Selamlar,
Bunun Türkçe açıklaması şöyledir. Hem karnı doysun hem de pastam dursundur. Seni bir şekilde yedekte tutmak istiyor demektir. Söylediği cümle aşırı derecede itici cümle. Karısını seven bir insanın sana karşı nasıl duyguları olabilir ki?
Bir şekilde seni kandırıp farklı olarak senden faydalanmak isteyeceğini düşünüyorum. Kesinlikle bu tuzağa düşme. Yine altını çizirek söylüyorum böyle adamlardan uzak durman lazım. Durduk yere başına belayı alırsın. Sanki dünyada erkek mi kalmadı?
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu söyleyen benim kocam. 1 yıldır ilişkisi varmış. Kızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, benimkide 1 ay zaman istemiş, kız tamam ama artık seni beklemiyorum demiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş. Ne yapmaya çalışıyor?
En İyi Cevaplar
+1 yılSırtlan erkek profili resmen sana ben karımı seviyorum ama sana da ilgim var diyip seni metres yapicak onun oyuncağı ol istiyo cani istediğinde gelsin rahatlasın gitsin diye üstelik karaktersiz erkekler böyledir zaten evlenince cepte zaten Dursun o ben yine gönül eglendirim ne kadar mide bulandırıcı Uzak dur direk kendine saygı göster kendini sev ki böyle insanlara meze olma
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim kocam bu kişi. Kızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, benimkide 1 ay zaman istemiş, kız tamam ama artık seni beklemiyorum demiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş, bu ne demek?
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kullanmak için yem atıyor işte slk çok memlekette düşüyor tabi bu numaraya kullanıp atıyorlar sonra peçete gibi yapmayın kızım evli adamlarla takılmayın kendinize yapılmasını istemediğiniz şeylerden uzak durun. O eşini boşamaz diğerini kullanır kullandığı nolur yarın öbür gün evlenir bir enayi bulur aynını kendi yaşar bu işler sırayla...
09 Yorumla
Soran+1 yılBenim kocam bu kişi. Kızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, benimkide 1 ay zaman istemiş, kız tamam ama artık seni beklemiyorum demiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş, bu ne demek?
Soran+1 yılAma kız kabul etmemiş böyle bir ilişki istemiyorum demiş, benim ki ısrar etmiş zaman ver düşüneyim diye.
Soran+1 yılBilmiyorum canım kafam çok karışık. Sence o kız seviyor olabilir mi?
Soran+1 yılO zaman neden karımı seviyorum dedi kıza?
Soran+1 yılSevse beni bırakıp ona gitmez mi?
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Her ikisinden de olmamak için bu şekilde söylüyordur. Ne evliliğinden olmak istiyor ne de diğer ilişkini bitirmek istiyor. İki yanlış eşittir hayal kırıklığı.
07 Yorumla
Soran+1 yılBunu söyleyen benim kocam. 1 yıldır ilişkisi varmış. Kızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, benimkide 1 ay zaman istemiş düşünmek için. Ne yapmaya çalışıyor?
Soran+1 yılAma beden? Ben karısıyım! Niye o kızı kesip atmıyor kararını açıklamak için zaman istiyor
Soran+1 yıl2 ay önce olaylar açığa çıkınca evi terkettim yalvardı yakardı. Şimdi tekrar kıza adım attı ve zaman istedi. Hem beni bırakmıyor hem onu.
Soran+1 yılBenide bırakmak istemiyor
Karımı seviyorum demiş kıza
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bu erkek sağlam pabuç değildir tabiri caizse. Karısı varken böyle bir cümle kuran erkekten hayır beklemeyin ve söylediği sözlere inanmayıp koşarak uzaklaşın derin yoksa siz üzülürsünüz. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
17 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Benim kocam bir kızla 1 yıldır ilişki yaşamış. Kızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum demiş, benimkide düşünmek için 1 ay zaman istemiş, kız tamam ama artık seni beklemiyorum demiş. Ne yapmaya çalışıyor?
- +1 yıl
Rica ederim. Yani size yol verip o kızı almaya çalışıyor veya kızı kandırıyor eşim olacaksın diye öyle bir niyeti var. Ama dediğim gibi ana hedefi aldatmak yani ihanet var ortada.
Soran+1 yılKızdan zaman istemiş düşünmek için. Kız kabul etmez böyle bir ilişkiyi, evli olduğunu öğrenince hemen iletişimi kesti. Karımı seviyorum ama sanalda karşı duygularım var demiş. 1 ay düşünelim ve kararlarımızı bildirelim demiş.
- +1 yıl
Anladım dediğim gibi yani bence kızı ağına düşürmek istiyor ve yolunu gözlüyor. Kız da bunu bilmesine rağmen yuva yıkmayı göze alıyor yani üzücü şeyler bunlar tabii ki çok yanlış.
Soran+1 yılHayır kız kabul etmemiş bitsin demiş ve benimkide ısrarla kızdan zaman istemiş. Kızı niye bırakmıyor? Gerçekten duyguları olabilir mi? İlişkileri 1 yıl sürmüş
Soran+1 yılHatta karımı seviyorum demiş, kızda benim senle bir işim olamaz demiş ama zaman vermiş
- +1 yıl
Bence işte arada halen bir şeyler var yani duygusal veya başka bir bağ olmasa ikisi de birbirlerinin yüzünü bir daha görmek istemezlerdi.
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılKaraktersiz olduğu için
01 Yorumla
Soran+1 yılKızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, benimkide 1 ay zaman istemiş, kız tamam ama artık seni beklemiyorum demiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş, bu ne demek?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılDusunup napicakmis? Karisini seviyorsa seninle isi ne? Duygusu yok. Dusunme sebebi de nasil bir katekulli ceviririm diye olabilir. Uzak duruuuuunnnnn..
06 Yorumla
Soran+1 yılKızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, benimkide 1 ay zaman istemiş, kız tamam ama artık seni beklemiyorum demiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş, bende anlamadım bu ne demek?
- +1 yıl
Bu vb iliskulerden lutfen uzak durun. Adam evli... Bu 1 sebep zaten 2 evliyken niye baskasina megilleniyor? Srfsz mi bu? Evet... Ayrica dusunup nolucak? Neyi dusunecek? Dusunmesin bisey. I ih yamuk bir adam sevmedim.
Soran+1 yılAynen bende onu soruyorum neyi düşünecek?
Ailesi ve ben öğrendim kıyamet koptu herkes bir daha o kızla görüşme dedi ve kızda o günden sonra hiç yazmadı benimki 2 ay sonra iş yerine gitti ve zaman istedi… Niye böyle bir şey yapıyor?- +1 yıl
Kacamak yapmak istoyor ortam ayarliyor.
Soran+1 yılAma kız kabul etmez ki
- +1 yıl
O zaman sorun da yok.
Bundan daha fazla merak ettigim evli bir adamın dediğini kafasına takip böyle bir soruyu bekar bir kadın neden sorar.
08 Yorumla
Soran+1 yılBenim kocam canım.
Kızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, benimkide 1 ay zaman istemiş, kız tamam ama artık seni beklemiyorum demiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş, bu ne demek?
Soran+1 yıl@Thayatit Bilmiyorum. Niye kızı bırakmıyor?
Soran+1 yıl@Thayatit ama beni bırakmadı ki hala benimle evli ve karımı seviyorum demiş
Soran+1 yıl@Thayatit şaşırdım gerçekten 😟 ne yapmaya çalışıyor
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. O adam karaktersizlikte sınırları aşmış karısını aldatan senide aldatır gerçekten seven insan zaten bu teklifle gelmez amaç belli
013 Yorumla
Soran+1 yılAmaç ne? Kızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, benimkide 1 ay zaman istemiş, kız tamam ama artık seni beklemiyorum demiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş, bu ne demek?
Soran+1 yılAma 1 yıldır ilişkileri var. Ailesi ve ben öğrendim kıyamet koptu herkes bir daha o kızla görüşme dedi ve kızda o günden sonra hiç yazmadı benimki 2 ay sonra iş yerine gitti ve zaman istedi… Sadece arzuluyorsa niye kesip atmıyor bu kızı, niye zaman istiyor? Niye bu riski alıyor?
Soran+1 yılNasıl bir umut?
Soran+1 yılO kız kendini kullandırtmaz. Kız ben böyle bir yolda devam edemem bitsin demiş. Benimki ısrar etmiş zaman ver diye. 1 ay sonra kocam annesinin yanına gidecek başka şehire. Kızda o şehirde yaşıyor, 1 ay düşünelim ve son kararımızı bildirelim demişler.
Soran+1 yılMaalesef… ne olacak sence?
Soran+1 yılHaklısın… Bir erkek bir kızı arzuladığı zaman ona karşı koyması çok mı zor?
- +1 yıl
Hayır aslında çok kolay eğer esin seni gerçekten sevse idi başka bir kadını asla arzulamazdi ha dövüş kavga olur sürekli eşler birbirinden bıkar sevgi saygı biter o zaman iki tarafta mutlulugu dışarda arar ancak bir sebep yoksa bunu yapan kim olursa olsun ne karakteri ne edebi ne namusu vardır
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılbirini severken diğerine duyguların olamaz tanıyorsan o karaktersize bunu söyle
01 Yorumla
Soran+1 yılBende Aynısını söyledim. Nasıl böyle bir şey olabilir?
- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılBir kız neden evli olduğunu bildiği erkekle böyle bir bağ kuracak seviyeye gelebilir?
02 Yorumla
Soran+1 yılKızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, artık seni beklemiyorum demiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var lütfen zaman ver demiş, bu ne demek? Kız 1 ay mühlet vermiş.
- +1 yıl
Her cevap bir başka soruya gebe.
1. Adamın evli olduğu kadının hiçbir şeyden haberi olmayabilir veya adamın kendi haklı sebepleri de olabilir.
• Bunu yolu şartlar gerçekten bunu gerektiriyorsa boşanmaktır. Evliyken bir başkasıyla olmak değil.
2. Diyelim ki boşandı ve arkadaşınızla ilişkiye başladı ve evlilikle sonuçlandı.
• Aynı şeyi arkadaşınıza yapmayacağını iddia edebilir misiniz?
3. Duyguları olması ve zamana ihtiyaç duyduğunu söylemesi zaman kazanmaktan başka bir anlama geliyor mu?
• Geldiğini de boşanacağını zannetmiyorum.
4. Boşandı ve arkadaşınızla evlendi?
• Bir yuvanın yıkılmasında şöyle ya da böyle pay sahibi olup mutlu olabilir mi, zannetmem.
Karar da yaşanacak olanlar da taraflara kalmış.
+1 yılKisa ve net tek bi sebebi var... o erkek p**çtir. Böyle erkeklere yüz vermeyin.
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim kocam. Kızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, benimkide 1 ay zaman istemiş, kız tamam ama artık seni beklemiyorum demiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş, bu ne demek?
- +1 yıl
Allah kurtarsin bacım.. kocan tam bi seref***z. Ayran gönüllü. Hevesini alamamis bi ergen daha. Her cicekten bal alma havasinda.
Soran+1 yılAmin canım. Ne olacak sence? Kız böyle bir ilişki istemiyorum demiş o da zaman ver diye ısrar etmiş ve 1 ay düşünüp konuşacaklarmış.
- +1 yıl
Valla bak bacım bana da denk gelmisti boyle biri. Dedim ben iliski istemiyorum böyle birakmamisti peşimi. Yani senin kocan da basina bela almadan durmayacak gibi görünüyor. Bence kocanla konus ne hissediyor ve düşünüyorsan. Küfret bide yüzüne de tükür ki ne b**k biri olduğunu anlasin.
Soran+1 yılSeninkide mi evliydi?
- +1 yıl
Evet. Ve burada hala. Bi güzel kufrettim engelledim
- Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.
+1 yılNe desem KS sansur uygular o yuzden küfür diyim sen anla😂
03 Yorumla
Soran+1 yılAnladım 😅
Kızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, benimkide 1 ay zaman istemiş, kız tamam ama artık seni beklemiyorum demiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş, bu ne demek?- +1 yıl
Karimi seviyorum ama senle de metres olasim var diyor ya bildigin...
Soran+1 yılAma kız kabul etmemiş ki, böyle bir ilişki istemiyorum demiş, benimkide ısrar etmiş zaman ver diye
+1 yılUzak dur ahlaki ve zekasal problemleri vardır bariz belli zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılKızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, benimkide 1 ay zaman istemiş, kız tamam ama artık seni beklemiyorum demiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş, bu ne demek?
- +1 yıl
Aldatilacaksiniz demek jfnxmd
Soran+1 yılKız ben böyle bir yolda devam edemem bitsin demiş. Benimki ısrar etmiş zaman ver diye. 1 ay sonra kocam annesinin yanına gidecek başka şehire. Kızda o şehirde yaşıyor, 1 ay düşünelim ve son kararımızı bildirelim demişler.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle kullanıp sonra tekmeyi vuracak, karısıyla devam etmek istemenin yolunu yapıyor.
06 Yorumla
- +1 yıl
Bu kişi senin eşin mi yani? Bir zahmet bu soruyu sormak yerine boşan, kocanın gözü dışarda seni de evde tutmak istiyor bu kadar basit.
Soran+1 yılO zaman niye beni bırakmıyor anlamıyorum? Sadece imam nikahımız var ve çocuğumuz yok
- +1 yıl
Tamam işte seni evinde tutup başka kızlara yürüyor. Farkında mısın karaktersiz bir eşin var? Hala neyi sorguluyorsun elin kızına senin arkandan neler neler demiş, biraz gururlu olun.
Soran+1 yılBir erkek bir kızı arzuladığı zaman ona karşı koyması çok mı zor?
- +1 yıl
Evet çok zor, kaldı ki sen yanlış yerlere odaklanıyorsun, farkında mısın eşin seni farklı kişilerle aldatıyor, bunun daha devamı olacak böyle saf saf takılmaya devam et
+1 yılİki karaktersiz birbirini bulduğu ve birbirini kaybetmemesi gerektiğini düşündüğü için.
014 Yorumla
- +1 yıl
Bu evli adamdan uzak durman gerekiyor demek
Soran+1 yılBunu yapan benim kocam
- +1 yıl
Çok pardon o halde.
- +1 yıl
İb*elik senin herifte. Babana vs söyle bu beni aldatiyor diye ağzını burnunu kirsinlar.
Soran+1 yılNe olacak böyle aklım almıyor? Kıza karşı gerçekten duyguları olabilir mi?
- +1 yıl
Bir erkek iki kişiyi aynı anda sence sevebilir mi? Aldatiliyorsunuz bence ayrılın karşınızdakinin size karşı hicbir saygısı yok.
Soran+1 yılBilmiyorum… kimi istiyor bu?
- +1 yıl
Gidişatı söyleyeyim; onu kullanacak ama elindekini (seni) de birakmayacak. Diğer kizın akıllı olup kendini kullandirtmamasi lazım. Bu kız gittikten sonra da farklı isimdeki kızlarla aynı olaylar olacak.
Soran+1 yılO kız kendini kullandırtmaz. Kız ben böyle bir yolda devam edemem bitsin demiş. Benimki ısrar etmiş zaman ver diye. 1 ay sonra kocam annesinin yanına gidecek başka şehire. Kızda o şehirde yaşıyor, 1 ay düşünelim ve son kararımızı bildirelim demişler.
- +1 yıl
Kayinvalidenizle konuşun, muhtemelen böyle bir seye müsaade etmeyecektir.
Soran+1 yıl2 ay önce herkes öğrendi ve kıymet koptu ama benimki tekrar iletişime geçti
- +1 yıl
Sağlam bir dayağı hak ediyor o halde. Nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakkı kötektir.
Soran+1 yılAynen… Bir erkek bir kızı arzuladığı zaman ona karşı koyması çok mı zor?
