Yemek yapmayı bilmesi önemli kalbime giden yolun tüm güzergahı midem 😂😂 Bu değil tabi ki zamanla farkettiğim üzere kadınlara karşı bitmek tükenmek bilmeyen aşırı bi zaafı olduğunu farkettiğim biriyle, ikinci olarak da anlayışlı ve saygılı olmayan biriyle en fazla kafa tokuşturup kendisini gezegenden silerim
"Kardeşim" diyebilmek için bile belli bir standartlara sahip olması lazım. Küfürlü konuşan insan benim hayatımda bir hiçtir. Aşırı soğurum öylelerinden. Lakayıt biriyse ileri düşünmem mesela. Örneği bu şekilde verebilirim.
Kardeş kavramı benim için önemli bir kavram ya öyle kabaca hareketler sergileyen insanlara sen benim dünya ahiret kardeşimsin diyecek potansiyelde değilim. Kaba olan kişiler benim hiçbir şeyim olamaz.
Yalan söyleyenler, itici olanlar. soğuk olanlar. küfür eden kaba konuşanlar.. toksik olanlar bir iyi bir kötü olanlar. ne istediğini bilmeyenler.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Egoist, narsist, cokbilmis, kendinde her türlü hakkı bulan , derdi uckurunda olan ben zekiyim kadınlar ikinci sınıf vatandaş diyen, düşüncesiz, kaba, ot gibi yaşayan sırf yakışıklı diye mesleği var diye bana hizmetçi olacak evleneceğim kadın diyen yine sırf mesleği var diye parasal yönden güçlü diye kendinden küçücük kadınlarla beraber olacağını sanan sonra kadını köle gibi gören köle gibi calistiracagini her türlü işe koşturacağini sananlar ve ukala tipler ve erkeğe hersey reva diyenler kendi bacısını kısıtlamaya çalışan herseyi ona çok görenler bi zahmet uzak dursunlar !
Yemek yapmayı bilmeyen, cumleye küfürle başlayıp küfürle sonlandıran, üslubunu duzeltmemekte ısrarci olan, kalp onarmayı bilmeyen, sinir ederek sevdiğini sanan zekasızlar, şefkat, sevgi, saygı gibi kavramları kendine karşı beklerken karşı tarafa göstermeyenler, kendini yetiştirmekten aciz ben böyle gördüm diyip konuyu kapatıp karşısındakinin düşüncesini dahi duymaya tahammulu olmayanlar hatta onlar dunya ahiret bacim değil dusmanim olsunlar
Küfür edebilir sorun yok rahatlatıcı etkisini kullanıyor derim geç yazma konusunda sinirlerini yerinden oynatabilirim geç yazarsa da bu da bir sorun teşkil etmez yemek yapmasını bilmiyorsa da öğrenir bunlar sorun değil ki daha önemli sorunlar var mesela gevşeklik, yalan, normal sohbet etmeyi bilmeyen her konuşmayı +18 yürütmek isteyen ilgi manyakları gibi bu tipler uzak olsun gerginlik yaşanmasın.
Kızlarla çok haşır neşir olan , akpli , dini olan, ilk insanmış gibi modda takılan , kadınlar şöyle tip seviyor diyen ya da kadınlar tecrübeli seviyor diye zırvalayan tiplerin hepsi bacım bile olamazlar 😂
keko olan bel altı espri yapan gerçi bunlarla arkadas da olmam he bi de sigara alkol kullanınca havalı olduğunu düsünen sürekli karı kız muabbeti yapan
Oh my God. Ben biyikliyim. Hemde cok buyuk sulaleden gelen. bir ozellikle Kesin kesmeyi. dusunuyorum kararsizdim Simdi kesme daha iyi diye dusunuyorum. Sagol