Merhaba, 1 yıl önce ilk defa sevgili yaptım ve 2 ay olmadan farklı düşündüğümüz için ayrıldık. Ayrılırken numarasını silmiş gibi yaptım. Whatsapp ta pp si sadece kişilerimdi ama ayrıldıktan sonra herkes yaptı. Sonra ben profilimi görünür yapıp değiştiriyordum bir hafta sonra falan onunda değişiyordu. Sonra 3 ay boyuca gözükmedi. dedimki sildi artık beni. Hayatına birileri çıkıp girdiğini de biliyordum ama iletişimimiz asla yok. Sonra açıldı tekrardan ve annemin hesabından falan gözükmüyordu. Yani hala beni silmemiş ama hayatında biri de var. Burdan ne anlamam gerekiyor? Ne düşünüyor olabilir?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen ne anlatıyorsun beee ablacım. Eski işte ne kurcalıyorsun. Kafanız uyuşmamış bitmiş neyi kurcalıyorsun
merak ediyorum hala atamadım içimden onu. sence neden silmedi? sildiğini düşünmüştüm oysaki. ama hayatında biri de var
Bu atamamak değil takıntı. Yoluna bak
kendi yolumdayım zaten ama merak ettim ne olcak?
Pusu atıyor denk gelirse seni yemek için adım atabilir
şimdi bunun türkçesini söyler misin :) nerelisin bu arda merak ettim
Kafkas Türklerin denim. Şöyle seni yokluyor olabilir. Ne yapacaksın tepki verecek misin?
Nerede yaşıyorsunuz 🙂
Bursa neden
Sevgilim de Kafkas Türklerinden. Adetleriniz hala devam ediyor mu? Örneğin gelin yemek masasında ayakta durur, kayınpederi her geldiğinde odaya ayağa kalkar gibi
Şimdi orada çok fazla Türk kabîleleri var. O adetler biz de yok. Tam olarak nereli olduğumu söyleyemem. Mesaj atar mısın sevgilin hangi Türklerden? Kafkasya geniş bir bölge
yani hala aklında oluğumu mu gösterir bu?
Aklındasın mühtemelen ama niyeti nedir birlemem
Her bölgede değişiklik mi gösterir
Kuzey Kafkasya orta Kafkasya güney Kafkasya Azerbaycan güney Kafkasya Gürcistan ve biraz üstü orta daha Çeçenistan ve üzeri kuzey Kafkasya…. Değişiklik gösterir tabi. Çok fazla millet ve farklı dinler var
neyse sayemde birileriyle tanıştın teşekkürler kafkaslı
Tanışma değil de sadece merakını gideriyor. Tanışmak isteseydi özelden mesaj atardı🙂
Canını sıkma her şey yoluna girer 🙂👍🏻
Anladım. Nereden geldiğini söylemişti ama unuttum ne yazık ki:/ adetlerimiz var ama artık yapılmaz herhalde falan demişti. O da emin değil yani. Saygılı davranmak yetmez mi? Ben diğerlerini yapmak istemiyorum. Köle gibi o ne öyle 🙄 çalışan, ailesinde su bile istenmeyen prenses gibi davranılan, güçlü bir kadınım. Nedir yani o hareketler, adetler? 2. sınıf insan gibi 😔 yapmasam sorun mu çıkar evliliğimizde?
sağolasın bugün baya kişiye yardımcı oldun ;)
O adetlerin çoğu kalmadı ama en azından evlerine gittiğinde ev işlerine yardım et. Aksi halde pek hoş karşılanmaz. Saygılı olmak mümkün derece az ve yerinde konuşmak yeterlidir. O adetlerin uygulandığını hiç görmedim. Zaten çok yorucu gerek yok
Amacım yardımcı olmak ya da arkadaş edinmek değil. Sadece takılıyorum. İlla biriyle arkadaş edin ek isteyeceksem burada seninle arkadaş olmak isterim. Beni takip ediyorsun gibi🙃
İsteyen varsa oyun da oynarız 🙂🙂
Ben çok cana yakın bir insanım. Samimi konuşsam vs sıkıntı mı olur yani :/ sevgilimi doğurduğu için annesine çok sıcaklık hissediyorum 😬 ya evet yorucu cidden gerek yok. Niye biz onlar yerken bakalım 🤦🏼♀️ bir de ablaları var, neredeyse yaşıtız. İşimden dolayı hemen samimiyet kurarım ben ablalarıyla falan. Ama demek ki mesafeyi korumam gerekiyor. Aynı şehirde ailelerimiz. Bayrama vs gelince ben kendi ailemde kalırım 😬
Aileni durumuna bakarak ilerlemen daha doğru olur. Şimdi Türkiye de ne kadar süredir yaşıyorlar. Rusya dan mı Azerbaycan dan mı Ukrayna dan mı geldiler biz de onlar da önemli. Her aile bir değil. Biz de bir de köyler var.
Oy oyy anladım. Bağlılar fazlaca. Hala kendi dillerini konuştukları grupları var. Ve sevgilim bile biliyor. Rusya'dan gelmişler. Ruslarda çok bağlı aile bağlarına 🤦🏼♀️ ben tanıdıktan sonra ona göre davranırım artık. Dayısının eşinin davranışlarına bakarım. Ama ablaları falan Kafkaslarla evlenmediler 😅 Kafkaslardan kız alın ama kız vermeyin derler 😅 inşallah sonum hayırlı olur 🤭
Onlar eskide kaldı. Kendi şivemizle konuşuyoruz hala muhtemelen Ahıska Türk’lerindendir onlar. Ruslar ailelerine pek bağlı değildir
Aa evet evet Ahıska Türklerinden. Kuzenleri, ablaları falan bebek gibi. Sarışın, uzun boylu ve renkli gözlüler. Çok güzel oluyor kızlarınız 😅 erkekleri de hep uzun, yapılılar. Aa ciddi misin? Sorun yaşamam mı pek yani? Ben hiç sevmiyorum akraba 😔 kendi akrabalarımla bile görüşmüyorum çünkü
Akrabayla görüşmeye başlayacaksın. Bursa’nın neresinde yılıdırım mı Gürsu mu. Muhtemelen gursudur. Güzel olanımız da var başka şey olanımızda. Ama genel olarak akraba ilişkiler iyidir hamur işi yemekler öğrenmeye bak ev işlerinde yardım etmeyi biz de bir çok şey toplu şekilde yapılır. Herkes yardım Eder
😔 ıyy. Bursalı değil sevgilim. Ankaralı. Bunlar hiç hoş değil of hiç sevmem hiç 😬 Allah'tan başka şehirde yaşayacağız. Bayramdan bayrama geliriz yanlarına
O kadar büyük konuştum ki. Şu an ellerimle o hayatı yaşamaya gideceğim resmen 😅 valla sakın büyük konuşmayın. Bir güzel yiyorsunuz söylediklerinizi 🤦🏼♀️😅 teşekkür ederim bu arada çok yardımcı oldun 🙂
Biz zamanında çok yedik ondan dolayı kalaylıyız. Allah’a emanet.
Aminn sende Allah'a emanet ol 🙏🏻
Erkekler çok takılmıyor silmiyor olabilir ya bı de sanırım anlaşmalı güzel ayrıldınız zaten
merak ediyorum hala atamadım içimden onu. sence neden silmedi? sildiğini düşünmüştüm oysaki. ama hayatında biri de var
Olta atıyor olabilir, yinede takılma eskiye
Yedekte tutuyor seni
ses etme