+1 yılSonra neden Türkçe ortalaması 70 olmayan sınıf geçemeyecek diye isyan ediyorlar. Hadi buyrun.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle bir yorum yaptın?
+1 yılUnutma karisiylayken bunu yapan seni elde edincede başkasıyla konuşur. Ve ayrıca demek istediği şu ben seni güzel bı sılkim seninle egleniyim ama karimi seviyorum demek istiyor onu birakmicani söylüyor
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim kocam. Kızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, benimkide 1 ay zaman istemiş, kız tamam ama artık seni beklemiyorum demiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş, bu ne demek?
- +1 yıl
Ne zaman bosanirsin bu srfsz adamdan yani ikinizi bir arada goturim demis kıza kuma olarak da alırsa o u üstüne sasirma bacım
Soran+1 yılKızı istiyorsa defolsun gitsin niye beni bırakmıyor
İkimizde idare etmeye mi çalışıyor ne yapıyor anlamıyorum- +1 yıl
Kesinlikle öyle
Soran+1 yılO kızı seviyor mu sence?
- +1 yıl
Bacım senide üzmek istemem bazı erkekler iki üç kişiyi birden sevebiliyo onada biseyler hissetmese onunla aldatmaz seni kısaca serfsizzlerrr
Gizli Üye(30-35)+1 yılevliyim senden hoslandim en bastan soyluyorum sende beni heycanlandirdin birlikte olalim demis kisaca
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkizin aslinda gonlu varmis bosan gibi bisey demis ya da beni istiyosan benle ol demis
Soran+1 yılZaman ver diye ısrar etmiş kızda böyle ilişki istemiyorum ya o ya ben demiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarısından asla boşanmayacak seni kullanıyor uzak dur
01 Yorumla
Soran+1 yılKızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, artık seni beklemiyorum demiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var lütfen zaman ver demiş ve kız 1 ay mühlet vermiş. Bu ne demek?
Gizli Üye(25-29)+1 yılVe kadın neden bunu düşünür? Evli bir erkeği yani? Hoş değil
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklıma şey geldi sadakatsiz dizisindeki volkanın ikisinide seviyorum repliği aynı onun gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen…
Kızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, benimkide 1 ay zaman istemiş, kız tamam ama artık seni beklemiyorum demiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş, bu ne demek?
Cevap sahibi+1 yılNe demek biliyo musun hem ayranım dökülmesin hem g*tm s*klmesin demek o adamı bırakın kimsenin ona muhtaç olmadığını vazgeçilecek biri olduğunu anlasın kendini bi halt sanmasın
Soran+1 yılHaklısın. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum demiş. Benimkide ısrar etmiş zaman ver diye.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenlede sevismek istiyorum demenin degisik versiyonu
025 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyatmak istiyor iste
Soran+1 yılKız kabul etmemiş ki seçimi yap demiş ve 1 ay mühlet vermiş çünkü benimki zaman ver diye çok ısrar etmiş. Niye o kızla iletişimi tam kesmiyor? Evli adam niye başkasıyla yatmak istiyor?
Cevap sahibi+1 yılya bi umut iste kiz tamamen gitmesin diye.. yalan dolan
Soran+1 yılAynen bencede… ama niye kızın gitmesini istemiyor evli bir adam bu?
Cevap sahibi+1 yılelinden kacmasin diye
Soran+1 yılYani o kızı istiyor o zaman?
Cevap sahibi+1 yılevet istiyor ama cinsellik icin sevgili hayati icin heyecan icin heycanlandigi icin
Soran+1 yılO kız kendini kullandırtmaz. Kız ben böyle bir yolda devam edemem bitsin demiş. Benimki ısrar etmiş zaman ver diye.
Cevap sahibi+1 yılbos israr iste
Soran+1 yılAynen öyle bakalım 1 ay sonra ne olacak
Cevap sahibi+1 yıl1 aya kalmaz ortam gerilir israrla ve zaten kopar olay
Soran+1 yıl1 ay sonra benim ki annesinin yanına gidecek uzak bir şehire ve kızda orada yaşıyor o zaman yüz yüze görüşecekler
Cevap sahibi+1 yılbenim ki dedihin.. bu adam senin kocan mi
Soran+1 yılEvet kocam
Cevap sahibi+1 yılohaa yok artik. sendeki bu sakinlik ne
Soran+1 yılNe sakinliği Allah aşkına çıldırıyorum
Cevap sahibi+1 yılhesap sormadin mi ne bu diye?
Soran+1 yılİşte anlatıyorum ya. Olaylar 2 ay önce ortaya çıktı ve ailesi ve ben kıyameti kopardık sonra yalvardı affettim ve bir daha asla o kızla görüşme dedik. Ama benimki bu hafta iş yerine gitmiş ve yukardaki anlattıklarım olmuş….
Cevap sahibi+1 yılok. artik hirs yapmis
Soran+1 yılNe hırsı?
Cevap sahibi+1 yılo kizi elde edicek bi seyler yasayacak
Soran+1 yılKız kabul etmez
Cevap sahibi+1 yılbilemem. ara kizi yakarim sizi de
- Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yıluzaklas o erkekten
01 Yorumla
Soran+1 yılKızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, artık seni beklemiyorum demiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var lütfen zaman ver demiş ve kız 1 ay mühlet vermiş. Bu ne demek?
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. seks için seni yoluyor
010 Yorumla
Soran+1 yılYani kız böyle bir ilişkiyi kabul etmemiş
Soran+1 yılVe kız ayrılalım dedikten sonra zaman istemiş
Soran+1 yılHaklısın… ama nasıl zemin hazırlıyor? Ne yapacak sence?
Soran+1 yılNasıl tehdit?
Soran+1 yılAdam takıntı yapmaz bence. Kızdan zaman istemiş sadece düşünmek için ve kız 1 ay vermiş. Ve o gün ikiside kararını açıklayacakmış. Adam ne olursa olsun aramızda ki saygıyı yitirmeyelim demiş. Kozda tamam ama son defa sana zaman veriyorum demiş. Sence kızı bırakmayacak mı?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞeref ve haysiyet yoksunu olduğu için
04 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef…. Kızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, benimkide 1 ay zaman istemiş, kız tamam ama artık seni beklemiyorum demiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş, bu ne demek?
- +1 yıl
Aldatıyor işte. Kıza karşı da duyguları varmış.
Soran+1 yılKıza karşı gerçekten duyguları var mı sence? Ya öyle olsa beni bırakıp ona gitmez mi?
- +1 yıl
Var mıdır yok mudur bilemem ama bunu söylemesi bile senin onu terk etmen için yeterli bir neden
Seviyor o kızla gider sen açıkta kalırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılKızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, benimkide 1 ay zaman istemiş, kız tamam ama artık seni beklemiyorum demiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş. Kızı sevse, karımı seviyorum der mi?
+1 yılSiz kaşar olarak görmüş
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim kocam bu kişi.
seni kaşar olarak görmüş işte kanka :D
03 Yorumla- +1 yıl
Ne olursa olsun veririm abi :)
- +1 yıl
Yanıyor çünkü
Soran+1 yılBu kişi benim kocam. Kızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, benimkide 1 ay zaman istemiş, kız tamam ama artık seni beklemiyorum demiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş, bu ne demek?
+1 yılAhlaksız olduğu için olabilir mi?
05 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir tabi… Kızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, benimkide 1 ay zaman istemiş, kız tamam ama artık seni beklemiyorum demiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş, bu ne demek?
- +1 yıl
Nasıl ne demek. Uzak durulması gereken adam demek.
Soran+1 yılTamamda bunu yapan kocam. Hem karımı seviyorum hem sana duygularım var ne demek?
- +1 yıl
Kocan seni aldatmaya yer arıyor. Olay bu.
