İlk buluşmada öptürmeyince bozulan erkek cinsi nedir?

Tamam çocuk içti etti okey ama içincede her yerin ayrı oynamasın ben böyle numaralara gelen bir tip değilim evlilikten bahsettin kendini iyi tanıttı çıkıştada hem öpmeye çalıştı hem eve götürmeye bende beni bırak dedim oda noldu ya falan dedi cevap vermedim ısrar edince bu kadar hızlı gitmen çok saçma benim gözüm açık bu konularda dedim oda özür diledi vs bende özür dilemen mesele değil senin arayışın farklıysa ona göre farklı rota çiz dedim cevap vermedi gaza bastı sinirlendi evin önüne gelincede duygu sömürüsü yaptı böyle olcağını bilseydim yazmazdım dedi bende dedim ki ne yani öptürmeyeceğimi bilsen mi yazmadızdın dedim Serefsz dedi güldü ne alaka dedi bende böyle olcağını bilsem gelmezdim dedim sinirlendi defol dedi kapıyı açarken tuttu beni geri soktu içeri ben uzun zaman sonra böyle hissettim ne yani sana farklı bi niyetim mi var dedi tribe bağladı ben böyleyim şimdi git hadi git dedi bende yine indim arabadan ahdjdjdj aramaya başladı aptal ilk defa böyleydim geri gel diye mal mıdır nedir arkadaşlar bu alkol kafası mı nedir buraya kadar okuyan varsa tşkkrler canım sıkıldı anlatıyım dedim yorumlayalım bakalım
İlk buluşmada öptürmeyince bozulan erkek cinsi nedir?