Aşırı canım sıkkın hayatımda en dibi gördüğüm zamanlardayim ve artık kafamı dagitmazsam ya kendimi asicam ya intihar edicem çok bunaldım. Arada görüştüğüm bir arkadaşım var samimi değiliz ama birbirimize değer veriyoruz, karşı cins bir arkadaşım birbirimize karşı başka düşüncelerimiz yok sadece birlikte muhabbet etmeyi seviyoruz. Yarın ona söyleyeceğim görüşelim diye ama ama sohbet edip bir şeyler anlatmak istemiyorum hayatımdaki problemlerden bahsetmeyi hiç hiç istemiyorum. Sadece anda kalıp oyun oynamak ne bileyim bisiklete binmek vs gibi bir şeyler yapmak istiyorum kafamı dağıtmak için ama ne yapabiliriz? Bana fikir versenizeeee 🙏🏻 ona öneriler sunayım
Güncellemeler
+1 yıl
Şehir Bursa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence film izleyebilirsiniz. sinema gibi
Hayır ya film izlerken düşünmekten odaklanamiyorum, zihin boşaltacak bir seyler
Sehir istanbulsa Adalara gidin yuruyerek birseyler yiyin konusun. Bisikletede binersiniz ama dikkat edin bisiklet kiralaynlar size bozuk piwiklet verip bisiklet parasi almasin sizden. Adalar simdi guzeldir
Şehir Bursa ya
Adalar güzel fikirmis aslinda
Cumalikiza gidin kahvalti yapin sokaklari gezin
Sokaklarini yani
2 yıldır Bursa'dayim hiç gitmemistim, mantıklı. Teşekkürler
Yuh
Hayat telaşından kendime o kadar zaman ayirmadim ki
Ok
Yetiskin etkinlieri diye sorunca icerigi 18+ sanmistim.
Rastgele insanlari gosterip onunla ilgili bor tahminde bulunup tartisin. Mesela en cok su yemegi seviyordur cunku….
Hayır ya tamamen arkadaşça zaten şu an hiç aşk meşk uğraşacak halde değilim sadece bana iyi gelen beni dinlendiren bir insan
Calisiyomusun? Yogun calisiyosan cok bunalmaya vaktin olmaz diye dusunuyorum
Çalışıyorum gayet yoğun çalışıyorum ama bu bunalmak boşluktan değil yaşamdaki zorluktan her şeyle bir basima mücadele etmek zorunda olduğumdan..
Benimkide az calismaktan bosluktan bunaliyorum
En azından yanında olan bir ailen vardır
Yok tek kaliyorum ben genelde. Ara ara geliyorlar
Hmmm zor
o görüşme yatakta bitecek
Hayır ya tamamen arkadaşça zaten şu an hiç aşk meşk uğraşacak halde değilim sadece bana iyi gelen beni dinlendiren bir insan
o hoşlanma işte yatağa götürür. görür ve yaşarsın
Hayır ikimizde böyle bir şey yapacak insanlar değiliz
ateşle barut yan yana gelince kıvılcım çakar. ikinizde bekar mısınız
Evde vakit gecirmicez ben bunaliyorum diyorum sen yatak diyorsun ne işimiz var evde yürüyüş yapmak vs gibi zihnimi dinlendirmek istiyorum
bu karılar hep ölmek istiyo yav
Hayat o kadar zor ki...
emin ol erkeklere daha zor kadının bir ev geçindirme zorluğu yok fakat erkeğin var
Ailesinden uzakta bambaşka bir sehirde tek başına yaşamak zorundaysa ve hiçbir desteği hiç kimsesi yoksa oradan oraya savruluyorsa ev geçindirmek vs ne ki
o zaman doğru düzgün birini bulup evlenmelisin ki yanında eşin olsun
Bı yaşam savaşı vermek zorunda çalışıyor ama kirası maaşından fazla gecinemiyorsa
Ne bilim erkek eve bakamicaksa evlenmez
Ama bu zorunlu bir durum
Doğru düzgün biri kaldı mı gerçekten ya iki kere çok sevdim ikiside hayal kırıklığı daha da sevemem
valla ben 30k maaş alıyorum eve bakamam diye evlenmiyorum :d anca eşim de bi miktar kazanır öyle yoksa çok zor
aynı soruyu bende soruyorum haklısın ama illaki var denk gelir gelmez bilinmez yine de ümidi kesmemek lazım
Ne iş yapiyorsunuz
Ümidi kesmedim de çokta bi beklentim yok
uçak teknisyeniyim sen ne iş yapıyorsun
Aa tucak teknisyenlerinin refah seviyeleri yüksek oluyor genelde ücretsiz uçuş haklarınız vs oluyor. Ablamın bir komsusunun eşi teknisyen oradan biliyorum dhdhdhhdd
Ogretnenim ama e ticaret uzmanı olarak çalışıyorum şu anda
valla ben tek başıma o refaha yetişemedim dljkfg yolcu uçağı değil ama :D askeri anlamda uçak diyelim :D çok detay veremiyorum :d bölüm ney?
Anladimmm 😅 ben de çok detay vermek istemiyorum şimdi boş verinn 😂
sen ne alaka ljkdg yerini mi tespit edicekler :D
Belli olmaz ,😂😂😂
cidden bu arada işe girerken akrabanıza bile söylemeyin dediler :d burdan herkes görüyor malum
Allah Allah ne alaka
Ben de bütün detayları verdim tanıyan biri okusa eliyle koymuş gibi anlar benim olduğumu riske atmaya gerek yok dhdhd
türkiyede 1 milyon 201 bin 138 öğretmen var fakat benim çalıştığım bölüm de 50 kişi falan :D terör mevzusundan dolayı açık hedef haline gelebiliyormuşuz o yüzden :d
Neyse ya bunu mu tartisacagiz shdhdhd
nerde yaşıyorsun sen?
Bursaa