Soran+1 yılKızın eşini niye bırakmıyor? Niye 2 ay sonra merak edip iş yerine gidiyor zaman istiyor? Çıldırıcam
ne diyon abla sen
011 Yorumla
Soran+1 yılDetay :
Kızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, benimkide 1 ay zaman istemiş, kız tamam ama artık seni beklemiyorum demiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş, bu ne demek?- +1 yıl
yani sen karısı mısın anlamadım. ben adam sana karımı seviyorum dedi sandım. Ablacım eşin karaktersiz itin teki, sadakatsiz ve yaptığı şeyi hala sürdürmeye çalışıyor iğrenç biri. O kız da öğrendikten sonra hala adamın kendisine geleceğinden medet umuyorsa o da karaktersiz. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Seni o kızla aldattıysa o kızı da başkasıyla aldatır. Sen en iyisi bu adamdan boşan ne yapıyorsa yapsın.
Soran+1 yılCanım kız benimle aynı gün öğrendi olayları o da evli olduğunu bilmiyordu onuda kandırmış 1 yıl boyunca. 2 ay önce her şey ortaya çıktı ve kız bir daha asla iletişime geçmedi ama benimki bu hafta iş yerine gitmiş ve kıza kadımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş ve ısrar etmiş. Kızda 1 ay mühlet veriyorum ama artık seni beklemiyorum demiş. Bunlar ne anlama geliyor?
- +1 yıl
Yahu tamam işte dedim ya kız bilmiyormuş önceden tamam anladık ama öğrenmiş sonrasında iletişimi kesmiş güzel. Eşin o kızla konuşmaya gittiğinde 1 ay mühlet veriyorum demesi doğru değil. Bu ne demek? Karından boşan öyle gel demek. O da masum sayılmaz yani. Boşan eşinden gitsin.
Soran+1 yılKız ben böyle bir yolda devam edemem birsin demiş Benimki ısrar etmiş zaman ver diye. 1 ay sonra kocam annesinin yanına gidecek başka şehire. Kızda o şehirde yaşıyor, 1 ay düşünelim ve son kararımızı bildirelim demişler.
Soran+1 yılMaalesef… ne olacak sence?
Soran+1 yılKafam çok karışık. O kıza mı gidecek sence?
- +1 yıl
Lütfen kafan karışık olmasın. Bu saatten sonra o kıza gitsin veya gitmesin sen her türlü boşan zaten adamdan. Böyle şey affedilir mi aldatmış seni hem de tek seferlik bir şey de değil 1 yıl boyunca aldatmış. Bir de olay ortaya çıkınca utanmadan gitmiş üstüne kızdan şans istemiş. Sen gururuna yedirebilecek misin böyle biriyle evli kalmayı
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsi bozuk olduğu için.
08 Yorumla
Soran+1 yılBenim kocam bu kişi.
Cevap sahibi+1 yılNamussuz demek
Soran+1 yılKızı istiyorsa defolsun gitsin niye beni bırakmıyor
İkimizde idare etmeye mi çalışıyor ne yapıyor anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılAhlâk yoksunu
Cevap sahibi+1 yılKaraktersiz biri demek ki
Soran+1 yılO kızı seviyor mu sence?
Cevap sahibi+1 yılAilenin evine git bakalım seviyor mu sevmiyor mu
Cevap sahibi+1 yılMesaj atar mısın bu konuda kesin bir çözümüm var
Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. iki kadını da idare etmek için
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki? Kızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, benimkide 1 ay zaman istemiş, kız tamam ama artık seni beklemiyorum demiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş, bu ne demek?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü serfsiz
01 Yorumla
Maymun iştahla iste ne diyem
05 Yorumla
Soran+1 yılO kızı mı seviyor sence?
Soran+1 yılKimi? Ben karısıyım
+1 yılSeni bcrmk istiyor elinde tutmak istiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBu kişi kocam. Kızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, benimkide 1 ay zaman istemiş, kız tamam ama artık seni beklemiyorum demiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş, bu ne demek?
+1 yılAman diyim o canlılardan uzak dur
05 Yorumla
- +1 yıl
Seni kaybetmek istemiyor ama onda da fazla ihtiyaçlarını gideriyor. Adamın 2. kadini tercih etme sebebi belli, pos zihniyetliler
Soran+1 yılAma o kız onunla öyle bir ilişkiyi kabul etmemiş ki
- +1 yıl
Mesele teklifi kabul edip etmemesi mi sence, teklif etmiş? Bu kadın reddetmiş başka kadına eder aynı teklifi
Soran+1 yılHayır işte bu kızı bırakmıyor onu anlatmaya çalışıyorum. Kız böyle bir ilişki istemiyorum demesine rağmen yalvarmış düşünmem için zaman ver diye kızda 1 ay vermiş.
+1 yılŞ. refsz olduğu için
01 Yorumla
+1 yılŞerfsiz olduğu için
01 Yorumla
+1 yılMaldır
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılcanım çünkü net
01 Yorumla
Nasıl bir olayın içindesin
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok karışık 🥴 Kızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, benimkide 1 ay zaman istemiş, kız tamam ama artık seni beklemiyorum demiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş, bu ne demek?
+1 yıldiyenler çokkkkk
02 Yorumla
- +1 yıl
dün de söyledin
allah yar yardımcın olsun..
Bilmem kişisel bir durumu kişiye sorsanız
00 Yorumla
+1 yılSeni istiyorum diyor
014 Yorumla
- +1 yıl
Arzuluyor sadece
Soran+1 yılAma 1 yıldır ilişkileri var ve ailesi ve ben öğrendim kıyamet koptum herkes bir daha o kızla görüşme dedi ve kızda o günden sonra hiç yazmadı benimki 2 ay sonra iş yerine gitti ve zaman istedi… Sadece arzuluyorsa niye kesip atmıyor bu kızı, niye zaman istiyor?
- +1 yıl
Erkek senin kocan mı yoksa
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Tamamen cinsellik
Soran+1 yılAma kız zaten evli olduğunu öğrendikten sonra hiç iletişime geçmedi ve böyle bir ilişkiyi kabul etmediğini söylemiş. Benimki tekrar 2 ay sonra gidip niye zaman istiyor tuhaf değil mi?
- +1 yıl
Senin ki azmış
Soran+1 yılNiye böyle yapıyor? :/
- +1 yıl
Cinsel hayatınızı sorgulamak lazım
- +1 yıl
Çok zor tabi ki
Soran+1 yılİşte o kızı çok aşırı arzuluyor :/
Kızın sesini telefonda duyunca bile fena oluyor- +1 yıl
Özele gelsene
+1 yılMal olduğu için
014 Yorumla
Soran+1 yılOrası kesinde :) amacı ne bunun?
- +1 yıl
Karaktersiz ikisini de elinde tutmaya çalışıyor
Soran+1 yılNeden? Kızla aynı gün öğrendik ilişkiyi o da evli olduğunu bilmiyordu. Ve tam 2 ay geçti kız hiç iletişime geçmedi benimki iş yerine gitmiş. Kız ben böyle bir ilişki istemiyorum korkaksın adım atmıyorsun demiş, benimkide 1 ay zaman istemiş, kız tamam ama artık seni beklemiyorum demiş. Karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş, bu ne demek?
- +1 yıl
İkinizden de vazgeçemiyorum demek serefsizim demek
Soran+1 yılNiye o kızdan vazgeçemiyorum?
Ama 1 yıldır ilişkileri var ve ailesi ve ben öğrendim kıyamet koptu herkes bir daha o kızla görüşme dedi ve kızda o günden sonra hiç yazmadı benimki 2 ay sonra iş yerine gitti ve zaman istedi.- +1 yıl
Ya boşan sen çocuk var mı
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
O zaman boşansana o karaktersizle ne işin var
Soran+1 yılÇok zor bir süreçteyim şu an bir karar almaya çalışıyorum. Ama aklım almıyor niye karımı seviyor diyor?
- +1 yıl
Ya diyorum o mal zaten ayran gönüllü senden de ondanda vazgeçemiyor
Soran+1 yılE ne olacak böyle?
- +1 yıl
Boşan gitmez öyle
- +1 yıl
Ya bi erkek sevdiğinden başkasını arzulamaz canım benim detletleşm istersen anlatıyım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar