O zaman unut onu. Bu arada eğer böyle ani bir özlem geldiyse bil ki şu an onun hayatında bir farklılık heyecan oluşmaya başlamıştır
Soran
+1 yıl
Tahmin edebiliyorum zaten. 8 aydır unutmaya çalışıyorum. Görmemek için tuşlu telefona bile gectim nafile.
Cevap sahibi
+1 yıl
Kaanka bişi dicem senin olayın bence ona hala biseyler demek istiyorsun kızma öfke gibi bilmiyorum diyemediklerin kalmış içinde bence ondan böylesin
Soran
+1 yıl
Kız sen nereden anladin yaaa cus ahahshsbshabss. Sanırım çoğu şey içimde kaldığı için hırs yaptım.
Cevap sahibi
+1 yıl
Ya mantıklı bir insan kendisini aldatan birine aşık olamaz. Yerini nefret doldurur ancak insan beyni olumlu şeyleri hatırlamaya meyilli olduğu için sen onunla yaşadığın güzel anılar aklına geliyor sanki ellerinden masumca kayıp gitmiş gibi hissediyosun ama halbuki seni aldatti. Ve aldatma olayından sonra hemen ayrılık olur bir kısa sürede hakaret edersin sinirden zaten engeli basarsın. Aldatıldıgn içinde sen mesaj atamaazsin tabi yine. Ondan ona olan öfkeni kusamadigin için böylesin aşık falan değilsin haberin olsun sadece hala içinde bisiler demeye ukte kalmış. Ya bu olayı kabullen artık geçmişte kaldı diye Allah'a havale et. ya da telden ne demek istiyorsan de.. ciddiyim. Bak şöyle içini rahatlat. Tabi telefonu kapatabilir yüzüne ama şimdi gerek yok buna kaç ay geçmiş. Kendine uğraş bul nedense güzel bir kız olduğunu hissediyorum. Sen önüne odaklan. İnsanlar seni bulur... Bu hayatta kendini parlattikca parlarsin.. bırak enerjini ona verme. Onun modunu yükseltme emin ol onu düşündükçe onun hayatı daha da guzellesicek çünkü bu bir kuraldır. Enerjini ona veriyosun sen bitkin oluyorsun. Ondan enerjini çek kendine ver
Soran
+1 yıl
Dediğin her şey çok doğru. Hepsinin farkındayım aslında. Hayatıma devam ediyorum. Ama bir şekilde aklıma geliyor işte. Hırs yapmayı birakicam ya da arayıp sovucem. Teşekkür ederimm çok iyi niyetkisin🙏🥲🥲
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Açılmıyor
Oğuzhan Uğurun şarkısı ya o geldi aklıma ondan attım. Banane özledim parçası 🤗
Abla adam seni aldatmış ne sevgisi aww nefret etmen lazım ondan
Nefret edemiyorum ablası
İşte sende bir sıkıntı var bir sürü erkek var başka birini sev ona mı kaldın
Onu değil alışkanlıkları geçen güzel zamanları özlüyorsun sadece
Sanırım öyle 🥲
Bir insan neden aldatır ki?
Gel dese gider msiin?
Hayır tabii ki özlemekten gebersem gitmem.
O zaman unut onu. Bu arada eğer böyle ani bir özlem geldiyse bil ki şu an onun hayatında bir farklılık heyecan oluşmaya başlamıştır
Tahmin edebiliyorum zaten. 8 aydır unutmaya çalışıyorum. Görmemek için tuşlu telefona bile gectim nafile.
Kaanka bişi dicem senin olayın bence ona hala biseyler demek istiyorsun kızma öfke gibi bilmiyorum diyemediklerin kalmış içinde bence ondan böylesin
Kız sen nereden anladin yaaa cus ahahshsbshabss. Sanırım çoğu şey içimde kaldığı için hırs yaptım.
Ya mantıklı bir insan kendisini aldatan birine aşık olamaz. Yerini nefret doldurur ancak insan beyni olumlu şeyleri hatırlamaya meyilli olduğu için sen onunla yaşadığın güzel anılar aklına geliyor sanki ellerinden masumca kayıp gitmiş gibi hissediyosun ama halbuki seni aldatti. Ve aldatma olayından sonra hemen ayrılık olur bir kısa sürede hakaret edersin sinirden zaten engeli basarsın. Aldatıldıgn içinde sen mesaj atamaazsin tabi yine. Ondan ona olan öfkeni kusamadigin için böylesin aşık falan değilsin haberin olsun sadece hala içinde bisiler demeye ukte kalmış. Ya bu olayı kabullen artık geçmişte kaldı diye Allah'a havale et. ya da telden ne demek istiyorsan de.. ciddiyim. Bak şöyle içini rahatlat. Tabi telefonu kapatabilir yüzüne ama şimdi gerek yok buna kaç ay geçmiş. Kendine uğraş bul nedense güzel bir kız olduğunu hissediyorum. Sen önüne odaklan. İnsanlar seni bulur... Bu hayatta kendini parlattikca parlarsin.. bırak enerjini ona verme. Onun modunu yükseltme emin ol onu düşündükçe onun hayatı daha da guzellesicek çünkü bu bir kuraldır. Enerjini ona veriyosun sen bitkin oluyorsun. Ondan enerjini çek kendine ver
Dediğin her şey çok doğru. Hepsinin farkındayım aslında. Hayatıma devam ediyorum. Ama bir şekilde aklıma geliyor işte. Hırs yapmayı birakicam ya da arayıp sovucem. Teşekkür ederimm çok iyi niyetkisin🙏🥲🥲
yara bandı iyi geliyor ben öyle yaptım :(
Hayır kimseyi kullanamam 🥲🥲
yarası olan var öyle düşün :( yaraları birlikte sarmak iyi oluyor
Hee sonra eski sevgilisine dönsün o da beni bıraksın ahahahhadbsbsbs
yoo aldatılana dönmek yakışmaz ki
Dönen var deme öyle
ben dönmem o ihaneti hazmedemiyorum :(
Ben de dönmem
gel o zaman sarıl bana unutalım o hainleri :(
Kadınların duygularını bazen anlayamıyorum
Anlamadığın ne
Adam aldatmış daha ne yapması lazım kalbinden aklından sokup atmak için
Kalpten söküp atmak benim elimde mi aylardır bununla savaşıyorum zaten ben
Bence gereksiz savaş veriyorsun. Çıksan karsina itiraf etsen sevdigini yine aldatacak
Ona geri dönmek istemiyorum kii. Gururumu çiğnemem asla.
Peki ne olmasını istiyorsun
Onu sevmeyi bırakmak istiyorum. Bunu nasıl yaparım diye soruyorum.
Onu dusunmeyerek yapabilirsin : )
Onu düşünmemek için tuşlu telefona geçtim. Aklına gelecek bütün yolları denedim psikologa da gittim. Ama bakalım hayırlısı
Ohooo bu kadar seviyordun madem bı daha yapma deyip devam etseydin terketmeseydin : )
Abi mesele benim sevmem mi sence
Peki nasıl olmalıydı bu süreç özür dilemedi mi?
Diledi de içime sinmedi özrü. Sönmedi içimdeki ates 😂😂
Sönmesi için ne yapmasi gerek daha
Hiçbir şey
O zaman git sen özür dile ne diyim yani : )
Aferin sana güçlü kiz