Flortlestigim biri vardı. 1 ay önce bi tartışma yaşadık. En son biz görüşmeyelim ne dersin demişti bende sen bilirsin dedim sonra beni engellemişti ama ben engellememistim neyse kaldırmış geçen gün fark ettim bu ne demek oluyo?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Su demek her seyden bi sey cikaracak kadar duygun yogun bi an önce bundan vazgec. Sahsen ben de engeli kaldirmistim ama engellilerde bile kimseyi görmeme gerek yok diye artik
Haklı olabilirsin.
Ama özlemedim değil
Sana yazsin istermiydin kaldirdiktan sonra bunun tam tersini yaşıyorum engelledim kaldırdım beni eklemiş bir yerden geri takip atmadim ama
İsterdim. Bizim ki manasız oldu. O an benim de düşüncem sinirim başkaydı şimdi çok başka şimdi olsa güler geçeriz bence o da bende. 😊 bazen fazla abartıp bazı şeyleri kaciriyoruz
Sen neden kaldırdin mesela ne düşünerek?
Evet sana örnek olarak kendimi soyleyim 😂😂🤭
Evet? 😊
Bu bana yazmadı daha sonra bir şey hakkında yazdı bende napyn nslsn beklyrm ya tersledim attım sonra ben de bir pismnlik oldu sen gibiyim ha seviyordum çocuğu amaa arkadastik neyse ben bunu kırdım ya deprem zamanı gece gündüz mesaja attim cvb vermedi ortak hesabımız vardı gmail yani o aşk dolu Instagram falan değil ha kod ona gittiği halde cvb vermedi ben bilerek kaç tur kod gönderdim umursamadi
Daha sonra ben artk yazsanmi ya dedim deprem zamanıydı ama bu bana konuşmamak için bahane etti depremden dolayı psikolojik bozuk dedi bende böyle yaz ben de yazmaym dedim 2 gün sonra yaza yaza bunu yazdı anında engelledim heryerden
1 ay önce kaldırdım geçen tiktoktan takip etms geri donmedim
Ayrıca kendisi bir kızı bir yorumda etiketleyip kalpli gözler koymuş yani birini bulmuş ta ondan onemsemems beni ayrılmışlar sanrm şu an tek kız beni takip ediyor biliyorum dikkat çekmek için yapyr wptan baktm numaram yok onda silms ben bir adım atmadım 2 gün yazıp ağladım yani ugrasamm
Tepkisiz kal bence sen seninki başka biraz o seni yoklamis sessiz kalınca ghala bende mi diye bakiyo şu an bırak o yazsın sana
Bu nisana doğru olan bir olaydı simdimi gelmişim aklına geri takip atmadım kendiyle başbaşa kalsn ölüyordum ben onla konuşmak için sen düşün
En iyisini yapmışsın boş ver bize adam mı yok 😅
Videolarimdaki yorumlar yetmistir ona kız erkek daliyorlar yoruma sagolsunlar ölmedik çok şükür ayaktayz bana gelmiş cvb vermiyor teyyare şimdi değere bindik olur o değil TikTok ikimizi kafaya takti engli kaldirdigim gibi tanıdığınız kişi tiktokta diye 100 kere önerdi bıkıp oneriden takip etmiş olablr diyecegm ama şu an tek beni takip ediyor 😂🤭🤭🤭
erkekler genelde alkol aldıktan sonra eskiye dönerleer alkollü bir zamanında kaldırddığına eminim^^
Bu iyi bisey mi. Çünkü bende dönmek isteyip dönemedim ona hiç elim gitmedi 😉
tabikide iyi.. biraz bekle mesaj bile yazacaktır 42 yaşında bir abin olarak tecrübelerime güven:DD
Teşekkürler. 😅
simdi de sen engelle
Engeli kaldırdığının farkına varmış olduğumu anlasın istemem 😅
Seni istiyor
Fazla iddialı oldu 😊
Öyle ama sen aklına gelmişsin veya yasadiklariniz gene istiyor
Egleniyoduk bence bunu seviyodu😊
Engel kalkınca istek başlar
Bunu bilemem. Bu da heves yani aslında çok onemli bi duygu değil sanki
Eylence nasıldı acaba cinsel isteg iuyandiriyormuydu
Yani
Ben isterim. Valla
şu an seni değil onu anlamaya çalışıyorum ya hani 😊
Bende beni istiyorsun demedim zaten
Anladim 😊
sana gurban olsun
Sorumun cevabı bu değil gibi 😉
içimden geleni dedim
Tamam 💥
yaşın gerçek mi
Evet
sana sade aşk lazım
Ona aşık olmama az kalmıştı 😅
denkse kabull
ama gzlsn
Yaşlariniz kac
Yasimla ne ilgisi var. Buraya tanışmak için yazmadım biseyleri
Öyle değil yani 18 falansaniz ergenlik kafası her şey olabilir diyecektim
30lar biz 😅
Senin net kaç onu söyle bari☺️
30 oldum
Nedeni şu olabilir ozlemistir ya da aklında başka bişey vardır engeli kaldırdım hadi mesaj at diye ilk adımı senden bekliyir
Ulaşabileceğim başka yerler vardı. Ulaşmadım aslında o da biliyordur bunu
Ne yönden istiyorsun bu adamı askmi cinsellikmi
Biri olmayınca diğeri olmaz zaten. Ama yarım kaldı gibi oldu böyle sebepsiz gibi bi arada kaldı ilişki aslında ben sonunu görmek istiyorum ne nereye kadar diye
Yasandimi öncesinde peki
Elbet yaşadığımız şeyler var.
Yaşandı denebilir
Son dediğim o değildi. Anlaşamadığın içinden çıkamadığın bi konu olur ve ilişkin noktalanir biz daha oralara hiç gelmedik. Hani gereksiz saçma uzadı bu hale geldi onu demek istedim
Yanlış anlamışım ben neden gitti peki bişeymi oldu dahada önemlisi niye geldi
Tartıştık iste. Şimdi olsa güler geçeriz belki de uzattığımiz şeye. Hersey olabilir belki heves belki özlem belki çok başka bisey. Bende fikir olsun diye buraya yazdım ya. Neden geldi diye
İlla bir nedeni vardır sen ne düşünüyorsun dersen bence daha fazlasını cinsellik için gelmiştir diye tahmin ediyorum adamın günahını almiyayimda ben öyle düşündüm
Yaşadık diyebilirim. Şimdi 1 ayı geçti konuşmadık manasiz
Daha fazlası için değil. Aynı yerde miyim. Bi yoklamak için olabilir
Aynı yerdeysen ne yapacak sadece bunun için degildir
Ne içindir. Mesela sen neden kaldırırsın engeli amaç ne olur
Öncesinde biseyler yasanmissa devamını istiyordur zaten seven insan çok az kaldı emin ol sevseydi hergun ulaşmaya çalışırdı bu adam bir ay geçmiş bence öncesi aklına gelmiş belki... lik yaşarım diye gelmiştir ben böyle düşündüm acikcassi boylelerine yüz vermeyin bakireligini alır oncessinde yook evlenecez falan der işini halledince bırakıp gider olan sana olur
Haklisin
Kimseye güven olmaz bu zamanda geçen burada biri yazmıştı dedi bakireydim beni evlenecez nasıl olsa diye kandırıp kızlığımi aldı ve bırakıp gitti diye adama koymaz olan o kıza oldu içinde hep bir stres olacak ya evlenirsem kocam sorun ederse ya ailem öğrenirse vs.. bunlar önemli seyler
Ben onu sevebileceğimi onunda beni sevebilecegini düşünmüştüm. Hala aynı fikirdeyim. Unutur musun beni demişti bende sen unutursan unuturum dedim. Diyeceğim şu bizim zamana ihtiyacımız vardı mutluluğun numarası olmaz ve benle mutluydu
Sen karar vereceksin artık ama unutmaki ilk adımı sen atarsan yarın bişey olduğunda sen kendin geldin der
Benim yazmayacağımi bilir. Bence ondan yaptı bunu. Yazar yakında
Yazar zaten kesin orası bakireysen kocana sakla yapma böyle bırakıp gidenlerle değmez yani
Ondan önceydi o olan.