İnternette olsun dışarıda olsun görüyorum bazen de kıyamıyor üzülmesine falan. Benim gibi garibanlarinda kalbi kırılıyor ancak. Bir şey olacak diye tedbirli davranıyorlar mutlu oluyorlar onları görünce Fransız kalıyorum aşk meşk işlerine
Hiç önemli değildir dış görünüş zaten klişe laflar bunlar Gidip Adriana Lima gibi biriyle mi yoksa güzellik algısına uymayan biriyle mi sevgili olursun tabi ki de Adriana Lima gibi olanla çünkü insanlar dışını merak etmiyorsa konuşmaz. Dediginiz cümle taş devrinde kaldı artık
Kusura bakma da o benim için geçerli değil. Ben taş devrinden kaldım o zaman ve mutluyum çok şükür. Bana hayattaki tek canıyla sevgisini inancını emanet edecek kişiye ihanet etmem. İsterse ondan daha iyiler çıksın karşıma hayatıma o girdiyse ikinci olmaz. Ne ahlakıma nede yapıma sığmıyor. O yüzden genelleme yapmayı bırak. Çoğu dersin bazıları dersin neyse ama hepsi gibi konuşur benide kapsamaya çalışırsan bozuşuruz.
Bakımlı olunca yüz şekli değişmiyor ama farkındasınızdir. Hani dış görünüşe bakmıyordunuz ya öyle diyordunuz. Yine haklı çıktım her insan bakar dış görünüşe bakar. Benim gibi insanlar sevilenleri izler ancak benim neyime bu tiple sevilmek
Bakım yapsanda değişmiyor dış görünüş sonuçta nasıl önemli değil ki. Her bakım yaptığımda belki güzelleşmişimdir diye umut ediyorum ama aynaya bakınca hayatın gerçekleri yüzüme vuruyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
""İyi insanları bu hale soktuğunuz için, aldatıp terkettiğiniz için teşekkürler kötü kalpli insanlar. Sizinde başınıza gelmesi dlieğiyle""
Aynen bizde hic sevilmedik be dogru durust nerde çikarci menfatci var bizi sever zaten
İzlemeye gelmişiz biz sevilenleri
Aynen öyle..:/ zaten hic umudum yok
Ben artık kapattım aşk işlerini Fransız kalıyorum
Aynen 🙌🏼
😂 iste kismetsizlik ve korkma hep yari yolda birakiyor izlemeye devam
her şey göründüğü gibi değil bilgin olsun
Hepsi mi göründüğü gibi değil 10 sevgiliden 6 si göründüğü gibidir
Peki öyle diyorsan
Sen neden sevilmiyorsun
Dış görünüş kötü, çok iyi niyetliyim , çok anlayışlıyım
Her şey duş görünüş dil ama. Yanlış insanlar var o zaman etrafında
Dis görünüşün kotu olduğunu nerden biliyorsun
Hiç önemli değildir dış görünüş zaten klişe laflar bunlar Gidip Adriana Lima gibi biriyle mi yoksa güzellik algısına uymayan biriyle mi sevgili olursun tabi ki de Adriana Lima gibi olanla çünkü insanlar dışını merak etmiyorsa konuşmaz. Dediginiz cümle taş devrinde kaldı artık
Aynaya bakarak anlıyorum bazı insanlarda yüzüme vurdu zamanında zaten
Kusura bakma da o benim için geçerli değil. Ben taş devrinden kaldım o zaman ve mutluyum çok şükür. Bana hayattaki tek canıyla sevgisini inancını emanet edecek kişiye ihanet etmem. İsterse ondan daha iyiler çıksın karşıma hayatıma o girdiyse ikinci olmaz. Ne ahlakıma nede yapıma sığmıyor. O yüzden genelleme yapmayı bırak. Çoğu dersin bazıları dersin neyse ama hepsi gibi konuşur benide kapsamaya çalışırsan bozuşuruz.
Genel konuşuyorum çoğunluğu dediğimi yapıyor çünkü.
Bu arada dış görünüşe bakmam diyenler bile %10 da olsa bakar
Yani bir zahmet de çirkin olsa da kendine baksın dmi?
Bakımlı olunca yüz şekli değişmiyor ama farkındasınızdir. Hani dış görünüşe bakmıyordunuz ya öyle diyordunuz.
Yine haklı çıktım her insan bakar dış görünüşe bakar.
Benim gibi insanlar sevilenleri izler ancak benim neyime bu tiple sevilmek
Kendine hiç mi önem vermesin bi elini yüzünü demi yıkamasn kilosuna vs de mi dikkat etmesn knk?
Algı yapma
Mesela ben bakım yapıyorum ama yüz şeklim değişmiyor burun, göz şeklim değişmiyor onu diyorum. Yani bakımlı olunca bir anda Adriana Lima olunmuyor
Kendine gerekli bakımları yapıyorsan gerisi gene önemsiz kim yanj nasıl kötü olabilirsin ki
Bakım yapsanda değişmiyor dış görünüş sonuçta nasıl önemli değil ki. Her bakım yaptığımda belki güzelleşmişimdir diye umut ediyorum ama aynaya bakınca hayatın gerçekleri yüzüme vuruyor
Kimsenin demesine bakma sana istediklerini desinler onlarda dünya güzeli değildir
Senin de olur
Ben artık umudumu kaybettim aşk konusunda kalbim kırılıyor ancak
Asla umudunu kaybetme
Çoktan umudumu kaybettim bile
Aramaya çıkalım senin umudunu 😎
☹️...
Hayat bu maalesef herkese adil değil