Bide bu kızla Eylül ayında karşılaşmış ayak üstü konuşmuşlar. 3 gün sonra sevgilisiyle olan fotosunu kıza gizlemiş ve gece yarısı kıza yazmış tabi libido tavan. Kız buna sevgilin var falan demis buda ayrıldık demiş cinsel şeylerden bahsetmiş. 2 gece sonra bir daha konuşmuşlar o konuşmada sevmesem yazar mıyım falan demis cin. sel bölgesinin fotosunu videosunu çekmiş boşa. lma video atmis. Bunları yarın izle ve kendine birseyler yap demis. Ertesi gün yine konuşmuşlar. Sonra kız buna sevgilisiyle ilgili şeyler sormuş ne ara oldu ne ara bu denli aşık olup pp yaptın falan demis bu da cevap vermemiş 10 gün sonra kizi insgafa silmis
Kız ertesi gün buna kahve içelim mi demiş bu da bence bundan sonra hoc görüşmeyelim birbirimizin hayatında hiç olmadık ben seni tanımıyorum sen beni tanımıyorsun hakkım varsa helal olsun sende helal et kendine iyi bak numaranı da silicem demiş. Kız cevap vermemiş. Bor hafta sonra erkek kendisi yazmış tabi libido tavan yine. Bayağı konuşmuşlar. Bu defa erkek buluşalım demiş. Buluşma kararı almışlar. Sonra 3 gün geçince Kız buna ben konuşmak istiyorum senin farklı niyetin varsa dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma demiş erkek de o xaman kendine iyi bak sil her yerden demiş Kiz cevap vermemiş. Çocukta ertesi gün imstafa engellemis. Bir hafta sonrada wpde cikarmis. Herhalde numarasını da silmistir
Bu hikaye aşırı tutarsız yine buram buram yalan kokuyor. Kız zaten bununla birşeyler yaşamış sanal ya da gerçek bilemiyorum. Zaten birşeyler yaşadığı birisine senin amacın farklı demez
Ama çocuk sevmesem yazmam sevgilimden ayrıldım falan demis. Ama buluşma nerede olacak deyince kıza kız suphelenmis herhalde biseyler mi yapacak diye. Çünkü kız asikmis
Sonrasında kız öyle demiş. Çocukta o zaman kendine iyi bak sil her yerden demiş. Instafam kizi engellemis. Wpde silmiş. Muhtemelen numarasını. da silmistir
Ya o kix benim yani eski sevgiliyim. Bana kapattı fotoyu ama hala duruyordu pp de. Gitsem bir şekilde biseyler yasiycaltim onu seviyorum çünkü. Arabada ya da otelde. Hiç değilse dokunmak isteyecekti
Instadaj sildi beno sonra engelledi. Bana hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma dedim o zaman kendine iyi bak sil her yerden dedi bir hafta sonrada kendi sildi beni.
Çok üzülüyorum. Sevmiştim. Hayatımdan iktigini da Ağustos ayında o fotoyu görünce kabullenmistim. 1 eylülde öyle bir girdi ki yine hayatıma. Yok ayrıldık yok sevmesem yazar mıyım
kiz canım misin kendini kullandirma sana cinsellik icin yazip kullaniyor zerre sevdigi yok sen de sevgilisini aldatmasina vesile oluyosun cok yazik cidden. kadinin dusmani kadindirin kanitisin. seni istemeyeni sen hic istemeyip hayatina bakacaksin az güçlü ol
kıza video falan atmış dedin , çocuğun amacı sadece kendini tatmin etmek kız istemeyince ayrılmışlar. yani çocuk daha önceki konuşmalarına göre kızın cinsellik için kıza yazmış sonra ayrılmayı planlamış ama kızdan istediği cevabı alamayınca bitirmiş. yeterince açıklayıcı oldu sanırım
erkek aşıksa sonuna kadar peşinden gider , evlenene kadar bekler ama eğer aşık değilse hevesini alır gider. daha önce ayrılmış demiştin bence sonuna kadar peşinden koşup barışmalıydı ama işte
Ben o kızım. Şu cjnsel mesajlar attığı. Açık açık demek istemedim. Şu an sevgilisiyle pp de el ele fotoları var. Bana mesaj attığı zamanda vardı yani 6 ekime kafar ama bana gizliydi. Ki beni sildiği güne kadar da gizliydi
seni sildiği için gizlilik iptal olmuştur , sevgilisiyle devam eder ama sen olumlu cevap verseydin sevgilisini senle aldatır tekrar sevgilisine dönerdi diye düşünüyorum
Evlilik hakkında kesin bir şey göstermez ama niyetinin ciddi olduğunu gösterir.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cocuk 26 yasinda. Ama dahs Eylül ayında karşılaştığı eski sevgilisine yazmış kızda cevap vermiş. Cins. el mesaj görüntü video atmış kıza. Konuşmuşlar. Buluşmaya karar vermişler sonra kız ben konuşmak istiyorum niyetin Başkaysa dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma demiş bu da sonra o zaman kendine iyi bak sil her yerden demiş. Kız cevap vermemiş. Bu da kizi instafam engellemis. Bir hafta sonrada kızın numarasını silmis
Bu mesajına göre çocuk cinsel niyetle yaklaşmışta olabilir ya da kız sadece konuşmak istiyorum yanıtına karşılık sevgili olmayı kabul etmediğinden sinirlenmişte olabilir.
Şimdi anladım. Seni cinsel ilişki için kullanmak istemiş ve kabul etmemişsin. Şimdi de diğer kızla evlenir mi vs soruyorsun. Bence buna kafa yorman gereksiz. Unut gitsin.
İnsan sevdiğini aşık olduğu ugrunda öleceği kişiyi herşeyi olan kişiyi profil resmi yapar
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evlenir yani
Cevap sahibi
+1 yıl
Kesinlikle düğün tarihinin konuşulmuş olması lazım ki resimlerini profil yapmış
Soran
+1 yıl
Bu süreçte eski sevgilisine yazması cin. sel organını bo. salma videosu atması seni düşünüyorum sevgilimden ayrıldım seni sevmesem yazar mıyım demesi peki
Cevap sahibi
+1 yıl
Yaa ne kadar safsin be çocuğum yaşın 14 mü senin aptalmisun seven insan eski sevgilisine böyle mi yaklaşır allasen anlaşılan sen psikolojik beyin ozurlusun bırak bu işleri çocuğum sütünü iç dersini yap uyu
Soran
+1 yıl
Ama uğruna öleceği kadını pp yalar evlenir dedjn
Soran
+1 yıl
Bide kıza hep libidosu yüksekten yazdi. Kızın benle ilgili sorularına cevap vermedi hep duygusal sorulara kaçamak cevaplar verdi. Bulunacaklarını kız soracağım sorulara dürüstçe ve net cevaplar vereceksen gel aksi bir fikrin beklentin varsa dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma demiş bu da kixa o xaman kendine iyi bak sil her yerden demiş. Kız cevap vermemiş. Kız bunu seviyor zaten
Soran
+1 yıl
Bide 23 eylülde sevgilim kizi instafa sildi kız buna bu kahve içelim mi dedi bu fa bence bundan sonra hoc görüşmeyelim birbirimizin hayatında hiç olmadık ben seni tanımıyorum sen beni tanımıyorsun hakkım varsa helal olsun sende helal et kendine iyi bak numaranı da silicem dedi kix cevap vermedi bir hafta sonra kendi kixa yazdı. Cinsel videolar fotolar attı. Peki. nisindeki yeni çıkan beni kixa yolladi
Soran
+1 yıl
Sonra ekimde konuştular işte kızın son tepkisinden sonra kizi engelledi
Cevap sahibi
+1 yıl
Tamam işte o kizla işi bitmiş seni de profil yapmış ki gönlü sende
Soran
+1 yıl
27 haziranda profil yaptı bizi. Profil yaptıktan sonra kızla böyle konustu
Eski sevgiliyi tamamen hayatından cikqrdi ama. Sildi engelledi. Kız buna sadece konuşacaksan buluşalım başka bisey istiyorsan dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma demiş. Bu da kiza o zaman kendine iyi bak sil her yerden demiş kız cevap vermemiş çocuk silmis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
O anki yoğun duygular ile profil resmine sizi koyabilir bu evleneceğine riayet etmez 😅
Aylardır var
Ama libifosu yoksekken eski sevgilisine cinsel mesaj atıp sevgilim den ayrıldım dedi
Aylardır evlenme teklifi etti mi?
Profil resmi yaptı
Hayır göstermez
Onu sevdiğini gösterir.. yarına çıkamayacağımızın garantisi yok ki evliliği düşünebilir. Ama evlenecek demen tuhaf 😧
Peki eski sevgilisine senden cekinmesem seni de yapardım demesi
Nasıl yani 🙄
Eski sevgilisi sörfü ne ara bu kadar aşık oldunda pp yaptın dedi buda senden cekinmesem seni de yapardım dedi
Hayır ne profil yapanları gördü bu gözler hiç biri evlenmedi ama ilerisini düşünebilir sevgililerdir.
Nasıl yani.
Yukarıda bir beyefendiye yaptığım yorumu size zahmet okuyabilir misiniz
Adımı dövme yaptırdı ama evli miyiz hayır. Yani evleneceği anlamına gelmez 😀
Ayrıldınız mi
Bu wp profili yaptı bir nevi ilan etti
Kadınların standart isteklerinden biridir bu. Yapmazsan 3 ay kavga ederler
Eski. sevhilisini yapmamış. Gervj o ilişkileri olduğunun bile gizli kalmasını istemiş.
Bir kadın ilişkiyi gizliyorsa ya evlidir ya da aklında başka erkek vardır
Ailesi tutucuymus bide çöm fazla ortak tanıdık varmış ailesinin kulağına gider diye korkmus
Kısacası akrabası ya da komşusu 😃 bence kadının evli olma ihtimali yüksek
Bide bu kızla Eylül ayında karşılaşmış ayak üstü konuşmuşlar. 3 gün sonra sevgilisiyle olan fotosunu kıza gizlemiş ve gece yarısı kıza yazmış tabi libido tavan. Kız buna sevgilin var falan demis buda ayrıldık demiş cinsel şeylerden bahsetmiş. 2 gece sonra bir daha konuşmuşlar o konuşmada sevmesem yazar mıyım falan demis cin. sel bölgesinin fotosunu videosunu çekmiş boşa. lma video atmis. Bunları yarın izle ve kendine birseyler yap demis. Ertesi gün yine konuşmuşlar. Sonra kız buna sevgilisiyle ilgili şeyler sormuş ne ara oldu ne ara bu denli aşık olup pp yaptın falan demis bu da cevap vermemiş 10 gün sonra kizi insgafa silmis
Hem cinsellik konuşuyor hem siliyor çelişkili bir durum var burada. Mantığa aykırı.
Kız ertesi gün buna kahve içelim mi demiş bu da bence bundan sonra hoc görüşmeyelim birbirimizin hayatında hiç olmadık ben seni tanımıyorum sen beni tanımıyorsun hakkım varsa helal olsun sende helal et kendine iyi bak numaranı da silicem demiş. Kız cevap vermemiş. Bor hafta sonra erkek kendisi yazmış tabi libido tavan yine. Bayağı konuşmuşlar. Bu defa erkek buluşalım demiş. Buluşma kararı almışlar. Sonra 3 gün geçince Kız buna ben konuşmak istiyorum senin farklı niyetin varsa dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma demiş erkek de o xaman kendine iyi bak sil her yerden demiş
Kiz cevap vermemiş.
Çocukta ertesi gün imstafa engellemis. Bir hafta sonrada wpde cikarmis. Herhalde numarasını da silmistir
Kız bekar baki. re sadece çocukla sextinh yapmış. Evli degil🤣🤣🤣
Bu hikaye aşırı tutarsız yine buram buram yalan kokuyor. Kız zaten bununla birşeyler yaşamış sanal ya da gerçek bilemiyorum. Zaten birşeyler yaşadığı birisine senin amacın farklı demez
Sanal yapmislar
Ama çocuk sevmesem yazmam sevgilimden ayrıldım falan demis.
Ama buluşma nerede olacak deyince kıza kız suphelenmis herhalde biseyler mi yapacak diye. Çünkü kız asikmis
Aşık olan kız hayır demez. Tecrübeyle sabittir bu
Sonrasında kız öyle demiş. Çocukta o zaman kendine iyi bak sil her yerden demiş. Instafam kizi engellemis. Wpde silmiş. Muhtemelen numarasını. da silmistir
Ya çocuğun sevgilisi var kıza kapatmış fotoyu sadece. Ve kızın hiçbir sorusuna net cevap vermiyor.
Zaten 4 5 ay önce se. xting yapıyorlarmış
Ya bir kadın aşıksa gözü başka şey görmez evlenmek için can atar. Bu hikaye baştan sona yalan geliyor bana
Ama sevgilisi olan adamla yatıp kalkınca ortada kalacak kız yani
Ya o kix benim yani eski sevgiliyim. Bana kapattı fotoyu ama hala duruyordu pp de.
Gitsem bir şekilde biseyler yasiycaltim onu seviyorum çünkü. Arabada ya da otelde. Hiç değilse dokunmak isteyecekti
Bunlar madem birbirine yakın zaten telefon olmasa da yan yana gelecekler. Kadınlar aşık olunca duygularını saklayamaz ve bakan herkes bunu farkeder.
Açık açık kız benim diyemedim.
Aşıksan evli de olsa hayır diyemezsin.
Instadaj sildi beno sonra engelledi. Bana hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma dedim o zaman kendine iyi bak sil her yerden dedi bir hafta sonrada kendi sildi beni.
Sevgilisiyle pp de el ele fotosu var ustelik
Seninle hayatındaki insan arssında seçim yapmış ve onu seçmiş
Evlenir değil mi onunla.
Dönüşü yok
Düğününde göbek atma ihtimalin de var senin. Senin için kötü bir durum olmuş
Çok üzülüyorum. Sevmiştim. Hayatımdan iktigini da Ağustos ayında o fotoyu görünce kabullenmistim.
1 eylülde öyle bir girdi ki yine hayatıma. Yok ayrıldık yok sevmesem yazar mıyım
Bir erkek bir kadınla birlikte Pp yapıyorsa çevresine biz ciddiyiz evleneceğiz mesajı veriyordur
Başka anlamı olamaz dimi.
Yani öylesine yspmaz
Bide bana diyorki sevgili yapmis pp yapmış olabilirim ama his var mi bu onemli
Seni bu umut bitirir. Dönmez sana dönsede seninle ciddi düşünmez. Yoluna bak hayatında başka insanlara şans ver. Çivi çiviyi söker
En çokta se. xting yaptım diye uxuluyofum
Dönüp bana fiyorki senden cekinmesem seni de yapardım
Seni yadekte tutuyor ara sıra yokluyor tepkini ölçüyor. Senden ışık alsa gözünün yaşına bakmaz
Sen dua et seninle birşeyler yaşayıp seni o şekilde kullanmaya kalkmamış. Verilmiş sadakan varmış. Yoksa seni yıllarca kullanırdı
Sildi sanmsmki bi daha yazsin
kiz canım misin kendini kullandirma sana cinsellik icin yazip kullaniyor zerre sevdigi yok sen de sevgilisini aldatmasina vesile oluyosun cok yazik cidden. kadinin dusmani kadindirin kanitisin. seni istemeyeni sen hic istemeyip hayatina bakacaksin az güçlü ol
canim degil slk yazmistim KS duzeltmis aahjshsha
amaç belli fakat taktik farklı dikkatli olmak şart
Nasil yani. anlayamafim
kıza video falan atmış dedin , çocuğun amacı sadece kendini tatmin etmek kız istemeyince ayrılmışlar. yani çocuk daha önceki konuşmalarına göre kızın cinsellik için kıza yazmış sonra ayrılmayı planlamış ama kızdan istediği cevabı alamayınca bitirmiş. yeterince açıklayıcı oldu sanırım
O xaman pp yaptığı kixa asik ve evlenir
evlenmez tadına bakar kaçar başkasına
Neden öyle dedin ki
erkek aşıksa sonuna kadar peşinden gider , evlenene kadar bekler ama eğer aşık değilse hevesini alır gider. daha önce ayrılmış demiştin bence sonuna kadar peşinden koşup barışmalıydı ama işte
Ben o kızım. Şu cjnsel mesajlar attığı. Açık açık demek istemedim.
Şu an sevgilisiyle pp de el ele fotoları var. Bana mesaj attığı zamanda vardı yani 6 ekime kafar ama bana gizliydi.
Ki beni sildiği güne kadar da gizliydi
seni sildiği için gizlilik iptal olmuştur , sevgilisiyle devam eder ama sen olumlu cevap verseydin sevgilisini senle aldatır tekrar sevgilisine dönerdi diye düşünüyorum
Şu anda ppsini göremiyorum hakkında kısmını göremiyorum. Silmiş.
Geri yazmaz diye dusunuhorum sizin fikriniz nedir
bencede yazmaz
Yqzdq keşke söyleyeceklerim var
hata yapma ama
Yok içimde kalan birkaç şey var onları dicem
tamam o zaman
Evlilik hakkında kesin bir şey göstermez ama niyetinin ciddi olduğunu gösterir.
Cocuk 26 yasinda.
Ama dahs Eylül ayında karşılaştığı eski sevgilisine yazmış kızda cevap vermiş. Cins. el mesaj görüntü video atmış kıza. Konuşmuşlar.
Buluşmaya karar vermişler sonra kız ben konuşmak istiyorum niyetin Başkaysa dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma demiş bu da sonra o zaman kendine iyi bak sil her yerden demiş. Kız cevap vermemiş. Bu da kizi instafam engellemis.
Bir hafta sonrada kızın numarasını silmis
Bu mesajına göre çocuk cinsel niyetle yaklaşmışta olabilir ya da kız sadece konuşmak istiyorum yanıtına karşılık sevgili olmayı kabul etmediğinden sinirlenmişte olabilir.
Bide kixi engellemis instafa
Yani silersin tamam da engel coj gereksiz değil mi
Sonuçta pp fotosunda el ele olduğun bir kız varken eski sevgilinin seninle yapacağını düşünemezsin. Üstelik kız bak. ikre ve sana aşıkken haksız miyim
Sen o çocuğun engellediği kız mısın, profil fotoğrafında olan sevgilisi misin?
Engellediği kızım. Eski sevgilisi yani
Şimdi anladım. Seni cinsel ilişki için kullanmak istemiş ve kabul etmemişsin. Şimdi de diğer kızla evlenir mi vs soruyorsun. Bence buna kafa yorman gereksiz. Unut gitsin.
Tabi yarın nikah randevusu alır
Cidden mi
İnsan sevdiğini aşık olduğu ugrunda öleceği kişiyi herşeyi olan kişiyi profil resmi yapar
Evlenir yani
Kesinlikle düğün tarihinin konuşulmuş olması lazım ki resimlerini profil yapmış
Bu süreçte eski sevgilisine yazması cin. sel organını bo. salma videosu atması seni düşünüyorum sevgilimden ayrıldım seni sevmesem yazar mıyım demesi peki
Yaa ne kadar safsin be çocuğum yaşın 14 mü senin aptalmisun seven insan eski sevgilisine böyle mi yaklaşır allasen anlaşılan sen psikolojik beyin ozurlusun bırak bu işleri çocuğum sütünü iç dersini yap uyu
Ama uğruna öleceği kadını pp yalar evlenir dedjn
Bide kıza hep libidosu yüksekten yazdi. Kızın benle ilgili sorularına cevap vermedi hep duygusal sorulara kaçamak cevaplar verdi. Bulunacaklarını kız soracağım sorulara dürüstçe ve net cevaplar vereceksen gel aksi bir fikrin beklentin varsa dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma demiş bu da kixa o xaman kendine iyi bak sil her yerden demiş. Kız cevap vermemiş. Kız bunu seviyor zaten
Bide 23 eylülde sevgilim kizi instafa sildi kız buna bu kahve içelim mi dedi bu fa bence bundan sonra hoc görüşmeyelim birbirimizin hayatında hiç olmadık ben seni tanımıyorum sen beni tanımıyorsun hakkım varsa helal olsun sende helal et kendine iyi bak numaranı da silicem dedi kix cevap vermedi bir hafta sonra kendi kixa yazdı. Cinsel videolar fotolar attı. Peki. nisindeki yeni çıkan beni kixa yolladi
Sonra ekimde konuştular işte kızın son tepkisinden sonra kizi engelledi
Tamam işte o kizla işi bitmiş seni de profil yapmış ki gönlü sende
27 haziranda profil yaptı bizi. Profil yaptıktan sonra kızla böyle konustu
Onu baya sevdiğini gösterir
Yoksa koymaz
Peki eski sevgilisine senden cekinmesem seni de yapardım demesi
Senin bu tip durumlara takan bir tip olduğunu gösterir
Hayır asla bu bir gösterge değil.
Eski sevgiliyi tamamen hayatından cikqrdi ama. Sildi engelledi.
Kız buna sadece konuşacaksan buluşalım başka bisey istiyorsan dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma demiş. Bu da kiza o zaman kendine iyi bak sil her yerden demiş kız cevap vermemiş çocuk silmis
bilemeyiz