu
İyi davranır tabiki
İyi davranır
Kötü davranır