tatlı, sevimli bir yapım var. Beyaz tenli, kumral saçlı yeşil kahve karışık gözlere sahip, 170 boy 79 kiloyum. Yani Kiloluyumda. Kısaca pek güzel değilim. Ama gittiğim ortamlarlar da bana bakıyorlar. Sen kuruyorsun falan demeyin. Görüyorum ki söylüyorum.
Örnek vermek gerekirse;
Kardeşimin kursuna gidiyorum. Yanında durmak için 5 tane hocaları var birisi dengeyi öğretirken birisi ipi öğretiyor. Hepsi gayet yakışıklı, efendi insanlar.
Kardeşim hepsine sırasıyla gidiyor. Ve ne zaman hocalarına baksam bana bakıyorlar. Ben bakınca da gülümsüyorlar.
Hatta birisi özellikle yaptığı her hareketten, espriden sonra bakıyor.
Sadece orası olsa tamam. Kendi gittiğim kursta adını bile arkadaşlarımdan öğrendiğim bir hoca, her zaman bana bakıyor.
Sizce neden? Hepsi birden hoşlanmış olamaz ya?
Bende mi sorun var acaba?
Veya geçen kardeşimin hocalarından birisi büyük ihtimalle çocukların fotoğrafını çekiyormuş gibi yapıp benim fotomu da çekti?
Bu sonuncusundan emin değilim ama yani öbürleri?
Dediğim gibi fiziğim kötü yanı kötüden kastım. Kiloluyum. Yoksa orantısal olarak iyi. Belim kalça ve göğüslere göre daha ince
Sizce hoşlanıyorlar mı?
Hoşlanıyorlar 5 i de mi hoslaniyor?
Örnek vermek gerekirse;
Kardeşimin kursuna gidiyorum. Yanında durmak için 5 tane hocaları var birisi dengeyi öğretirken birisi ipi öğretiyor. Hepsi gayet yakışıklı, efendi insanlar.
Kardeşim hepsine sırasıyla gidiyor. Ve ne zaman hocalarına baksam bana bakıyorlar. Ben bakınca da gülümsüyorlar.
Hatta birisi özellikle yaptığı her hareketten, espriden sonra bakıyor.
Sadece orası olsa tamam. Kendi gittiğim kursta adını bile arkadaşlarımdan öğrendiğim bir hoca, her zaman bana bakıyor.
Sizce neden? Hepsi birden hoşlanmış olamaz ya?
Bende mi sorun var acaba?
Veya geçen kardeşimin hocalarından birisi büyük ihtimalle çocukların fotoğrafını çekiyormuş gibi yapıp benim fotomu da çekti?
Bu sonuncusundan emin değilim ama yani öbürleri?
Dediğim gibi fiziğim kötü yanı kötüden kastım. Kiloluyum. Yoksa orantısal olarak iyi. Belim kalça ve göğüslere göre daha ince
Sizce hoşlanıyorlar mı?
Hoşlanıyorlar 5 i de mi hoslaniyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar