Yaa ahahahahah aşka inancım yok daha çok sevgi bana mantıklı geliyor daha seviyeli aklı başında hareket edebilme imkanı tanıyor karşılıklı değer bilmek kıymet bilmek gibi anlamları daha çok içinde barındırıyor aşk her zaman mutlu etmiyor daha çok ızdırap veriyor öyle olduğunu diyen insanlara ve ayriyetten hayatımda sevilmeye değer biri olduda ben mi yüzdelik değer vermedim 😂😂😂
Ben gerçeklerin farkındayım ve kabullenmeye çalışıyorum belki de herşeyin bir zamanı vardır bilmiyorum ama ortada bir gerçek var ki ben 34 yaşındayım hayatımda hiç sevilmedim ilgi değer görmedim flörtüm sevgilim olmadı aşkı tatmadım gençliğim hep yalnız geçti bu durumda pek olumlu düşünemiyorum ama umutsuz da değilim tabi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Aşk benim hayatımın %0 kısmını kaplıyor çünkü yok..
aşk sız yaşamak mı olur. günümün her anı aşk
Vay be güzel
gerçekten öyle. her anın yaşanılır olduğunu hissediyorsun
Aşk hayatım yok televizyon taksidi bitsin onu da alırım ahsjs
Haha iymis😁
Çok büyük bir bölümünü kaplıyor diyemeyiz
Yaa neden
%0 diyebilirim rahatlıkla
Hm kötüyms
Sıfır sıfır sıfır 😂😂
Yazk sana
Yaa ahahahahah aşka inancım yok daha çok sevgi bana mantıklı geliyor daha seviyeli aklı başında hareket edebilme imkanı tanıyor karşılıklı değer bilmek kıymet bilmek gibi anlamları daha çok içinde barındırıyor aşk her zaman mutlu etmiyor daha çok ızdırap veriyor öyle olduğunu diyen insanlara ve ayriyetten hayatımda sevilmeye değer biri olduda ben mi yüzdelik değer vermedim 😂😂😂
aşkım yok ki hayatımı kaplasın
Umarm olur ya
bakalım bakalım
Yüzde 0 tabi ki
Neden ya
Çünkü hiç olmadı
Hem iş lazım hem aşk. Yarı yarıya.
Ideal
şu an 0
Çünkü yok..
Umarm olur
Hiç aşk hayatım olmadı %0
Neden olmadı
Bu halimle aşk benim neyime ki yetersizim sevilmeyi hak etmiyorum
Kendini böyle kodlama
Ben gerçeklerin farkındayım ve kabullenmeye çalışıyorum belki de herşeyin bir zamanı vardır bilmiyorum ama ortada bir gerçek var ki ben 34 yaşındayım hayatımda hiç sevilmedim ilgi değer görmedim flörtüm sevgilim olmadı aşkı tatmadım gençliğim hep yalnız geçti bu durumda pek olumlu düşünemiyorum ama umutsuz da değilim tabi
Yalnzlk meditasyonu yap
Zaten hep yalnız biriyim yalnızlığı seviyorum hep tek başıma vakit geçiriyorum yalnızlığa alışkınım ama insana bazen ağır gelebiliyor
0%
Aşk meşk yok
Neden prens
Bilmiyorum çiçek nasip olmadı …
Hem gerçek aşk kaldı mı tartışılır….
Eski masallardan veya eski devirlerdeki gerçekten aşık biri gelse bu dönem belki de ona deli derdik
Şu an heves sahte duygular revaşta….
Hiç kaplanmamiş orijinal olarak duruyor djdjdj
Sıfırın altı yok mu
O derece yani
Evet o derece
Ben aşk adamıyım
Vay be
Ben çok güzel severim
Yok ki olsa kaplıcak
Umarm olur
%98 kdnlsnebeke insan aşkız olmaz aga
Bence de olmaz