Amacım süründürmek değil seviyorum lakin daha çok aklına girmek istiyorum.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Saçını başını yolsan bile asla sen yazma bak dur bi
https://youtu.be/RRGP9PlKfTA?si=XbMS6ZqVrKZf5jBd
Ay 2 gün konuşmadık şu an aklım onda. Beyfendi yoğunum benim yüzümden konuşamıyoruz bu ara felan dedi. Sonra aramadı
Sal sen gelmezse zaten senin değildir
Ya arayacak biliyorum beni özler ama nedense kafam aşırı ona takıldı
İlgi seven birisin demekki o oyle biri değil
Sana ilgi verecek başkasıyla ol
Evet ilgi seviyorum, aşırısını değil tabii ki ama..
Başkasıyla yapamıyorum şu an açıkçası, onu kendime bağlamam lazım buna inat ettim elimden geleni yapmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorım
İlerde ne bosa vakit harcamışım bu cocuga diye ağlayacaksın
Yazan: beş yıl sonrasından bir dost
Biliyorum da işte bendeki hırs..
Ona değil içindeki hırsa baglısın , içine dön çözüm içinde. Kendini sev ona muhtaç değilsin kendine nasıl muamele ettiriyorsun o fani bir kul onunla mı doğdun
Farkındayım bunların ama sanırım geçici olarak kaçış görüyorum onu
Ben üç yıl birine ağladım yemin ederim bin pişmanım
Kacma cesur ol onsuzlugu göze al
Emin ol çok büyüttüğünu anlayacaksın
Ben 3 yıl ağlamam sanırım. Bir o kadar bağlıysam vazgeçince de kısa bir süre üzülür atlatırım 1 aya etkisi geçer.
Şu an ağlıyor gibisin yazmıyor diye sürekli aklında böyle hayat mı geçer
Ağlamıyorum ama aklım onda.
Aglama lafın gelişi
Haklı olduğunu biliyorum, onunla olmamam için sebep var ama bir nevi intikam gibi. Peşimde olsun istiyorum.
O peşinde olsa neee olmasa ne
Sanırım fazla gurur yapıyorum. Hem gurur hem de belki olursak denemek istemem
Gurur neye kime
Kendine zarar veriyor bu gurur onun işine yarıyor egosunu besliyor
Biliyorum ama şu an ayrılıcak kafada değilim
Sen kendini bul boşluğun varsa onunla doldurma o gittiği zaman gene sen o boslukla kalırsın. Onu merkeze koymayı öğret kendine once canim
şu an merkezimde yok aslında, boşluğumda yapacağım çokça işim var lakin. Giden o değil ben olmayı istiyorum
Sen ondan zaten gidensin senin sorunun o değil gururun
şu an ayrılıcak potansiyelim yok
Umarım hep mutlu olursun
Aklında iz bırakacak şeyler yap
Ne gibi
Etkileyici bakışlar at her erkek kesın bakış atan kızları sever el kol mımık hareketleri yap aklını başından alır kıyafet olarak sakın açık giyinip elde etmeye çalısma senı bu ucuz gosterır
Sürekli buluşmuyoruz ki zaten bu hareketlerime düşüyor
Eee ozmn derdin ne
Erkekler ulaşılmazları sever ulaşılmaz ol sende
Aslında ne biliyor musun, eğlenebilmeyi istiyor ben biraz sessiz karakterim aslında içimde renkli kişilikte var ama o bunu çok bilmiyor.
şu an o ulaşılmaz konuma düştü
Sende içindeki oo baskın cazibeyı ortaya cıkarki ulaşılmaz konuma sen geç hayatımm eğlenceli ol ama her şey senin istediğin gibi olsun onun degıl
Evet öyle yapıcam artık.
Öyle yap kankam
Sanırım şu da var. O istediğinde arıyor ben aramıyorum peki artık ben de merak ettim diye arasam o aradığında da keyfime göre cevaplasam nasıl olur?
Oo canım bişi oo geç yazdı bende geç yazım oo aramadı bende aramım onları boş ver aşkım
Ee napayım? 2 gün önce aradı merak ettim seni benim yüzümden aramız açıldı stresliyim dedi, eve dönünce ararım dedi ama aramadı. Ondan sonra da ben de aramadım
Arıcam demiş bırak aramasını bekle senn ararsan unuttum ayakları yapçak
Yok zaten konu oraya gelmez. O aradığında da ben geçiştiririm
Bırak oo arasın
Ama sanki o ben istersem ararım moduna girmez mi
Sende diceksin ki öyle durumda canın sıkıldığı zaman arayabılcegin biri değilim ben bana gelişinn bellı olsun de
Bunu daha önce de dedim.
Sorun aslında ne biliyor musun? şu an beni cepte görüyor , seviyor ama şöyle ben pek konuşkan değilim. Kendim de rahatsızdım ta kii o söyleyene kadar aksiyon alma isteği bulundu. Seninle sohbetimiz ileri gitmiyor geleceğimiz olacağından şüpheliyim, ben ilişkimde sohbetlerim uzayıp gitsin isterim, ayrıca ben eğlenceli biriyim ama sen sakinsin felan dedi..
Ben de bir süredir, bu özelliklerimi geliştirmeye çalışıyorum sırf o istedi diye değil kendim için büyük bir eksikti.
Biraz da bu yüzden böyle sallantıdayız. Ve kopamıyoruz da
Yaww öyle dıyosa bırak sende
Kımse için huyunu degıstırme
Bırakmayı değil denemeyi tercih ettim. Zaten bir süre sonra olmuyorsa bırakıcam.
Huyumu onun için değil kendim için değiştiriyorum. Ki zaten eskiden şuanki gibi sessiz değildim.
Bilemicem kanka artık
Valla knk her alanımda etkiliyordu bu huyum
Bi konu açamıyordum karşımdakiylr konuşurken ya da iş vs olsun çekingendim aşırı
şu an bunları aşmaya çalışıyorum
Aktıf ol sureklı konuskann ol her zmn
Sürekli konuşkan olmayı bırak evet hayırlı cevaplara yakın veriyorudm. Soru soruldu mu soruyu 1 cümlede cevapla bitti. Devam ettiremiyordum
Asosyal mı büyüdünn sen ozmn
Bir süreden sonra asosyal oldum.
Sana uzun tedavı lazım be kanka 😃
Haliyle bir ilişkide haklı da. Kim ilişkide konuşamadığı birini ister ki. Bir şeyler paylaşıp doğru düzgün konuşamıyorsan, saçmalayamıyor, eğlenemiyorsan neden isteyesin
Tedavi lazım biliyorum. Fakat son 3-4 haftadır kendimce yöntemlerim var ve gelişme farkediyorum
Bitanem kendini öyle de kısıtlama kasma sakın oluruna bırak
Öyle olurunda şu an zaten
İyi ozmn
sağlıklı bir düşünce değil.
Neden? Açıkçası şöyle ifade edeyim. Peşimde köpek olsun derdinde değilim. Sevdiğini biliyorum lakin benim sessiz birisi oluşumdan kendimden uzaklaştırdım. Şimdi ise geri kazanmak istiyorum
kendine itiraf edemiyorsundur. kimse durduk yere bir insanı kendinden uzaklaştırmaz. şimdi de kaybettiğin için geri kazanmak istiyorsun. duyguların sağlıklı değil
Kendimden uzaklaştırdım derken isteyerek değil, kendi bazı özelliklerimin onu etkilediğinin farkında değildim. Hep ilerde diye düşünüyordum.
Evet kaybettiğim için kazanmak istiyorum
cok da zorlamanin bi alemi yok. hele hele kaybettigin icin geri kazanma istegi cok daha sagliksiz bi dusunce.
Farkındayım ama işte şu an ayrılmayı kaldıracak potansiyelde dğeilim
Verdiğin ilgiyi azalt
Öyle yapıcam ama bu hafta stresli olduğu için o azalttı😀 2 gün önce aradı en son benden dolayı konuşamıyoruz pek dedi de. Bi arasa yazsa sonra ben azaltıcam