Sevgilim bu sekilde. O kadar yaziyorum, konusuyorum, iletişim kuralim diye. Cok konusuyorsun oluyor ya da cok uzun yazıyorsun okumuyorum oluyor. Bir sorun var mesela ve ben bunu cozmek istiyorum. Tamam bitti hallederiz demek ustunu ortmek gibi geliyor bana.
Son zamanlarda bu konuda canimi cok sıkıyor bende onun yaptığını yapiyorum. Bir seyler yaziyor ya da gosteriyor, bunu alalim mi vs diye kisa cevaplar veriyorum.
Tamam, tamamdir, iyi, guzel, yok vs diye. Bir sorun mu var dedi. Yok dedim. Eskiden olsa neden derdim onu da demedim. Tripli gibi geldi cevaplarin dedi. Uzun yaziyorum kiziyorsun, vakit ayirip okumuyorsun bende kisa yaziyorum işte dedim. Bir sey demedi.
Yuz yuze geldigimizde de pek konusmuyorum. Kendisinin istedigi gibi dır dır, cok konusuyorsun diyordu. Konusmuyorum.
Hayatimi s*lak gibi 10 kelimeyle idare etmeye karar verdim en azindan sevgilime karsi. O 10 kelimeyle yürütüyor cunku hayatini, kendisinden fazla kelime kullananinca da sıkıntı cikiyor cunku. Erkekler genelde mi boyle bilmiyorum.
Yuz yuze de boyleyim simdi. -yemek yiyelim mi? - olur. Ne soyleyelim? -sen ne yersen. -canin bir seye mi sıkkın? -yok. Begendin mi? -güzel. Yani son 2 bulusmamiz boyleydi. Boyle yaptım. Memnunsa sorun yok.
Konusunca kavga ediyoruz, ben cok konusuyor oluyorum. Erkeklerin bircok yaratilisina, beyin yapisina, ihtiyaclarina kizlar olarak saygimiz var, önemsiyoruz da ama kizlarin yaratılışına, beyin yapısına erkeklerin pek saygisi yok.
Bu beyin detayci ve cok konusmayla çalışıyor ve bu hakaret geliyor karsi cinsimize. Konusunca sıkıntı çıkıyor, derdini erkege konussanda anlatamiyorsun konusmasan da. Uzun anlatsan da olmuyor, kisa cevaplar versen de olmuyor. Dirdirci oluyorsun. Ustune laf yiyorsun.
10 kelimeyle gecinmek gerekiyor galiba erkeklerle. Ben sinif ögretmenligi mezunuyum. O yas grubu, yetiskin erkeklerden daha cok cumle kuruyor🤷♀️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer